Σάββατο, 17 Σεπτέμβριος 2016 14:23

Πέντε άσοι και η...Σεβίλλη

Γράφτηκε από τον
Πέντε άσοι και η...Σεβίλλη

Καλημέρα σας. Σε φουλ φόρμα η Εβερτον με τρεις σερί νίκες, υποδέχεται τη υποδεέστερη Μίντλεσμπρο και αν εμφανιστεί σοβαρή δεν θα έχει πρόβλημα να διευρύνει το σερί.

Το ίδιο ισχύει και τη Μπορντό, η οποία φιλοξενεί την Ανζέ. Οι γηπεδούχοι την περασμένη αγωνιστική φιλοδώρησαν με 3 γκολ εκτός έδρας τη Λυών και φέτος δείχνουν ότι έχουν το εύκολο γκολ. Τούτο σε συνδυασμό με την έδρα και τη διαφορά δυναμικότητα γέρνουν την πλάστιγγα υπέρ της Μπορντό. 

Στην Ισπανία η Σεβίλλη ψάχνει το πρώτο διπλό μετά από 20 αποτυχημένες προσπάθειες. Οσο και αν ακούγεται απίστευτο, η Σεβίλλη αγνοεί τη νίκη εκτός έδρας και πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα να σπάσει η παράδοση με την Είμπάρ. Η ψυχολογία άλλωστε είναι στα ύψη μετά την απίστευτη ανατροπή στο φινάλε με τη Λας Πάλμας και την ισοπαλία - σαν νίκη - εκτός με τη Γιουβέντους στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Από την Πριμέρα θα κρατήσουμε και τη νίκη της Βιγιαρεάλ κόντρα στην αναιμική εκτός έδρας Σοσιεδάδ. 

Στη Σούπερ Λίγκα, Ατρόμητος και Παναιτωλικός απογοήτευσαν με ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ, αντίστοιχα και ψάχνουν αντίδραση στο μεταξύ τους ματς. Ποντάρουμε στο πιο ποιοτικό σύνολο και στην έδρα.

Τέλος, η Κάλιαρι ξέρει ότι για να σώσει την κατηγορία, θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και οφείλει να κερδίζει ματς με ομάδες στα μέτρα της, όπως η Αταλάντα.  Με δεδομένο ότι ακολουθεί η Γιουβέντους, δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες και στο 2.35 αξίζει το ρίσκο. 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

2517. Εβερτον - Μίντλεσμπρο 1 1.55

715. Εϊμπάρ - Σεβίλλη 2 2.20

727. Μπορντό - Ανζέ 1 1.70

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

829. Ατρόμητος - Παναιτωλικός 1 1.80

793. Κάλιαρι - Αταλάντα 1 2.35

 

845. Βιγιαρεάλ - Σοσιεδάδ 1 1.75