Σάββατο, 13 Μάιος 2017 15:33

Στο… Πι και Φι: Βάση η Γερμανία

Γράφτηκε από τον
Στο… Πι και Φι: Βάση η Γερμανία

Καλημέρα σας. Οι μισές επιλογές αυτό το διήμερο προέρχονται από τη Γερμανία.

Στη Μπουντεσλίγκα η Φράιμπουργκ υποδέχεται την Ινγκολσταντ και με νίκη τσεκάρει το ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ οι φιλοξενούμενοι με διπλό ενδέχεται να ελπίζουν την τελευταία αγωνιστική σε παραμονή.  Η ισχυρή έδρα και η διαφορά δυναμικότητας μας ωθούν στον άσο.

Την ίδια ώρα η Χέρτα, που επίσης στοχεύει σε ευρωπαϊκή έξοδο, φιλοξενείται από την καταδικασμένη σε υποβιβασμό Ντάρμσταντ. Η ουραγός όμως χωρίς άγχος, νίκησε Αμβούργο, Φράιμπουργκ και έχασε πέναλτι στο Μόναχο για να πάρει βαθμό από την πρωταθλήτρια Μπάγερν. 

Με άλλα λόγια δεν έχει τίποτα να χάσει και το όβερ δείχνει η καλύτερη επιλογή.

Στη β' κατηγορία της Γερμανίας,  η φορμαρισμένη Αουε δίνει έναν ακόμα τελικό παραμονής, με αντίπαλο την αναιμική εκτός έδρας Καϊζερσλάουτερν. 

Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν σωθεί ακόμα μαθηματικά, αλλά έχουν το "μαξιλαράκι" της τελευταίας αγωνιστικής με την αδιάφορη Νυρεμβέργη, σε αντίθεση με την Αουε που "καίγεται".

Την ευκαιρία να τελειώσει την υπόθεση παραμονής έχει η Καέν κόντρα στην αδιάφορη Ρεν, που εκτός έδρας μετρά 1 νίκη σε 18 αγώνες. Η Καέν είναι 3 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και την τελευταία αγωνιστική παίζει εκτός με την Παρί. Οπότε το ματς με τη Ρεν είναι αυτό που πρέπει και μπορεί να πάρει, για να μην κινδυνεύει με υποβιβασμό.

Στην Αγγλία, η Μπόρνμουθ έσωσε φέτος άνετα την παρτίδα και θέλει να αποχαιρετήσει με νίκη το κοινό της, κόντρα στη Μπέρνλι που είναι επίσης βαθμολογικά αδιάφορη και κακή εκτός έδρας (1-4-13). 

Τέλος, στη Βραζιλία η Γκρέμιο υποδέχεται τη Μποταφόγκο με σκοπό να μπει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα. Η Μποταφόγκο έχει προτεραιότητα το Λιμπερταδόρες και ενδέχεται να αγωνιστεί με αλλαγές στην 11άδα. 

 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

968. Φράιμπουργκ - Ινγκολσταντ 1 2.20

969. Ντάρμσταντ - Χέρτα όβερ 1.80

974. Μπόρνμουθ - Μπέρνλι 1 1.85

 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

1135. Αουε - Καϊζερσλάουτερν 1 2.15

1204. Καέν - Ρεν 1 1.75

 

1221. Γκρέμιο - Μποταφόγκο 1 1.80