Σάββατο, 20 Μαϊος 2017 16:00

Στο… Πι και Φι: Παιχνίδια χωρίς αύριο

Γράφτηκε από τον
Στο… Πι και Φι: Παιχνίδια χωρίς αύριο

Καλημέρα σας. Τελευταία αγωνιστική αυτό το Σαββατοκύριακο σε Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία, Γαλλία και Πορτογαλία και οι μπουκ έχουν προσαρμόσει τις αποδόσεις στο κίνητρο των ομάδων.

Στη Μπουντεσλίγκα, η Κολωνία υποδέχεται τη Μάιντς και με νίκη βγαίνει Ευρώπη αν την ίδια ώρα η Φράιμπουργκ χάσει στο Μόναχο από την πρωταθλήτρια Μπάγερν. Η Μάιντς πέτυχε την παραμονή και δύσκολα θα πάρει κάτι σε μια δυνατή έδρα (μόλις 2 ήττες η Κολωνία). Στη Γαλλία η ουραγός Νανσί χρειάζεται συνδυασμό αποτελεσμάτων για να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό και το θετικό είναι ότι υποδέχεται τη ντεφορμέ και αδιάφορη Σεντ Ετιέν. Με νίκη αποκτά δικαίωμα στην ελπίδα.

Αδιάφορο βαθμολογικά το Ανζέ  Μονπελιέ, με τους γηπεδούχους όμως να βλέπουν ως πρόβα για τον τελικό του κυπέλλου με την Παρί το αποψινό ματς, ενώ αντίθετα η Μονπελιέ έχει το μυαλό στις… διακοπές. Χωρίς σκοπιμότητες και το Λέστερ - Μπόρνμουθ, καθώς αμφότερες εξασφάλισαν την παραμονή και απαλλαγμένες από το άγχος μπορούν να προσφέρουν θέαμα και γκολ στο τελευταίο ματς της σεζόν.

Στην Ισπανία η Μπαρτσελόνα μόνο με νίκη επί της Εϊμπάρ και ήττα της Ρεάλ από τη Μάλαγα θα πάρει το πρωτάθλημα. Κάτι εξαιρετικά δύσκολο. 

Θέλει όμως να ικανοποιήσει τον κόσμο της και τα πολλά γκολ είναι το μόνο που προσφέρεται σε ανεχτή απόδοση.

Τέλος, στα πλέι -οφ της Σούπερ Λίγκα ο ΠΑΟΚ προσφέρεται ξεκάθαρο φαβορί κόντρα στον Πανιώνιο, ο οποίος όμως έχει σύμμαχο την έλλειψη άγχους και έχει νικήσει φέτος εκτός έδρας τόσο τον Ολυμπιακό, όσο και την ΑΕΚ. 

Ενα γκολ τουλάχιστον μπορεί να το πετύχει, μιας και ο ΠΑΟΚ έχει πολλές ελλείψεις στην άμυνα και το αουτσάιντερ αμφίσκορο πληρώνει 2.05

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

1698. Κολωνία - Μάιντς 1 1.50

1781. Ανζέ - Μονπελιέ 1 2.00

1787. Νανσί - Σεντ Ετιέν 1 2.05

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

1887. Λέστερ - Μπόρνμουθ όβερ 1.65

1930. ΠΑΟΚ - Πανιώνιος G.G. 2.05

1952. Μπαρτσελόνα - Εϊμπάρ 4-6 γκολ 1.77