Σάββατο, 31 Δεκέμβριος 2016 11:37

Αντίο με… ταμείο

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας και Χρόνια Πολλά. Λίγες ώρες έμειναν για να αποχαιρετήσουμε το 2016 και ελπίζουμε η τελευταία στοιχηματική… ανάμνηση να είναι θετική.


Και οι τρεις σημερινές επιλογές προέρχονται από την Πρέμιερ Λιγκ, στην οποία υπάρχει διπλή αγωνιστική (τη Δευτέρα το δεύτερο πιάτο).
Η 19η στροφή στη κούρσα περιλαμβάνει σημαντικά ματς τόσο στην κορυφή, όσο και στην ουρά. Στο ρετιρέ ξεχωρίζει το ντέρμπι ανάμεσα στη 2η της βαθμολογίας Λίβερπουλ και την τρίτη Μάντσεστερ Σίτι. Αμφότερες προέρχονται από επιβλητικές νίκες και κυνηγούν την πρωτοπόρο Τσέλσι που μετρά 12 σερί τρίποντα! Ως εκ τούτου η ισοπαλία δεν βολεύει καμία και αναμένουμε ματς με ρυθμό και γκολ. Το αμφίσκορο όμως και το όβερ πληρώνουν πολύ λίγο και πάμε με την έδρα και την παράδοση, που θέλει τη Λίβερπουλ από το 2004 να μετρά στο "Ανφιλντ" 9 νίκες και 4 ισοπαλίες.
Η περσινή πρωταθλήτρια Λέστερ βρίσκεται φέτος μόλις στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού και αν δεν κερδίσει τη Γουέστ Χαμ θα μπλέξει για τα καλά.
 Οι γηπεδούχοι έχουν μεγαλύτερη ανάγκη για βαθμούς, αλλά και πολλές αδυναμίες, τις οποίες η ανεβασμένη Γουέστ Χαμ (3 σερί νίκες) μπορεί να εκμεταλλευτεί.
Πρόκειται για ματς - τριπλή και αντί  για σημείο, επιλέγουμε το όβερ.
Ματς ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα είναι και το Μπέρνλι - Σάντερλαντ, με την πρώτη να στηρίζεται αποκλειστικά στην έδρα της για την παραμονή.  Στατιστικά όμως είναι δύσκολο να κάνει το "2 στα 2" και απέναντι σ' έναν αντίπαλο, που ξέρει ότι αυτό είναι από τα πιο σημαντικά παιχνίδια για την παραμονή. Περιμένουμε και από τις δύο να τα δώσουν όλα για τους τρεις βαθμούς και να σκοράρουν τουλάχιστον μία φορά.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
762. Μπέρνλι - Σάντερλαντ G.G 1.82
764. Λέστερ - Γουέστ Χαμ όβερ 1.80
780. Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτι 1 2.20