Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017 15:16

O… Betατζής: Η υπέρβαση της Μπέρνλι…

Γράφτηκε από τον
O… Betατζής: Η υπέρβαση της Μπέρνλι…

Δεύτερο φαβορί για υποβιβασμό μετά τη Χαλ δινόταν το περασμένο καλοκαίρι η Μπέρνλι στην αγγλική Πρέμειρσιπ αλλά κατάφερε να εξασφαλίσει ουσιαστικά την παραμονή της από τον… πρώτο γύρο!

«Κανόνι» στην έδρα της, έχει φέτος ρεκόρ 8-3-1, εκεί όπου αντλεί δύναμη από το πιστό κοινό της. Ακριβώς στη μέση της βαθμολογίας και με… αέρα 10 βαθμών από τη γραμμή του υποβιβασμού, είναι σε θέση να κυνηγήσει την υπέρβαση στο θσμό των εκπλήξεων που δεν είναι άλλος από το Κύπελλο Αγγλίας. Πριν δέκα μέρες ζορίστηκε αλλά κράτησε το μηδέν στο «Στέιντιουμ οφ λάιτ» της Σάντερλαντ κι έτσι τώρα θα κυνηγήσει την πρόκριση στην έδρα της, εκεί όπου φέτος σαρώνει.

Φόρμα, ψυχολογία αλλά και παράδοση οδηγούν τον «άσο» που παίζεται στο 1,95 αλλά δεν είναι με τίποτα για κάτω από 1,80.

Εκπληκτικό αυτό που έχει πετύχει ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον Πανιώνιο. Οι Νεοσμυρνιώτες πούλησαν τον Ανσαριφάρντ στον Ολυμπιακό αλλά σκοράρουν με ακόμα μεγαλύτερη ευκολία ζωρίς αυτόν στην ενδεκάδα τους! Ο ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε χωρίς γκολ στην Ξάνθη αλλά στο γήπεδό του παίζει πιο επιθετικά και φτιάχνει αρκετές φάσεις. Με την… άγνοια κινδύνου που δείχνουν οι «κυανέρυθροι» μόνο έκπληξη δεν θα είναι να πάει ψηλά το σκορ. Σε κάθε περίπτωση το OVER στο 2,15 αποτελεί μία από τις πιο συμφέρουσες επιλογές του μεσοβδόμαδου κουπονιού.   

Ο φετινός Ολυμπιακός δεν εμπνέει καμία απολύτως εμπιστοσύνη αμυντικά γι’ αυτό και προσπαθεί να καλύψει με την επιθετική παραγωγικότητα που τον διακρίνει τις αδυναμίες του στα μετόπισθεν.

Σε φάση… έκρηξης ο Αστέρας Τρίπολης, πρώτη φορά πέτυχε 4 γκολ φέτος την περασμένη Κυριακή στην ευρεία νίκη του επί του Παναιτωλικού και μοιάζει έτοιμος να βάλει… δύσκολα στους πρωτοπόρους. Επιλέγουμε το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες (GOAL/GOAL) στο 1,75.

 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

665. ΜΠΕΡΝΛΙ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ 1 1,95

708. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ OVER 2,15

733. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ GOAL 1,75

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΠΤΩΣΗ!!!

ΟΣΤΑΝΔΗ – ΓΚΕΝΚ 1

ΜΠΕΡΝΛΙ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ 1

ΑΛΚΟΡΚΟΝ – ΑΛΑΒΕΣ 1Χ

ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡ. – ΕΟΥΠΕΝ 1

 

* Ο πίνακας δείχνει ποια σημεία υποχωρούν περισσότερο στις ξένες εταιρίες στοιχημάτων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Χαμηλό σκορ στο ΣΕΦ Αμφίσκορο στην Τρίπολη »