Τρίτη, 04 Απρίλιος 2017 16:32

O… Betατζής: «Ασοι» απ’ την Αγγλία

Γράφτηκε από τον

Εμβόλιμη αγωνιστική μεσοβδόμαδα σε αρκετές ευρωπαϊκές λίγκες, αλλά εκεί που φαίνεται πως το έδαφος αυτή τη φορά είναι πρόσφορο για στοίχημα είναι στην εγγλέζικη Πρέμιερ Λιγκ.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού Μάρκο Σίλβα έχει μεταμορφώσει κυριολεκτικά τη Χαλ. Ο Πορτογάλος ανέλαβε μία πραγματική αποστολή… αυτοκτονίας μέσα στο χειμώνα αλλά κατάφερε κόντρα στα προγνωστικά να φέρει το καράβι στον… ίσιο δρόμο. Μία ανάσα από την παραμονή οι ξεγραμμένες στον πρώτο γύρο «τίγρεις», γνωρίζοντας πως το ματς με την Μίντλεσμπρο θα σφραγίσει την προσπάθειά τους. Με νίκη… τελειώνουν την «Μπόρο» κι ελπίζουν να βγουν στον… αφρό μετά από μήνες, καθώς η Σουόνσι έχει πολύ δύσκολο ματς κόντρα στην Τότεναμ.

Από… επική ανατροπή η Χαλ το περασμένο Σάββατο, πάει με φόρα στον… τελικό παραμονής και με δεδομένη τη δυσκολία της Μίντλεσμπρο στο γκολ ο «άσος» σε αποδόσεις διπλασιασμού χωράει στο παιχνίδι μας.

Η Μπέρνλι είχε την ατυχία να παίξει τέσσερα συνεχόμενα ματς πρωταθλήματος εκτός έδρας, όπου παραδοσιακά έχει… θέματα. Στο «Turf Moor», ωστόσο, είναι πανίσχυρη φέτος, έχοντας «γονατίσει» πολύ πιο δύσκολους αντιπάλους από τη Στόουκ Σίτι. Σε αρνητικό κύκλο αποτελεσμάτων οι «αγγειοπλάστες» και ουσιαστικά χωρίς στόχους, δύσκολα θα καταφέρουν να αντέξουν στη μεγαλύτερη ανάγκη για βαθμούς της Μπέρνλι που πείθει περισσότερο. Η νίκη των γηπεδούχων στο 2,25.  

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

747. ΜΠΕΡΝΛΙ – ΣΤΟΟΥΚ 1 2,25

911. ΧΑΛ – ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ 1 2,00

ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ

2418. ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ – ΑΤΛ. ΝΑΣΙΟΝΑΛ

824. ΡΙΖΕΣΠΟΡ – ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ

844. ΑΝΖΕ - ΜΠΟΡΝΤΟ

ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟ ΡΙΣΚΟ

709. ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ – ΜΠΑΓΕΡΝ 1 6,00

772. ΜΠΕΤΙΣ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 2 2,40

933. ΠΟΝΤΕ ΠΡΕΤΑ – ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΛΑ ΠΛΑΤΑ 2 3,70

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΠΤΩΣΗ!!!

ΤΣΕΖΕΝΑ - ΜΠΡΕΣΙΑ 1

ΣΑΟΥΘΕΝΤ – ΜΠΟΛΤΟΝ 1

ΧΕΡΑΚΛΕΣ – ΦΙΤΕΣΕ 1

ΧΑΛ – ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ 1

 

* Ο πίνακας δείχνει ποια σημεία υποχωρούν περισσότερο στις ξένες εταιρίες στοιχημάτων.