Σάββατο, 01 Οκτώβριος 2016 15:12

O… Betατζής: «Ασοι» που πληρώνουν

Γράφτηκε από τον

Τεράστιο το νέο κουπόνι αλλά με αρκετές… ναρκοθετημένες περιοχές, οι οποίες αφορούν κυρίως τις ομάδες που αγωνίστηκαν μεσοβδόμαδα στην Ευρώπη και θα είναι φυσιολογικά… ξεζουμισμένες από δυνάμεις.

Η στήλη θα κινηθεί ξανά σε όχι και τόσο δημοφιλή παιχνίδια, ξεκινώντας από τον «άσο» της Χέρτα, που εμφανίζεται φέτος το ίδιο ισχυρή με πέρυσι στο Βερολίνο. Απορίας άξιον πως η νίκη της κόντρα στο τραγικό Αμβούργο πληρώνει 1,90.

Στην Τσεχία η Ζλιν δείχνει να μην ζαλίζεται από το… υψόμετρο της κορυφής και υποδέχεται την παραπαίουσα Γιάμπλονετς που δεν πείθει πως μπορεί να σταθεί στο άντρο της ενθουσιώδους πρωτοπόρου.  

Στην Ελβετία έχουμε ντέρμπι νεοφώτιστων, οι οποίες ξεκίνησαν τη σεζόν με στόχο την παραμονή αλλά βρίσκονται στη δεύτερη θέση! Παρά το ανέβασμα της Λουγκάνο θα δώσουμε τον πρώτο λόγο στη Λωζάνη που είναι παραδοσιακά δυνατή στην έδρα της, όπου δυσκόλεψε μέχρι και τη Βασιλεία.

Ο «άσος» της Κολόν Σάντε Φε που φιλοξενεί την Ντεφένσα στην Αργεντινή είναι από τους πιο καλοπληρωμένους στο καινούργιο κουπόνι, καθώς οι αποδόσεις δεν συμβαδίζουν με τη μέχρι τώρα παρουσία των δύο ομάδων. Αήττητοι με 8 πόντους τις 4 πρώτες αγωνιστικές οι γηπεδούχοι, χωρίς νίκη ακόμα οι φιλοξενούμενοι, δεν θα έπρεπε να είναι οριακό φαβορί, εκτός κι αν για τους μπουκ μέτρησε τόσο πολύ η πρόσφατη ισοπαλία (3-3) με τη Ρίβερ. Εχει αξία στο 2,45 η νίκη της Κολόν που λογικά θα υποχωρήσει μέχρι αύριο. 

Για τα σημεία με μεγαλύτερο ρίσκο να αναφέρουμε απλά πως η Σάντνες δεν θα έπρεπε να δίνεται τόσο αουτσάιντερ κόντρα στη Μιοντάλεν, όπως και η διεκδικήτρια του τίτλου στη Σουηδία Νόρκεπινγκ. Στη Φινλανδία, πάλι, είναι πολύ πιθανό το μονόπλευρο να παίξει το ρόλο του και η Ιλβες να νικήσει την παντελώς αδιάφορη Λάχτι.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

(ΣΑΒΒΑΤΟΥ)

591. ΧΕΡΤΑ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ 1 1,90

675. ΖΛΙΝ – ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ 1 2,15

(ΚΥΡΙΑΚΗΣ)

770. ΛΩΖΑΝΗ – ΛΟΥΓΚΑΝΟ 1 1,90

889. ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΕ ΦΕ – ΝΤΕΦΕΝΣΑ 1 2,45

ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟ ΡΙΣΚΟ

800. ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ – ΣΑΝΤΝΕΣ 2 3,10

833. ΛΑΧΤΙ – ΙΛΒΕΣ 2 2,60

839. ΑΪΚ ΣΤΟΚΧ. – ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ 2 3,70

872. ΡΟΣΤΟΦ – ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ 1 3,05

ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ

643. ΡΟΔΕΡΑΜ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ

2662. ΓΚΑΖ ΜΕΤΑΝ - ΒΟΛΟΥΝΤΑΡΙ

681. ΠΕΣΚΑΡΑ - ΚΙΕΒΟ

858. ΟΣΜΑΝΛΙ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΠΤΩΣΗ!!!

ΦΟΥΛΑΜ – ΚΠΡ 1

ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ – ΚΑΪΣΕΡΙ 2

ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ – ΒΕΡΝΤΕΡ 2

ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ 1

ΧΑΚΕΝ – ΜΑΛΜΕ 1

ΡΕΝΤΙΝΓΚ – ΝΤΕΡΜΠΙ Χ2

ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ – ΝΤΑΛΚΟΥΡΤ 2

ΕΪΡ – ΝΤΑΝΦΕΡΜΛΙΝ 2

ΣΡΙΟΥΣΜΠΕΡΙ – ΣΟΥΙΝΤΟΝ 2

ΚΡΟΥ – ΜΑΝΣΦΙΛΝΤ 2

ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ 1

ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ – ΜΟΝΑΡΚΑΣ 1

ΛΩΖΑΝΗ – ΛΟΥΓΚΑΝΟ 1

ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΤΖΕΝΟΑ 1

ΧΑΟΥΓΚΕΣΟΥΝΤ – ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ 1

ΒΙΤΟΡΟΥΛ – ΑΣΤΡΑ 1

ΛΑΧΤΙ – ΙΛΒΕΣ Χ2

ΜΑΛΑΓΑ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ 1

ΡΟΜΑ – ΙΝΤΕΡ 1

 

* Ο πίνακας δείχνει ποια σημεία υποχωρούν περισσότερο στις ξένες εταιρίες στοιχημάτων.