Παρασκευή, 19 Μάιος 2017 16:06

Στοίχημα: Το Final 4 της Euroleague στο προσκήνιο

Γράφτηκε από τον
Στοίχημα: Το Final 4 της Euroleague στο προσκήνιο

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Παρασκευής (19/05). Πρωταγωνιστικό ρόλο έχει, αναμφίβολα το Final Four της Euroleague το οποίο ξεκινά σήμερα με τους δύο ημιτελικούς, ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ολυμπιακός και Φενέρμπαχτσε - Ρεάλ Μαδρίτης, από τους οποίους προκύπτουν ισάριθμα προγνωστικά, ενώ έχουμε ξεχωρίσει και δύο επιλογές από το ποδοσφαιρικό κουπόνι.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να βρείτε έναν πλήρη οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Vistabet, οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Στη "μάχη" του F4 ο Ολυμπιακός

Ξεκινάμε με τον αγώνα ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ολυμπιακός, στον οποίο θα επιλέξουμε ένα ειδικό στοίχημα και συγκεκριμένα να σημειώσει ο Μπιρτς περισσότερους πόντους από τον Όγκουστιν, ενδεχόμενο το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 1.87. Ο σέντερ των "ερυθρόλευκων" έχει μέχρι σήμερα 7.2 πόντους ανά αγώνα, ενώ ο αντίστοιχος της ρωσικής ομάδας 6.1. Παράλληλα, στα δύο παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων στην κανονική περίοδο, ο Μπιρτς είχε σε αμφότερα περισσότερους πόντους (2-0 στον 90-86 της Μόσχας και 10-2 στο 75-91 του Πειραιά). Η επιλογή μας ενισχύεται από το γεγονός ότι ο Ιτούδης κατά τη διάρκεια της σεζόν δεν έδωσε μεγάλο χρόνο συμμετοχής στον Όγκουστιν στα δύσκολα παιχνίδια, με μπασκετικό "ξύλο", και σήμερα αναμένεται να στηριχθεί περισσότερο στους Χάινς, Βοροντσέβιτς και Κουρμπάνοφ. Στον αντίποδα, ο Σφαιρόπουλος δεν έχει πολλές λύσεις μέσα στη ρακέτα και, επομένως, ο Μπιρτς θα αναγκαστεί να μείνει στο παρκέ για πολύ χρόνο. Επιλογή λοιπόν ο Μπιρτς να σκοράρει παραπάνω πόντους από τον Όγκουστιν.

Στις λεπτομέρεις το Φενέρ - Ρεάλ

Συνεχίζουμε με τον δεύτερο ημιτελικό, Φενέρμπαχτσε - Ρεάλ Μαδρίτης, στον οποίο θα πάμε με το χάντικαπ +2.5 πόντους της "βασίλισσας" σε απόδοση 1.95. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και περιμένουμε έναν συγκλονιστικό αγώνα. Η Φενέρ είναι η "οικοδέσποινα" του Final Four και θεωρείται το φαβορί. Ωστόσο, η Ρεάλ αποτελεί την πιο σταθερή ομάδα σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης και έχει τα "όπλα" για να αντιμετωπίσει την ομάδα του Ομπράντοβιτς. Περιμένουμε ένα πραγματικό ντέρμπι, δύσκολα κάποια από τις δύο αντιπάλους θα ξεφύγει στο σκορ και το +2.5 της Ρεάλ έχει αξία.

Προβάδισμα στην έδρα

Περνάμε στο ποδοσφαιρικό κουπόνι και την αναμέτρηση Γκάλγουεϊ - Φιν Χαρπς, στην οποία θα πάμε με τον Άσσο, σε απόδοση 1.95. Οι γηπεδούχοι την προηγούμενη αγωνιστική υποδέχθηκαν την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Κορκ και κατόρθωσαν να πάρουν το βαθμό, ένα αποτέλεσμα που δίχως αμφιβολία κρίνεται θετικό (1-1). Ήταν η πέμπτη ισοπαλία για την Γκάλγουεϊ στα έξι τελευταία παιχνίδια της, στα οποία διατηρείται αήττητη (1-5-0). Από την άλλη πλευρά, η Φιν Χαρπς δε βρίσκεται σε καθόλου καλή κατάσταση, έχοντας υποστεί έξι ήττες στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια της (1-0-6), ενώ δυσκολεύεται ακόμη και να σκοράρει. Αμφότερες οι ομάδες παλεύουν για την παραμονή τους την κατηγορία, ωστόσο η εικόνα της Γκάλγουεϊ είναι σαφώς καλύτερη. Θα στηρίξουμε την έδρα.

Κερδίζει η Βάασα

Ολοκληρώνουμε με τον αγώνα Γιβάσκιλα - Βάασα, με την επιλογή μας να είναι το Διπλό σε απόδοση 2.00. Μετά από τις έξι πρώτες αγωνιστικές η Γιβάσκιλα εξακολουθεί να ψάχνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Φινλανδίας, έχοντας κατορθώσει να συγκεντρώσει μόλις δύο βαθμούς μέχρι στιγμής. Από την άλλη πλευρά, η Βάασα δείχνει πολύ καλό πρόσωπο στο ξεκίνημα της σεζόν και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι φιγουράρει στη 2η θέση της βαθμολογίας. Μετά από μια σειρά από θετικά αποτελέσματα που κορυφώθηκε στην εντός έδρας νίκη με 2-1 επί της Ελσίνκι πριν από δύο εβδομάδες, η Βάασα έδειξε συνεπής και την περασμένη αγωνιστική, φτάνοντας στην πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί της Ίντερ Τούρκου. Θεωρούμε ότι δε θα αντιμετωπίσει σημαντικά προβλήματα σήμερα και θα πανηγυρίσει την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.