Παρασκευή, 09 Σεπτέμβριος 2016 13:27

Νίκη για Ζαγκλέμπιε, προβάδισμα η Άαλεσουντ

Γράφτηκε από τον
Νίκη για Ζαγκλέμπιε, προβάδισμα η Άαλεσουντ

Μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον παρουσιάζει το πρόγραμμα της Παρασκευής, με το κουπόνι να προσφέρει αρκετές επιλογές για πρώτη φορά μετά τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων που κυριάρχησαν το προηγούμενο διάστημα.

Τέσσερις συνολικά προτάσεις έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr, με αγώνες από Νορβηγία, Πολωνία, Γερμανία και Γαλλία να μας απασχολούν.

Κερδίζει η Ζαγκλέμπιε

Ξεκινάμε τα προγνωστικά με Α' Πολωνίας και τον αγώνα Ζαγκλέμπιε – Βίσλα Πλοκ, στον οποίο θα πάμε με τον Άσσο σε απόδοση 1.95. Μόνο ικανοποίηση θα πρέπει να αισθάνεται από το τελικό 1-1 κόντρα στην Άρκα η Ζαγκλέμπιε, που βρέθηκε μακριά από τον καλό της εαυτό την προηγούμενη αγωνιστική. Προηγήθηκε στο 24’ με αυτογκόλ του Μάρτσανικ, δεν μπόρεσε να αντέξει στη συνέχεια στην πίεση της Άρκα που έφτασε στο 54’ στην ισοφάριση. Τέταρτη σερί ισοπαλία για τη Ζαγκλέμπιε στο πρωτάθλημα που παραμένει αήττητη μετά το πέρασμα των πρώτων επτά αγωνιστικών (τρεις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες) και ισοβαθμεί στην κορυφή με τη Γιαγκελόνια, διαθέτοντας και τη δεύτερη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Παρά την προσπάθεια που κατέβαλε κόντρα στην Κορόνα, η Βίσλα Πλοκ, από την άλλη, δεν μπόρεσε να αποσπάσει κάτι θετικό γνωρίζοντας την ήττα με 1-2. Δεν άντεξε στην πίεση της αντιπάλου της, με το συγκρότημα του Κάτσμαρεκ να επιστρέφει στα αρνητικά αποτελέσματα. Μετράει συνολικά μόλις μια νίκη στις έξι τελευταίες αγωνιστικές, ενώ σε γενικές γραμμές δεν έχει καταφέρει να πείσει με τις εμφανίσεις της. Δυσκολεύεται φέτος μακριά από την έδρα της, αγνοεί τη νίκη στις τρεις πρώτες εξόδους της στο πρωτάθλημα. Θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους.

Άαλεσουντ με κάλυψη

Συνεχίζουμε με το 2 DNB σε απόδοση 2.15, στον αγώνα της Α' Νορβηγίας, Σταρτ – Άαλεσουντ (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Από την εκτός έδρας ήττα με 0-2 από την Μπόντο Γκλιμτ προέρχεται η Σταρτ, η οποία ήταν τραγική για ακόμη μια φορά και πλέον είναι... καταδικασμένη σε υποβιβασμό. Είναι η μόνη ομάδα που παραμένει χωρίς νίκη μετά το πέρας 22 αγωνιστικών και οι μόλις εννιά βαθμοί που έχει συγκεντρώσει δεν της επιτρέπουν να ελπίζει σε τίποτα καλύτερο. Από την εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 2-2 κόντρα στη Σάρπσμποργκ προέρχεται η Άαλεσουντ, από την πλευρά της, που έβγαλε μαχητικότητα μέσα στο γήπεδο, παίρνοντας το βαθμό της ισοπαλίας, παρά το γεγονός πως έμεινε πίσω στο σκορ δυο φορές. Το συγκρότημα του Φρέντρικσεν συμπλήρωσε τρία ματς μακριά από τις επιτυχίες με μια ισοπαλία και δυο ήττες και καλείται να επανέλθει άμεσα στις νίκες καθώς πλέον βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 20 βαθμούς όντας στο -1 από τα μπαράζ παραμονής και στο -3 από την απευθείας σωτηρία του. Κόντρα στην τραγική Σταρτ οι φιλοξενούμενοι θέλουν πάση θυσία το τρίποντο και αν δεν τα καταφέρουν θα είναι άξιοι της μοίρας τους.

