Τρίτη, 14 Μάρτιος 2017 17:14

O… Betατζής: Στροφή σε φορμαρισμένες φιλοξενούμενες

Γράφτηκε από τον

Στο στοίχημα δεν υπάρχουν θέσφατα γι’ αυτό και η στήλη που δεν κατάφερε τίποτα τις τελευταίες εβδομάδες ποντάροντας σε γηπεδούχους, θα πορευτεί στο νέο μεσοβδόμαδο κουπόνι με φιλοξενούμενες.

Κάνουμε αρχή από την αγγλική Νασιονάλ (πρώην Κόνφερενς), όπου θα βάλουμε τα χρήματά μας στην πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτή τη στιγμή στη συγκεκριμένη κατηγορία η οποία δεν είναι άλλη από την Γκέιτσχεντ. Σε τρομερή κατάσταση η τελευταία με 6 νίκες στα ισάριθμα πιο πρόσφατα παιχνίδια της, μπήκε οριακά στη ζώνη των πλέι οφ και θα προσπαθήσει να παραμείνει εκεί ως το τέλος.

Η Μάκλσφιλντ έχει κι αυτή ελπίδες για την πεντάδα, καθώς μπορεί βαθμολογικά να φαίνεται πως έχει μείνει πίσω, έχει όμως τρία ματς λιγότερα και ελπίζει στη νίκη για να πλησιάσει. Τη δεδομένη χρονική στιγμή η Γκέιτσχεντ έχει και φόρμα και ψυχολογία αλλά κυρίως… ρέντα που είναι πάντα απαραίτητη στο ποδόσφαιρο και είναι μάλλον παράλογο να προσφέρεται σε αποδόσεις αουτσάιντερ (2,75). 

Η Ατλέτικο Νασιονάλ ρίχνεται στη μάχη του φετινού Κόπα Λιμπερταδόρες με ψυχολογική υπεροχή, καθώς το κατέκτησε πέρυσι, όπως και το Σουνταμερικάνα, το οποίο… προσέφερε στη Σαπεκοένσε μετά το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα του περασμένου Νοεμβρίου.

Οι Κολομβιανοί βρίσκονται σταθερά σε πολύ υψηλό επίπεδο εδώ και δύο χρόνια, σαρώνοντας σχεδόν τα πάντα εντός και εκτός συνόρων, διαθέτουν βάθος σαν ομάδα και φημίζονται για το σωστό καταμερισμό δυνάμεων σε όλες τις διοργανώσεις που παίρνουν μέρος. Η Μπαρτσελόνα Σπόρτινγκ Κλαμπ είναι η περσινή πρωταθλήτρια του Εκουαδόρ αλλά φέτος δεν βγάζει την ίδια εικόνα και παρά το ενθουσιασμό της θα ποντάρουμε στο «διπλό» της Ατλέτικο Νασιονάλ που φημίζεται για τη σταθερότητά της. Η νίκη της πρωταθλήτριας Κολομβίας στο 2,18.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

2237. ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ – ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ 2 2,75

2279. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΣΠ. ΚΛΑΜΠ – ΑΤΛ. ΝΑΣΙΟΝΑΛ 2 2,18

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΠΤΩΣΗ!!!

ΑΛ ΦΑΤΕΧ – ΑΛ ΤΖΑΖΙΡΑ 2

ΑΛ ΡΙΑΝ – ΠΕΡΣΕΠΟΛΙΣ 2

ΤΣΑΡΛΤΟΝ – ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ 2

ΚΑΡΛΑΪΛ – ΛΟΥΤΟΝ 2

ΓΚΑΜΠΑ ΟΣΑΚΑ – ΓΙΑΝΚΣΟΥ 1

ΜΟΝΑΚΟ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 2

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1

ΑΓΙΑΞ – ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ 1

ΜΠΑΡΝΕΤ – ΓΙΟΒΙΛ 1

 

* Ο πίνακας δείχνει ποια σημεία υποχωρούν περισσότερο στις ξένες εταιρίες στοιχημάτων.