Σάββατο, 01 Οκτώβριος 2016 14:35

Στο… Πι και Φι: "Μιλάει" η έδρα

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Σε ανοδική πορεία το Αννόβερο στη Β' Γερμανίας σε αντίθεση με τη Σαν Πάουλι που μετρά μόλις μια νίκη μετά από 7 αγωνιστικές.

Οι γηπεδούχοι ισοβαθμούν με την Ουνιόν στη δεύτερη θέση και δείχνουν ικανοί να επιστρέψουν στη Μπουντεσλίγκα. Ο άσος στο 1.75 είναι δίκαιος.

Στην Πρέμιερ Λιγκ η Γουέστ Χαμ πρόδωσε την… εμπιστοσύνη μας απέναντι στη Σαουθάμπτον, αλλά θα της δώσουμε μία ακόμα ευκαιρία. Το ρόστερ της είναι ποιοτικό και μετά από 4 σερί ήττες,  περιμένουμε να αντιδράσει και να βγάλει εγωισμό. 

Επιπλέον δεν δείχνει και η αντίπαλός της, η Μίντλεσμπρο να είναι σε καλή κατάσταση. Τα ίδια λίγο πολύ ισχύουν και στο Λιλ - Νανσί, το οποίο έχει χαρακτήρα ντέρμπι ουραγών λόγω της απογοητευτικής εκκίνησης των γηπεδούχων. Η Λιλ έδειξε πάντως σημάδια ζωής με την Σεντ Ετιέν και η υποδεέστερη Νανσί έχει πρόβλημα στο γκολ (3 γκολ σε 7 παιχνίδια). 

Αντίθετα Ανζέ και Μαρσέιγ είναι ομάδες που βρίσκουν εύκολα δίχτυα στο γαλλικό πρωτάθλημα, αλλά εξίσου εύκολα δέχονται και γκολ. Το μεταξύ τους ματς προμηνύεται ανοιχτό με πολλά τέρματα.

Στη Γερμανία, η Σάλκε είναι η μόνη ομάδα που δεν έχει βαθμό μετά από πέντε αγωνιστικές, την ώρα που στο Γουρόπα Λιγκ έχει κάνει το "2 στα 2".

Ηρθε η ώρα να μπει τέλος στο αρνητικό σερί στο ντέρμπι με τη Γκλάντμπαχ που εκτός έδρας χάνεται… (1 νίκη στα 12 τελευταία παιχνίδια). 

Σύμμαχος και η προϊστορία, όπου από το 2007 και μετά έχει εμφανιστεί μόνο ένα διπλό (0-1 το 2014).

 Στην Ιταλία η Μίλαν δείχνει σταθερότητα στην άμυνα και με δεδομένη την επιθετική ποιότητα, παίρνει αποτελέσματα. Η Σασσουόλο πάντα τη δυσκολεύει στα μεταξύ τους παιχνίδια, αλλά την Κυριακή θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες και με κούραση από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Ευκαιρία για τη Μίλαν να πάρει τη νίκη και να μείνει κοντά στις πρώτες θέσεις. 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

567. Αννόβερο - Σαν Πάουλι 1 1.75

648. Γουέστ Χαμ - Μίντλεσμπρο 1 1.90

710. Λιλ - Νανσί 1 1.80

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

778. Ανζέ - Μαρσέιγ όβερ 2.05

837. Σάλκε - Γκλάντμπαχ 1 2.25

 

846. Μίλαν - Σασσουόλο 1 1.65