Σάββατο, 03 Δεκέμβριος 2016 11:29

Χωρίς περιθώρια στο ντέρμπι η Μπάρτσα

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Το Μπαρτσελόνα - Ρεάλ είναι το ποδοσφαιρικό γεγονός του Σαββατοκύριακου. Ενα ντέρμπι που διεξάγεται υπό τη σκιά της αεροπορικής τραγωδίας στη Κολομβία, όπου ξεκληρίστηκε η Σαπεκοένσε.


Μάλιστα αποφασίστηκε οι εισπράξεις του clasico να δοθούν στη βραζιλιάνικη ομάδα.
Η "Μπάρτσα" πάει στο ντέρμπι στο -6 από τη μεγάλη της αντίπαλο και χωρίς περιθώρια για  απώλειες βαθμών ύστερα από τς ισοπαλίες με Μάλαγα και Σοσιεδάδ. Η Ρεάλ αγνοεί φέτος την ήττα και αν φύγει αλώβητη θα κάνει αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Είναι όμως πολύ σημαντική η απουσία του Μπέιλ, ενώ παραμένει εκτός και ο Μοράτα.
Περιμένω αντίδραση από την παρέα του Μέσι και ποντάρω στον άσο, που προσφέρεται πάντως σε χαμηλές τιμές. Για όσους ενδιαφέρονται για τη στατιστική, η ισοπαλία δεν έχει εμφανιστεί στα τελευταία 7 παιχνίδια και στις δύο έδρες.
Στο ελληνικό ντέρμπι ΠΑΟ - ΠΑΟΚ, αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από αποτελέσματα και… δηλώσεις που άνοιξαν πληγές και καμία δεν είναι άξια εμπιστοσύνης. Εκτιμώ όμως ότι η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του τριφυλιού, θα αλλάξει τη ψυχολογία των παικτών του ΠΑΟ, που γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει άλλη δικαιολογία, αν δεν κερδίσουν και αύριο.
Στη Γερμανία η Βέρντερ δίνει τελικό παραμονής με αντίπαλο την Ινγκολσταντ και προσμένω να "μιλήσει" η έδρα. Την ίδια ώρα η αήττητη Χοφενχάιμ υποδέχεται την Κολωνία και έχει την ευκαιρία με νίκη να εδραιωθεί στις υψηλές θέσεις.
Τον πρώτο λόγο για τη νίκη έχει και η Μαρσέιγ απέναντι στη Νανσί, η οποία σε 7 εξόδους μετρά μόλις ένα διπλό, ενώ οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι ενώπιον του κοινού τους με 4 νίκες και 3 ισοπαλίες και ποντάρουν στην έδρα τους για να πλησιάσουν στις ευρωπαϊκές θέσεις. Τέλος, η Μάντσεστερ Γ. μετά τις δύο διαδοχικές εντός έδρας ισοπαλίες με Αρσεναλ και Γουέστ Χαμ, φιλοξενείται από την Εβερτον και θέλει μόνο νίκη για να "ρεφάρει". Η Εβερτον έχει μόλις μια νίκη στα τελευταία 8 παιχνίδια και το ματς εξαρτάται καθαρά από την απόδοση της Μάντσεστερ.


ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
1505. Χοφενχάιμ - Κολωνία 1 2.00
1507. Βέρντερ - Ινγκολσταντ 1 2.10
1575. Μπαρτσελόνα - Ρεάλ 1 1.75


ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
1754. Εβερτον - Μάντσεστερ Γ. 2 2.05
1773. Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 1 1.85
1755. Μαρσέιγ - Νανσί 1 1.60