Τετάρτη, 28 Σεπτέμβριος 2016 15:38

Πληρώνουν οι... τουρκάλες!

Γράφτηκε από τον

Σε νίκες τουρκικών ομάδων θα ποντάρει η στήλη μεσοβδόμαδα στα ευρωκύπελλα, καθώς τόσο ο «άσος» της Μπεσίκτας, όσο και το «διπλό» της Οσμανλί προσφέρονται σε γενναιόδωρες τιμές.

Εντυπωσιακή η εκκίνηση στη σεζόν για την περσινή πρωταθλήτρια Τουρκίας Μπεσίκτας. Οι «αετοί» της Κωνσταντινούπολης έδειξαν χαρακτήρα στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, παίρνοντας το βαθμό της ισοπαλίας στο «Ντα Λουζ» της Λισαβώνας απέναντι στην Μπενφίκα, ενώ με λίγη τύχη θα μπορούσαν ακόμα και να νικήσουν.

Η φετινή Ντιναμό Κιέβου δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα των τελευταίων ετών, καθώς η εμπόλεμη κατάσταση στην Ουκρανία τρόμαξε όλους τους ξένους ποδοσφαιριστές που είχε στο ρόστερ της (κυρίως Βραζιλιάνους) με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν ομαδικώς. Με τη δύναμη της έδρας η Μπεσίκτας δείχνει να έχει το πάνω χέρι για τον «άσο» που πληρώνει κάτι περισσότερο από διπλασιασμό.

Πήρε... κεφάλι από το ξεκίνημα στη Β’ Ελβετίας η Ζυρίχη, που θέλει να επανέλθει άμεσα στη μεγάλη κατηγορία αφήνοντας πίσω της τον περσινό ντροπιαστικό υποβιβασμό. Το Γιουρόπα Λιγκ μοιάζει μάλλον με πολυτέλεια γι’ αυτήν φέτος, σε αντίθεση με την πρωτοεμφανιζόμενη Οσμανλί που υπερέχει ποιοτικά των Ελβετών, ενώ αντιμετωπίζει την παρθενική ευρωπαϊκή της παρουσία με μεγαλύτερο ενθουσιασμό. Στο 2,25 το «διπλό» αποκτά αξία.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

2167. ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ – ΝΤ. ΚΙΕΒΟΥ 1 2,05

2222. ΖΥΡΙΧΗ – ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ 2 2,25

AΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΠΤΩΣΗ!!!

ΟΛΑΝΕΝΣΕ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ Β’ 1Χ

ΣΕΪΝΑΓΙΟΕΝ – ΚΟΥΟΠΙΟ 1

ΠΟΡΤΙΜΟΝΕΝΣΕ – ΠΟΡΤΟ Β’ 1

ΛΑΝΟΥΣ – ΜΠΟΚΑ ΤΖ. 2

ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ – ΙΝΤ. ΜΕΝΤΕΓΙΝ 1

ΓΑΝΔΗ – ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ 1

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ – ΝΙΣ 1

ΣΤΕΑΟΥΑ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 2

ΖΕΝΙΤ – ΑΛΚΜΑΑΡ 1

* Ο πίνακας δείχνει τα σημεία με αποδόσεις που υποχωρούν στις ξένες εταιρίες στοιχημάτων.