Με τα γκολ στη Β' Γαλλίας

Περνάμε στη Β' Γαλλίας και το Goal / Goal σε απόδοση 2.10 στην αναμέτρηση Ρεμς – Γκαζελέκ. Αν η Ρεμς είχε τη δυνατότητα να διαγράψει μια εμφάνιση και ένα αποτέλεσμα στο προ της διακοπής του πρωταθλήματος χρονικό διάστημα, αυτό δεν θα ήταν άλλο από τη βαριά εντός έδρας ήττα-αποκλεισμό με 5-2 από τη Χάβρη για το Λιγκ Καπ. Από εκεί και πέρα, η πορεία της μπορεί να χαρακτηριστεί ιδιαίτερα ενθαρρυντική, μιας και στο πρωτάθλημα παραμένει αήττητη μετά από πέντε αγωνιστικές, παρότι υποτίθεται πως θα χρειαζόταν χρόνο για να παρουσιάσει την εικόνα που ήθελε ο κόουτς Ντερ Ζακαριάν. Έχει καταφέρει με τον τρόπο της να ξεκινήσει τη φετινή χρονιά από εκεί ακριβώς που σταμάτησε την προηγούμενη, καθώς συνεχίζει το σερί που τη θέλει αήττητη στα 15/16 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Μοιάζει σε πολλά με τη σημερινή της αντίπαλο, καθώς όχι μόνο είναι αήττητες και ισόβαθμες στη βαθμολογία, αλλά φέρνουν περίπου και τα ίδια αποτελέσματα. Έδειχνε να είναι σε πραγματικά καλή κατάσταση πριν τη διακοπή και μένει τώρα να φανεί αν θα παρουσιαστεί το ίδιο και μετά από αυτή, διορθώνοντας ακόμη και τις ατέλειες που είχε παρουσιάσει. Θεωρούμε ότι και οι δύο ομάδες μπορούν να πετύχουν από ένα τέρμα και θα πάμε με το αμφίσκορο.

Καλύπτει το χάντικαπ η Στουτγάρδη

Ολοκληρώνουμε με Β' Γερμανίας και τον αγώνα Στουτγάρδη – Χάιντενχαϊμ, με την επιλογή μας να είναι το χάντικαπ -1 γκολ των γηπεδούχων, σε απόδοση 2.20 (Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Στουτγάρδης με δύο ή περισσότερα γκολ διαφορά. Αν κερδίσει με ένα γκολ διαφορά, το ποντάρισμα επιστρέφεται). Έξι βαθμούς κατάφερε να αποσπάσει η Στουτγάρδη στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Αφού επικράτησε στην πρεμιέρα αυτού της Σαν Πάουλι (2-1 εντός έδρας) το συγκρότημα του Λούχουκαϊ δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Φορτούνα Ντίσελντορφ (1-0 εκτός έδρας). Πριν από δύο βδομάδες επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα επικρατώντας εκτός έδρας με 2-1 της Σαντχάουζεν. Στον αντίποδα, χωρίς νίκη παραμένει η Χαϊντενχάιμ στις δύο τελευταίες . Αφού κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Άουε (1-0 εντός έδρας) στην πρεμιέρα της διοργάνωσης μοιράστηκε από ένα βαθμό με τη Νυρεμβέργη (1-1 εκτός έδρας), ενώ γνώρισε την ήττα από τη Βίρτσμπουργκ Κίκερς (2-1 εντός έδρας) πριν από δύο βδομάδες. Πιστεύουμε ότι η Στουτγάρδη είναι το απόλυτο φαβορί στη σημερινή αναμέτρηση και όχι μόνο θα κερδίσει, αλλά θα κατορθώσει να καλύψει και το χάντικαπ του ενός τέρματος.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Στήριξη σε Κροατία και Αυστρία Πληρώνει ο Αστέρας »