Κυριακή, 26 Μάρτιος 2017 15:18

Στοίχημα: Γκολ στο Μπέλφαστ, προβάδισμα η Μιραντές

Γράφτηκε από τον
Στοίχημα: Γκολ στο Μπέλφαστ, προβάδισμα η Μιραντές

Συνεχίζονται και σήμερα οι αναμετρήσεις των Εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, ενώ δε λείπει και η αγωνιστική δράση σε επίπεδο πρωταθλημάτων στις μικρότερες κατηγορίες.

Καταλήγουμε σε τριάδα ποδοσφαιρικών επιλογών, ενώ δε λείπει και η πρόταση από το μπασκετικό κουπόνι.

Πριν προχωρήσουμε στην ανάλυση των σημερινών μας επιλογών, να σας θυμίσουμε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να ενημερωθείτε για τα πάντα σχετικά με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα.

Παραγωγικότητα στο Β. Ιρλανδία - Νορβηγία

Ξεκινάμε τις σημερινές μας προτάσεις με το Over 2 (ασιατικό σύνολο γκολ) στην αναμέτρηση της Βόρειας Ιρλανδίας με τη Νορβηγία, σε απόδοση 2.00 (το στοίχημα επιβεβαιώνεται αν σημειωθούν στην αναμέτρηση τρία γκολ ή περισσότερα. Αν σημειωθούν δύο γκολ μας επιστρέφεται το ποντάρισμα). Στη 2η θέση του 3ου προκριματικού ομίλου της Ευρώπης βρίσκονται οι Βορειοϊρλανδοί με συγκομιδή 7 βαθμών (2-1-1), μία νίκη και τρεις ήττες μετρούν μέχρι στιγμής οι Νορβηγοί. Η Βόρεια Ιρλανδία έχει συνδυάσει με το νικηφόρο 4-0 τα δύο εντός έδρας παιχνίδια της (κόντρα σε Σαν Μαρίνο και Αζερμπαϊτζάν), ενώ οι Σκανδιναβοί έχουν σκοράρει στα δύο τελευταία παιχνίδια τους. Έτσι, πιστεύουμε ότι θα δούμε δύο γκολ και πάνω στο ματς.

Το... θέλει περισσότερο η Μιραντές

Μετακινούμαστε στην ισπανική Σεγούντα Ντιβισιόν, επιλέγοντας τον Άσσο Draw No Bet της Μιραντές επί της Ουέσκα σε απόδοση 1.90 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). "Τελικός" παραμονής για τους γηπεδούχους, που προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα από τη Λούγκο με 2-1 και βρίσκονται στην τελευταία θέση του πίνακα. Η Ουέσκα, από την πλευρά της, στοχεύει στην παρουσία στα πλέι οφ ανόδου, όμως χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της εκτός έδρας (ισόπαλα τα 7/8 τελευταία "εκτός" για το πρωτάθλημα). Δίνουμε προβάδισμα νίκη στη Μιραντές, καθώς "καίγεται" περισσότερο για το τρίποντο.

Νίκη για Αλντοσίβι

Η τρίτη ποδοσφαιρική μας επιλογή είναι ο Άσσος της Αλντοσίβι επί της Άρσεναλ Σαραντί (απόδοση 1.90) για το πρωτάθλημα Αργεντινής. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από το ισόπαλο 0-0 στην έδρα της Ατλέτικο Τουκουμάν, που πήρε τη σκυτάλη από το νικηφόρο 1-0 επί της Ατλέτικο Ραφαέλα. Παράλληλα, παραμένουν αήττητοι στα έξι τελευταία ματς πρωταθλήματος με δύο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. "Βυθισμένη" στον "πάτο" του πίνακα η Άρσεναλ Σαραντί, έχει συλλέξει μόλις οκτώ βαθμούς σε 16 ματς και έχει συνδυάσει με ήττες τα δύο παιχνίδια της μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος (4-2 από Πατρονάτο, 1-2 από Ατλέτικο Ραφαέλα). Εύκολα ή δύσκολα η Αλντοσίβι θα πάρει το τρίποντο.

Over στην Ισπανία

Ολοκληρώνουμε τη σημερινή στοιχηματική μας "βόλτα" με την μπασκετική μας επιλογή, που είναι το Over 160.5 πόντοι στην ισπανική αναμέτρηση της Μανρέσα με τη Φουενλαμπράδα, σε απόδοση 1.90. Στην τελευταία θέση του πίνακα συναντάμε τους γηπεδούχους μετά το ατυχές 95-76 από τη Λας Πάλμας, που διαμόρφωσε το ρεκόρ τους στο 4-20. Στο 10-14 το ρεκόρ της Φουενλαμπράδα, η οποία χαρακτηρίστηκε από σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της απέναντι στην Μπέτις, γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 67-72. Σε ευρύτερο πλαίσιο, η Μανρέσα έχει βελτιωθεί επιθετικό τον τελευταίο καιρό και το συγκεκριμένο στοιχείο μας οδηγεί στην επιλογή του Over.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.