Σάββατο, 10 Δεκέμβριος 2016 16:27

O… Betατζής: Εχει κι άλλο πιο κάτω για τη Βαλένθια

Γράφτηκε από τον

Μετά το φινάλε των ευρωπαϊκών διοργανώσεων οι λίγκες της γηραιάς ηπείρου μπαίνουν στην τελική ευθεία πριν από τη χειμερινή διακοπή και μέχρι τότε θα πορευθούμε με οδηγό τη φόρμα.

Στην Ισπανία ο κατήφορος της Βαλένθια δεν έχει τέλος. Η πρόσληψη του Τσέζαρε Πραντέλι κινδυνεύει να αποδειχθεί αποτυχημένη, καθώς ο Ιταλός δεν έχει καταφέρει να απομακρύνει τις νυχτερίδες από τη γραμμή του υποβιβασμού κι όσο οι… κατραπακιές συνεχίζονται τόσο πέφτει το ηθικό των ποδοσφαιριστών. Παραδοσιακή δυνατή εντός έδρας η Ρεάλ Σοσιεδάδ, δεν έχει αυτή τη στιγμή καμία σχέση με τη Βαλένθια και ο «άσος» των Βάσκων στο 1,85 έχει αξία.

Απέτυχε να νικήσει σε δύο ματς χωρίς τον γκολτζή της η Γκιμαράες, όμως ο Μαρέγκα επιστρέφει και ο γυρισμός του ισχυροποιεί την επιθετική γραμμή της ομάδας του. Χτυπημένη από απανωτές απουσίες η Μποαβίστα με τον προπονητή της να έχει σηκώσει τα χέρια, δεν βλέπουμε πως θα καταφέρει να σταματήσει τους δυνατούς φέτος φιλοξενούμενους που στοχεύουν στο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Πληρώνει καλά το «διπλό» (2,30).  

Στην Τουρκία η Καρντεμίρ Καραμπόκ που επέστρεψε φέτος στη μεγάλη κατηγορία έχει βρει τον τρόπο να μαζεύει βαθμούς κι αυτός δεν είναι άλλος από την αξιοποίηση της έδρας της. Κάτι ανάλογο πράττει μέχρι στιγμής και η επίσης νεοφώτιστη Αλάνιασπορ που όσο δυνατό πρόσωπο βγάζει στο γήπεδό της, άλλο τόσο απογοητεύει μακριά από αυτό. Σε ικανοποιητική τιμή ο «άσος» (1,85).

Από το ξεκίνημα της σεζόν έψαχνε μία εκτός έδρας νίκη που θα την απελευθέρωνε ψυχολογικά η Γκρασχόπερς και την πέτυχε την προηγούμενη εβδομάδα στη Λωζάνη. Με άλλη ψυχολογία τώρα οι «ακρίδες», υποδέχονται την αδύναμη Λουγκάνο και στην τιμή που προσφέρεται η νίκη τους (1,80) χωράει ασυζητητί στο παιχνίδι μας.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

(ΣΑΒΒΑΤΟΥ)

839. ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ 1 1,85

893. ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ – ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ 2 2,30

(ΚΥΡΙΑΚΗΣ)

901. ΚΑΡ. ΚΑΡΑΜΠΟΚ – ΑΛΑΝΙΑΣΠΟΡ 1 1,85

915. ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ – ΛΟΥΓΚΑΝΟ 1 1,80

ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟ ΡΙΣΚΟ

731. ΜΚ ΝΤΟΝΣ – ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ 2 3,10

794. ΠΛΙΜΟΥΘ – ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ 2 2,25

985. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1 2,95

ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ

863. ΧΕΡΤΑ - ΒΕΡΝΤΕΡ

932. ΤΟΡΙΝΟ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

954. ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ - ΚΟΡΟΝΑ

1010. ΜΠΕΤΙΣ - ΜΠΙΛΜΠΑΟ

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΠΤΩΣΗ!!!

ΣΙΒΑΣΠΟΡ – ΓΚΙΟΖΤΕΠΕ 1

ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ 1

ΜΠΕΡΝΛΙ – ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ 2

ΧΑΛ – ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ 2

ΣΕΝΤ ΜΙΡΕΝ – ΡΕΪΘ ΡΟΒΕΡΣ 1Χ

ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ – ΕΞΕΤΕΡ 2

ΓΚΡΙΜΣΜΠΙ – ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ 2

ΜΠΟΤΟΣΑΝΙ – ΙΑΣΙ 1

ΠΡΕΣΤΟΝ – ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ 1

ΜΠΑΣΤΙΑ – ΜΕΤΣ 1

ΕΪΜΠΑΡ – ΑΛΑΒΕΣ 1

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΜΑΪΝΤΣ 1

ΣΑΛΚΕ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 1

ΜΠΡΕΣΙΑ – ΝΟΒΑΡΑ 2

ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ – ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ 2

ΡΟΖΑΡΙΟ – ΛΑΝΟΥΣ 2

ΑΤΛ. ΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΙΝΤ. ΜΕΝΤΕΓΙΝ 2

 

* Ο πίνακας δείχνει ποια σημεία υποχωρούν περισσότερο στις ξένες εταιρίες στοιχημάτων.