Σάββατο, 03 Δεκέμβριος 2016 12:27

Τρεις «άσοι» και ο Παναιτωλικός…

Γράφτηκε από τον

T’ αυγά και τις… καμήλες χάσαμε μεσοβδόμαδα αλλά όποιος μπλέκει με τα… πίτουρα τον τρώνε οι κότες! Ευτυχώς το επόμενο διήμερο υπάρχουν πιο αξιόπιστες διοργανώσεις και θα στραφούμε προς τα εκεί.


Σε αγωνιστικό… τέλμα εδώ και καιρό η Βέροια, δεν την ωφέλησε ούτε η διακοπή. Δεν σκοράρει για τρία συνεχόμενα ματς και η μεσοβδόμαδη ήττα από τον Αιγινιακό στο Κύπελλο έφερε τον προπονητή της Θωμά Γράφα στο χείλος του… γκρεμού. Από εντός έδρας ήττα ο Παναιτωλικός αλλά σαφώς πιο ήρεμος, με πιο έμπειρο και ποιοτικό υλικό, πάει στην Ημαθία για να… ρεφάρει άμεσα κι αν σκοράρει είναι ικανός για το «διπλό» που ακόμα και στο 2,15 συμφέρει.
Στη Γαλλία η Γκινγκάμπ στηρίζεται και φέτος στην έδρα της και βρίσκει τη Ναντ σε τραγική αγωνιστική κατάσταση. Αξίζει ο «άσος» σε αποδόσεις διπλασιασμού και πάνω. 
Στο Βέλγιο η Σαρλερουά διαθέτει μία από τις πιο δυνατές έδρες με απολογισμό 6-2-0 και 12-6 τέρματα. Η Σταντάρ Λιέγης έρχεται από σημαντική νίκη επί της πρωτοπόρου Ζούλτε Βάρεγκεμ όμως δύο συνεχόμενα καλά ματς δεν έχει κάνει φέτος και εκτός έδρας παίζει φοβισμένα. Πάμε με τις «ζέβρες» και την αποφασιστικότητα που βγάζουν εντός, κυκλώνοντας τον «άσο» σε απόδοση 2,40.
Ντέρμπι της ουράς στην Ισπανία από αυτά που ενδέχεται να κρίνουν στο τέλος ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν. Η Σπόρτινγκ Χιχόν παίζει με ιδιαίτερη ορμή στην Αστούρια και εντός έδρας κάνει πάρα πολλές φάσεις. Παρά την αλλαγή προπονητή και την έλευση του Καπαρός η Οσασούνα δεν βρίσκει δίχτυα με τίποτα και δεν βλέπουμε πως θα γλιτώσει στο «Μολινόν».
Όπως θα δείτε στο επιμέρους πινακάκι τα «διπλά» της Οστάνδης και της Άλταχ είναι δύο σημεία που πληρώνουν… χρυσάφι και αξίζει να μπουν σε ένα δελτίο με ζητούμενα. Η Ροζάριο αναμένεται να ξεκουράσει βασικούς μετά την πρόκριση στον τελικό του αργεντίνικου Κυπέλλουμ συνεπώς να η ευκαιρία της Ουνιόν για τρεις σημαντικούς βαθμούς, ενώ και το «διπλό» της Αρούκα σε μία από τις πιο… soft έδρες σε ολόκληρη την Ευρώπη συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.
O… Betατζής



Η ΠΡΟΤΑΣΗ

(ΣΑΒΒΑΤΟΥ)

1574. ΒΕΡΟΙΑ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ    2    2,15
1620. ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ – ΝΑΝΤ    1    2,00



(ΚΥΡΙΑΚΗΣ)

1765. ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ – ΣΤ. ΛΙΕΓΗΣ    1    2,40
1775. ΣΠ. ΧΙΧΟΝ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ    1    1,90




ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ

1508. ΠΙΑΣΤ – ΚΟΡΟΝΑ
1635. ΝΤΕΦΕΝΣΟΝ – ΡΑΣΙΝΓΚ ΜΟΝΤ.
1653. ΧΙΡΟΝΑ – ΛΕΒΑΝΤΕ
1801. ΜΠΟΚΑ ΤΖ. – ΡΑΣΙΝΓΚ ΚΛ.




ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟ ΡΙΣΚΟ

1589. ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ – ΟΣΤΑΝΔΗ    2    4,50
1598. ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΑΛΤΑΧ    2    5,60
1758. ΦΕΪΡΕΝΣΕ – ΑΡΟΥΚΑ    2    2,80
1795. ΟΥΝΙΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ – ΡΟΖΑΡΙΟ    1    2,20



ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΠΤΩΣΗ!!!

ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΣΤ – ΓΟΥΕΣΤΕΡ ΣΙΔΝΕΪ    2
ΟΥΡΑΒΑ – ΚΑΣΙΜΑ    1
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ    1Χ
ΔΟΞΑ ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ – ΑΕ ΖΑΚΑΚΙΟΥ    1
ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ    2
ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ – ΝΤΑΝΤΙ    2
ΒΕΡΟΙΑ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ    2
ΡΟΣΤΟΦ – ΖΕΝΙΤ    1Χ
ΚΕΡΚΥΡΑ – ΑΕΚ    1Χ
ΒΙΣΛΑ ΚΡ. – ΛΕΓΚΙΑ    2
ΟΥΡΑΚΑΝ – ΚΟΛΟΝ ΣΑΝΤΑ ΦΕ    1
ΓΟΔΟΪ ΚΡ. – ΑΤΛ. ΤΟΥΚΟΥΜΑΝ    Χ2
ΑΛΑΝΙΑΣΠΟΡ – ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ    2
ΛΟΚ. ΜΟΣΧΑΣ – ΤΕΡΕΚ    1
ΟΔΙΕΔΟ – ΤΑΡΑΓΟΝΑ    1
ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΤΟΡΙΝΟ    2
ΕΒΕΡΤΟΝ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.    2
ΤΑΡΓΚΟΥ ΜΟΥΡΕΣ – ΜΠΟΤΟΣΑΝΙ    2
ΡΕΟΥΣ – ΚΟΡΔΟΒΑ    1
* Ο πίνακας δείχνει ποια σημεία υποχωρούν περισσότερο στις ξένες εταιρίες στοιχημάτων