Τετάρτη, 05 Απρίλιος 2017 14:08

Στοίχημα: Στήριγμα η Χαλ, με τα γκολ στη Νορβηγία

Γράφτηκε από τον
Στοίχημα: Στήριγμα η Χαλ, με τα γκολ στη Νορβηγία

Τετάρτη (05/04) σήμερα και το κουπόνι μας είναι πλούσιο, καθώς υπάρχουν εμβόλιμες αγωνιστικές σε πολλά από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και τη Σούπερλιγκ, αλλά και παιχνίδια Κυπέλλου.

Τρεις στον αριθμό οι ποδοσφαιρικές μας επιλογές, ενώ δε λείπει και η μπασκετική πρόταση από τον τρίτο και τελευταίο τελικό του Eurocup μεταξύ Βαλένθια και Μάλαγα. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να βρείτε έναν πλήρη οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως η Novibet, οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Άτρωτες στην έδρα τους οι «τίγρεις»

Ξεκινάμε με Πρέμιερ Λιγκ, όπου επιλέγουμε τον Άσσο της Χαλ επί της Μίντλεσμπρο σε απόδοση 2.20. Πρόκειται για μάχη με φόντο την παραμονή στην κατηγορία, με αμφότερες να βρίσκονται εντός της «επικίνδυνης ζώνης». Βέβαια, η Χαλ απέχει μόλις ένα βαθμό από τη γραμμή σωτηρίας, έναντι των πέντε βαθμών της «Μπόρο». Το περασμένο σαββατοκύριακο οι «τίγρεις» επικράτησαν με 2-1 της Γουέστ Χαμ και παραμένουν αήττητες εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις με τον Μάρκο Σίλβα στον πάγκο (4-1-0 σε επίπεδο πρωταθλήματος). Η Μίντλεσμπρο έρχεται από το ισόπαλο 0-0 στην έδρα της Σουόνσι, αγνοεί τη νίκη στα τελευταία 12 ματς πρωταθλήματος (0-5-7) κι έχει σκοράρει μόλις ένα γκολ στα έξι τελευταία. Πιστεύουμε ότι η Χαλ θα φτάσει στη νίκη.

Over στο Αάλεσουντ

Συνεχίζουμε με Α’ Νορβηγίας, όπου επιλέγουμε το Over 2.5 γκολ στην αναμέτρηση της Αάλεσουντ με τη Σάρπσμποργκ, σε απόδοση 1.95. Οι γηπεδούχοι έφυγαν ηττημένοι στην πρεμιέρα από την έδρα της Σταμπάεκ με 3-1, με το ματς να κρίνεται από τις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Αντίθετα, η Σάρπσμποργκ μπήκε ιδανικά στο νέο πρωταθλήματος, επικρατώντας εντός έδρας της Σόγκνταλ με 3-1. Με το Over 3.5 έχουν συνδυαστεί τα τρία τελευταία ματς της Αάλεσουντ (επίσημα και φιλικά), με το Over 2.5 τα τέσσερα τελευταία ματς της Σάρπσμποργκ (επίσημα και φιλικά). Δε θεωρούμε ότι το σημερινό ματς θα αποτελέσει… εξαίρεση στον κανόνα.

Προβάδισμα η Φλίτγουντ

Επιστρέφουμε στο Νησί για την ολοκλήρωση των ποδοσφαιρικών μας επιλογών, πηγαίνοντας με το Διπλό Draw No Bet της Φλίτγουντ επί της Όξφορντ σε απόδοση 2.60 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Πρόκειται για εξ αναβολής αναμέτρηση της 35ης αγωνιστικής της League One. Στην 3η θέση του πίνακα βρίσκεται αυτή τη στιγμή η Φλίτγουντ (εντός της ζώνης των πλέι οφ), όμως έρχεται από μία «άσφαιρη» τριάδα αγώνων πρωταθλήματος, στους οποίους μέτρησε δύο «λευκές» ισοπαλίες και μία ήττα (0-1 από την… 22η Σουίντον το περασμένο Σάββατο). Η 10η Όξφορντ, από την πλευρά της, έρχεται από την απώλεια του Λιγκ Τροφι από την Κόβεντρι (ήττα με 2-1 στον τελικό της περασμένης Κυριακής), ενώ μετρά μόνο μία ήττα στα τέσσερα τελευταία ματς πρωταθλήματος (2-1-1). Πιστεύουμε ότι ήρθε η ώρα να «βγάλει αντίδραση» η Φλίτγουντ.

Έτοιμη για στέψη η Βαλένθια

Όσον αφορά τη σημερινή μπασκετική μας επιλογή, πηγαίνουμε με το χάντικαπ -7 πόντων για τη Βαλένθια στο τρίτο και τελευταίο τελικό του Eurocup κόντρα στη Μάλαγα, σε απόδοση 1.90. Θυμίζουμε ότι οι «νυχτερίδες» έχουν το πλεονέκτημα έδρας, επικρατώντας με 68-62 στον πρώτο τελικό και χάνοντας με 79-71 στον δεύτερο τελικό στην έδρα της Μάλαγα. Μάλιστα, το ατυχές 79-71 αποτελεί τη μοναδική φετινή ήττα τους από τους Ανδαλουσιάνους σε σύνολο έξι αναμετρήσεων. Η Βαλένθια επικράτησε με 83-91 και με 81-77 για το πρωτάθλημα, ενώ πέτυχε δύο νίκες επί της Μάλαγα στο Top-16 του Eurocup (86-62 και 71-78). Βάσει, λοιπόν, των φετινών «αριθμών», αλλά και με δεδομένη τη δύναμη που θα πάρει από τους οπαδούς της, δίνουμε σαφές προβάδισμα στη Βαλένθια για τη νίκη και την κατάκτηση της κούπας.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.