Σάββατο, 17 Ιούνιος 2017 14:08

Στο… Πι και Φι: Πρεμιέρα με γκολ

Γράφτηκε από τον

 

Καλημέρα σας. Στα γήπεδα της Ρωσίας ξεκινά σήμερα το Κονφεντερέισον Καπ, στο οποίο συμμετέχουν 8 χώρες χωρισμένες σε δύο ομίλους.

Πρώτη στη μάχη ρίχνεται η διοργανώτρια με αντίπαλο τη Νέα Ζηλανδία και έχοντας την ώθηση του κόσμου θα μπει με ενθουσιασμό.

Η πρωταθλήτρια Ωκεανίας βέβαια έχει σύμμαχο την έλλειψη άγχους και παίκτες για να κάνει τη ζημιά στην επίθεση. Οπότε το όβερ είναι καλύτερη επιλογή από το να ψάξουμε για σημείο. Συνταγή που θα ακολουθήσουμε και για το έτερο παιχνίδι του ομίλου ανάμεσα στην Πορτογαλία και το Μεξικό.

Δύο ομάδες με ποιότητα από τη μέση και μπροστά, που θέλουν να φθάσουν ψηλά σε αυτή τη διοργάνωση. Για τον 2ο όμιλο η Χιλή αντιμετωπίζει το Καμερούν που είναι το αουτσάιντερ τόσο στο εν λόγω ματς, όσο και στο γκρουπ με δεδομένο ότι μετέχει και η ανανεωμένη Γερμανία.

Ο αγώνας εξαρτάται καθαρά από την απόδοση της παρέας του Σάντσες, αλλά λόγω πρεμιέρας θα προτιμήσουμε και εδώ το αμφίσκορο.

Από εκεί και πέρα, στη Φινλανδία η Ροβανιέμι στηρίζεται στην έδρα της για την παραμονή, αλλά η Ιντερ Τούρκου διανύει περίοδος φόρμας και αναμένεται ματς με πολλά γκολ.

Στην Αργεντινή Αρσεναλ και Γοδάι βρίσκονται σε καλό φεγγάρι και το σετ (2.30 -2.85-2.75) στη μεταξύ τους αναμέτρηση δείχνει ότι ο νικητής θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Η προϊστορία μας οδηγεί στα γκολ.

Στο μεγάλο ντέρμπι της Βραζιλίας Φλουμινένσε - Φλαμένγκο θα ρισκάρουμε με την πιο ποιοτική ομάδα. Οι φιλοξενούμενοι φεύγουν νικητές τα τελευταία χρόνια από το ντέρμπι μίσους.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

1926. Ρωσία - Νέα Ζηλανδία όβερ 1.70

1944. Ροβανιέμι - Ιντερ Τούρκου όβερ 1.82

2010. Αρσεναλ Σαραντί - Γοδόι Κρουζ G.G 1.82

 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

2093. Πορτογαλία - Μεξικό G.G 1.82

2118. Καμερούν - Χιλή G.G. 1.90

2128. Φλουμινένσε - Φλαμένγκο 2 2.85