Σάββατο, 06 Μάιος 2017 15:29

Στο... Πι και Φι: Σημεία που πληρώνουν

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Μόλις 3 βαθμούς πάνω από τη θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής βρίσκεται η Λεβερκούζεν και αν δεν κερδίσει την προτελευταία Ινγκολσταντ, θα μπλέξει για τα καλά.

Οι γηπεδούχοι τα δίνουν όλα για να αποφύγουν τον υποβιβασμό, αλλά σήμερα θα χρειαστεί να πάρουν ρίσκα και αυτό θα δώσει χώρους στην πιο ποιοτική Λεβερκούζεν. Στην Πρέμιερ Λιγκ η Σουόνσι έδειξε με την εμφάνιση στο "Ολντ Τράφορντ" ότι είναι ικανή για την παραμονή και σε τιμές αουτσάιντερ αξίζει το ρίσκο στη νίκη της απέναντι στην Εβερτον. Η δεύτερη είναι σίγουρα καλύτερη ομάδα, αλλά δεν κυνηγά κάτι στο πρωτάθλημα. 

Μονόδρομος και για τη Ριντ η νίκη απέναντι στην Αντμίρα, που είναι αδιάφορη. Οι γηπεδούχοι λίγο έλειψαν την περασμένη αγωνιστική να φύγουν με τη νίκη από την έδρα της πρωταθλήτριας Σάλτσμπουργκ και πλέον ξέρουν ότι μόνο με τους 3 βαθμούς θα ελπίζουν σε παραμονή.

Μονόπλευρο το κίνητρο και στο Τοντέλα - Σετούμπαλ, με την πρώτη να παλεύει για την παραμονή και τη δεύτερη να περιμένει απλά να τελειώσει το πρωτάθλημα.

Στην Ιταλία, περιμένουμε την αντίδραση της Φιορεντίνα μετά την ήττα - ντροπή από τη Παλέρμο ώστε να διατηρήσει τις ελπίδες για ευρωπαϊκή έξοδο. Η Σασσουόλο πάντως αν και αδιάφορη, θα είναι δύσκολο εμπόδιο. Στην Ισπανία η Βαλένθια έχει εξασφαλίσει την παραμονή και ο Οσασούνα θέλει απλά να μην τερματίσει τελευταία. Με δεδομένο ότι οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν και δέχονται εύκολα γκολ, το αμφίσκορο είναι η καλύτερη επιλογή, μιας και ο άσος πληρώνει 1,15 και το όβερ μόλις 1,25.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

2109. Ινγκολσταντ - Λεβερκούζεν 2 2.45

2172. Σουόνσι - Εβερτον 1 2.50

2174. Ριντ - Αντμίρα 1 2.00

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

2272. Σασσουόλο - Φιορεντίνα 2 2.05

2286. Βαλένθια - Οσασούνα G.G. 1.72

 

2298. Τοντέλα - Σετούμπαλ 1 1.85