Σάββατο, 10 Δεκέμβριος 2016 14:42

Στο… Πι και Φι: "Σπάνε το ρόδι" Αμβούργο και Παλέρμο

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Η 13η αγωνιστική μόνο γρουσούζικη δεν ήταν για το Αμβούργο, καθώς πανηγύρισε στο Ντάρμσταντ την πρώτη φετινή νίκη (0-2).

Για να έχει αντίκρισμα το διπλό, θα πρέπει να κάνει το ίδιο σήμερα και με την Αουγκσμπουργκ, βάζοντας τέλος στο σερί που το θέλει χωρίς τρίποντο μπροστά στον κόσμο του 0-2-4). Την ίδια ώρα η Ντόρτμουντ ύστερα από τη σπουδαία ισοπαλία στη Μαδρίτη με τη Ρεάλ, φιλοξενείται από την Κολωνία και πιστεύω ότι αυτή τη φορά θα επιβεβαιώσει τα προγνωστικά. Διότι μετά τη μεγάλη νίκη επί της Μπάγερν είχε ηττηθεί από την Αϊντραχτ, αλλά τώρα οι γηπεδούχοι έχουν σημαντικές απουσίες και προέρχονται από τη βαριά ήττα με 4-0 από τη Χοφενχάιμ.

Στη Σούπερ Λίγκα, ο Αστέρας θέλει να αντιδράσει μετά την τριάρα στη Ξάνθη και η αδύναμη Βέροια προσφέρεται. Από το χαμηλό άσο του 1,40, επιλέγουμε το όβερ για μεγαλύτερη απόδοση. Αξίζει επίσης το διπλό του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι με δεδομένο ότι το ματς με τον φορμαρισμένο Ατρόμητο θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο και το "τριφύλι " θέλει να χτίσει σερί με τον Ουζουνίδη μετά τη νίκη ψυχολογίας επί του ΠΑΟΚ.  Θα πείτε βέβαια ότι ο Παναθηναϊκός έρχεται από μία ακόμα απογοητευτική εμφάνιση στην Ευρώπη, αλλά το ματς με τη Θέλτα είχε γι' αυτόν διαδικαστικό χαρακτήρα.

Στην Ιταλία,  ήρθε η ώρα για την Παλέρμο να "σπάσει το ρόδι" στο γήπεδό της με αντίπαλο την άνετη βαθμολογικά Κιέβο, προκειμένου να ελπίζει σε παραμονή. Οι γηπεδούχοι με νέο προπονητή  έδειξαν με τη Φιορεντίνα σημάδια βελτίωσης, χάνοντας στο φινάλε το βαθμό και περιμένω να μπουν αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο.

Στη Βραζιλία θα διεξαχθεί την Κυριακή η τελευταία αγωνιστική και το κίνητρο μας ωθεί στον άσο της Ατλέτικο Παραναένσε απέναντι στη Φλαμένγκο.

Οι γηπεδούχοι με νίκη παίρνουν το εισιτήριο για το Λιμπερταδόρες, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι αδιάφοροι.

Επιπλέον η Παραναένσε έχει φέτος στην έδρα της 15 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις μια ήττα!

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

741. Aστέρας Τρίπολης - Βέροια όβερ 2.05

758. Κολωνία - Ντόρτμουντ 2 1.55

761. Αμβούργο - Αουγκσμπουργκ 1 2.15

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

931. Παλέρμο - Κιέβο 1 2.65

985. Ατρόμητος - Παναθηναϊκός 2 2.05

1780. Ατλέτικο Παραναένσε - Φλαμένγκο 1 2.00