Τετάρτη, 12 Οκτώβριος 2016 13:12

O… Betατζής: Εκδίκηση και νίκη τίτλου αναζητεί η Φλαμένγκο

Γράφτηκε από τον

 

Ένα ακόμα… νεκρό μεσοβδόμαδο έχουμε μπροστά μας με την πλήρη αγωνιστική της βραζιλιάνικης λίγκας να σώζει, κάπως, την κατάσταση.

Εκεί θα δοκιμάσουμε την τύχη μας με ένα πολύ πιθανό Over και το «διπλό» της Φλαμένγκο που μόνο εκτός έδρας δεν παίζει στο μεγάλο ντέρμπι του Ρίο με αντίπαλο τη μισητή Φλουμενένσε.

Οσο… δυσκοίλια και ομάδα του αποτελέσματος ήταν η Σαπεκοένσε στη δεύτερη κατηγορία, τόσο πιο επιθετική εμφανίζεται στο Μπραζιλεϊράο. Ομάδα με φουλ επιθετικό προσανατολισμό, βγάζει συχνά αμυντικά προβλήματα. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τη Σπορτ Ρεσίφε που πετυχαίνει αλλά και δέχεται γκολ με την ίδια ευκολία. Παρά την κρισιμότητα της μεταξύ τους αναμέτρησης (ντέρμπι παραμονής) θεωρούμε μεγάλη την απόδοση του Over (1,90) γιατί καμιά τους δεν ξέρει να παίζει άμυνα.

Η Φλαμένγκο ηττήθηκε στον πρώτο γύρο από τη Φλουμινένσε στο μεγάλο κλάσικο του Ρίο κι αν είχε αυτούς τους βαθμούς τώρα θα βρισκόταν στην κορυφή. Παραμένει, ωστόσο, στο… κόλπο του τίτλου και με νίκη στο ντέρμπι θα κάνει αποφασιστικό βήμα για την κατάκτησή του. Διπλό το κίνητρο, συνεπώς, για τους «ρουμπονέγκρος» που ουσιαστικά δεν θα παίξουν εκτός έδρας, καθώς το ματς διεξάγεται σε ουδέτερο γήπεδο. Υποχώρησε, κάπως, το «διπλό» αλλά και στο 2,15 αξίζει τον κόπο με τη Φλαμένγκο να υπερέχει φέτος και να βγάζει πολύ καλύτερη εικόνα.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

1865. ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ – ΣΠ. ΡΕΣΙΦΕ OVER 1,90

1946. ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ – ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ 2 2,15

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΠΤΩΣΗ!!!

ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ – ΣΠ. ΡΕΣΙΦΕ 1

ΚΑΝΤΙΘ – ΚΟΡΔΟΒΑ 1

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΤΕΝΕΡΙΦΗ 1

ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ – ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ 1

ΙΝΤ. ΡΙΒΑΔΑΒΙΑ – ΦΛΑΝΔΡΙΑ 1

ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ – ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ Χ2

ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ – ΒΙΤ. ΜΠΑΪΑ 1

ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ – ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ 2

ΣΑΟ ΠΑΟΥΛΟ – ΣΑΝΤΟΣ 1

ΓΚΡΕΜΙΟ - ΑΤΛ. ΠΑΡΑΝΑΕΝΣΕ 1

ΣΙΚΑΓΟ – ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ 2

 

* Ο πίνακας δείχνει ποια σημεία υποχωρούν περισσότερο στις ξένες εταιρίες στοιχημάτων.