Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016 15:00

Στο... Πι και Φι: Κάνει "σεφτέ" η Εσπανιόλ, με ψυχολογία η Ροστόφ

Γράφτηκε από τον
Στο... Πι και Φι: Κάνει "σεφτέ" η Εσπανιόλ, με ψυχολογία η Ροστόφ

Καλημέρα σας. Ελλάδα, Γερμανία, Ισπανία και Ρωσία έχει το μενού της στήλης αυτό το διήμερο.

Στη Σούπερ Λίγκα, ο ΠΑΣ Γιάννινα δίνει δεύτερο σερί εντός έδρας ματς και ευελπιστεί ότι αυτή τη φορά θα πάρει τη νίκη, απέναντι στη Βέροια των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων, Μάλιστα την Τετάρτη οι παίκτες της έκαναν αποχή από την προπόνηση.

Εδρα και διαφορά δυναμικότητας μας ωθούν στον -πετσοκομμένο- άσο. 

Ιδια απόδοση έχει και η νίκη του Λεβαδειακού με τον Ηρακλή, μόνο που ο Λεβαδειακός δεν είναι… ΠΑΣ και ο Ηρακλής δείχνει αποφασισμένος να παλέψει για την παραμονή.  Θα κοντράρουμε τον άσο, περιμένοντας αντίδραση από τον Ηρακλή. 

Στη Μπουντεσλίγκα, η Ντόρτμουντ νίκησε τη Μπάγερν και είναι πλέον σε απόσταση βολής από τη μεγάλη της αντίπαλο. Με κεκτημένη ταχύτητα μπορεί το διπλό στη δυνατή έδρα της Αϊντραχτ.

Στη Β' Γερμανίας, η ανεβασμένη Καϊζερσλάουτερν έχει το πρώτο λόγο στο γειτονικό ντέρμπι με την Καρλσρούη, η οποία βρίσκεται σε πτωτική πορεία και οι φίλοι της ζητούν την απομάκρυνση του προπονητή.

Στην Ισπανία, ήρθε η ώρα για την Εσπανιόλ να κάνει "σεφτέ" ενώπιον του κοινού της με αντίπαλο τη νεοφώτιστη Λεγανές, που θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες. 

Η Εσπανιόλ προέρχεται από το διπλό με την Αλαβές και θέλει πλέον να εκμεταλλευτεί την έδρα της, όπου μέχρι σήμερα μετρά 4 ισοπαλίες και δύο ήττες. 

Τέλος, η Ροστόφ θα μπει με τη ψυχολογία στα ύψη στο ματς με την Ανζί, έπειτα από το θρίαμβο στο Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μπάγερν. Αν σε αυτό προσθέσουμε την εντός έδρας δυναμική (6 νίκες, 1 ισοπαλία με τέρματα 15-2), και την προβληματική εικόνα της Ανζί, που δεν έχει σκοράρει στα τρία τελευταία ματς, γίνεται κατανοητό γιατί εμπιστευόμαστε Ροστόφ. 

 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

743. ΠΑΣ Γιάννινα - Βέροια 1 1.65

761. Αίντράχτ - Ντόρτμουντ 2 1.50

860. Εσπανιόλ - Λεγανές 1 1.80

 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

914. Καϊζερσλάουτερν - Καρλσρούη 1 2.05

932. Ροστόφ - Ανζί 1 1.70

958. Λεβαδειακός - Ηρακλής Χ2ΔΕ 1.89