Σάββατο, 15 Οκτώβριος 2016 14:26

O… Betατζής: Μπαίνει μπροστά το κίνητρο…

Γράφτηκε από τον

Μας το έδωσε το… μεροκάματο το Μπραζιλεϊράο μεσοβδόμαδα με τη δυάδα που είχαμε προτείνει να επιβεβαιώνεται και ψάχνουμε ανάλογη συνέχεια στο νέο αχανές κουπόνι.

Ο Οκτώβρης είναι για τις καλοκαιρινές διοργανώσεις ότι ο Απρίλης για χειμωνιάτικες, καθώς πλησιάζουμε στο φινάλε και το ποιος χρειάζεται περισσότερο τους βαθμούς μετράει… διπλά!

Στη Σουηδία η Φάλκενμπεργκ αποτελεί τη… χαρά των αντιπάλων, καθώς υποβιβάστηκε από τον πρώτο γύρο κι έχει μόλις 9 βαθμούς μετά από 25 αγωνιστικές! Σαν να μην έφθανε το αγωνιστικό χάλι, ο σύλλογος μοιάζει να έχει βαρέσει… διάλυση μετά τις πρόσφατες παραιτήσεις μελών της διοίκησης αλλά και την αδυναμίας να συμπληρώσει 16άδα στο πρόσφατο ματς με την Έστερσουντ. Δεν θα βρει καλύτερη ευκαιρία νίκης η Σούντσβαλ που έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα τις τελευταίες 4 αγωνιστικές και χρειάζεται το τρίποντο για να ησυχάσει οριστικά από κάθε έννοια παραμονής. Το «διπλό» στο 1,80 αλλά σίγουρα η απόδοση θα κατηφορίσει πριν από τη σέντρα.

Στο Μεξικό η Τζαγκουάρες έχει ξεμείνει από (χειροπιαστό) στόχο. Χρειάζεται βαθμούς για να βελτιώσει τη θέση της στην ειδική βαθμολογία αλλά όχι άμεσα. Αντίθετα, εκείνη που έχει ανάγκη από πόντους εδώ και τώρα είναι η Μοντερέι που κινδυνεύει να χάσει τα πλέι οφ. Το «διπλό» στο 2,08.

Την Κυριακή ξεκινάμε με τον «άσο» της πρωτοπόρου της τουρκικής Σούπερ Λιγκ και πολύ φορμαρισμένης Ισταμπούλ Μπουγιουκσεχίρ. Η Κόνιασπορ δεν είναι εύκολη αντίπαλος αλλά έχει ευρωπαϊκό ματς μπροστά της κι αυτή ακριβώς η έλλειψη συγκέντρωσης δίνει έξτρα πλεονέκτημα στους γηπεδούχους. Ο «άσος» πληρώνει 1,85.

Χωρίς περιθώρια η Παλμέιρας στη Βραζιλία, αισθάνεται «καυτή» την ανάσα της Φλαμένγκο που ακολουθεί στο -1 και απειλεί να την προσπεράσει στη μάχη του τίτλου. Η Φιγκεϊρένσε συμπλήρωσε 3 90λεπτα χωρίς να σκοράρει, δείγμα άγχους και στην έδρα της που υποχρεώνεται να κάνει παιχνίδι τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα. Εστω και με ένα γκολ η «Βερντάο» μπορεί να επικρατήσει, στηριζόμενη στην αποτελεσματική αμυντική γραμμή της. Το «διπλό» παραδόξως ανεβαίνει, όμως ακόμα και στο 2,00 παίζεται με κλειστά μάτια.  

Και δύο λόγια για τα σημεία με περισσότερο ρίσκο: Ανήκουστο να πληρώνει 3,25 η αήττητη μετά από 9 αγωνιστικές Ζλιν, στην αναιμική έδρα της Τέπλιτσε που ακόμα δεν έχει νικήσει εντός.

Από πού κι ως που στο 2,30 ο «άσος» της ισχυρής Εστουδιάντες, όταν η Ροζάριο εκτός έδρας φέτος δεν έχει ακόμα σκοράρει;

Η Σουγόν Σίτι εμφανίζεται πολύ σκληρή για να… πεθάνει, βγάζοντας αξιοθαύμαστες αντοχές στη μάχη της παραμονής. Ανύπαρκτο το κίνητρο της σωμένης πρακτικά Γκουανγκζού.

Τη στιγμή που το Σικάγο μοιάζει να τα έχει παρατήσει η Νιου Ινγκλαντ παίζει τα… ρέστα της μήπως και προλάβει τα πλέι οφ στην Αμερική και η απόδοση του «διπλού» στέκεται προκλητικά στο 2,40!

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

(Σαββάτου)

699. ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ – ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ 2 1,80

769. ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ – ΜΟΝΤΕΡΕΪ 2 2,08

(Κυριακής)

802. ΙΣΤ. ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ – ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ 1 1,85

913. ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ – ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ 2 2,00

ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ

590. ΓΙΑΝΚΣΟΥ – ΣΑΝΓΚΑΗ

615. ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ - ΜΠΕΡΙ

813. ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ – ΒΑΝΤΟΥΖ

922. ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ – ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ

ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟ ΡΙΣΚΟ

712. ΤΕΠΛΙΤΣΕ – ΦΑΣΤΑΒ ΖΛΙΝ 2 3,25

766. ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ – ΡΟΖΑΡΙΟ 1 2,30

786. ΣΟΥΓΟΝ ΣΙΤΙ – ΓΚΟΥΑΝΓΚΖΟΥ 1 2,35

904. ΣΙΚΑΓΟ – ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ 2 2,40

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΠΤΩΣΗ!!!

ΝΤ. ΔΡΕΣΔΗΣ – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ 2

ΑΜΚΑΡ – ΛΟΚ. ΜΟΣΧΑΣ Χ

ΜΙΝΣΤΕΡ – ΒΕΧΕΝ 1

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΣΑΛΚΕ 1

ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ – ΝΤΑΛΚΟΥΡΝΤ 2

ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ – ΕΪΡ 1

ΜΠΡ. ΡΟΒΕΡΣ – ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ 1

ΜΟΡΚΑΜΠ – ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ 2

ΠΛΙΜΟΥΘ – ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ 2

ΧΑΛΑΝΤΑΣ – ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ 2

ΠΑΚΣΙ – ΝΤΕΜΠΡΕΤΣΕΝ 1

ΜΟΥΣΚΡΟΝ – ΓΚΕΝΚ 2

ΝΤΕΛΦΙΝ – ΕΛ ΝΑΣΙΟΝΑΛ 1

ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ – ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ 2

ΓΚΑΖΟΒΙΚ – ΤΟΜ ΤΟΜΣΚ 1

ΑΣΙΡΙΣΚΑ – ΤΡΕΛΕΜΠΟΡΓΚ 1

ΣΠ. ΧΙΧΟΝ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ 2

ΚΙΕΒΟ – ΜΙΛΑΝ 1Χ

ΣΙΚΑΓΟ – ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ 2

 

* Ο πίνακας δείχνει ποια σημεία υποχωρούν περισσότερο στις ξένες εταιρίες στοιχημάτων.