Δευτέρα, 07 Αύγουστος 2017 15:55

Πλούσια εβδομάδα με έντονη δραστηριότητα για το τμήμα στίβου του Μεσσηνιακού

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Από έντονη αθλητική δραστηριότητα χαρακτηρίστηκε το τμήμα στίβου του Μεσσηνιακού τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου.

Την περασμένη Τρίτη και Τετάρτη, πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο της Σπάρτης η 31η Διεθνής Συνάντηση Κλασικού Αθλητισμού Παίδων και Κορασίδων Ελλάδας και Κύπρου. Στην διοργάνωση αυτή, εκτός των μελών που εκπροσώπησαν τις εθνικές ομάδες, συμμετείχε και μια μεικτή ομάδα στίβου η οποία απαρτιζόταν από αθλητές και αθλήτριες συλλόγων της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφερείας Πελοποννήσου. Από τον Μεσσηνιακό, οι αθλητές που συμμετείχαν στην μεγάλη αυτή αθλητική εκδήλωση ήταν ο Χρήστος Μέτα και ο Αλέξανδρος Σταματέλος. Ο Μέτα, αγωνίστηκε στον δρόμο των 400 μέτρων με εμπόδια και με επίδοση 56’’.64 κατέκτησε την 3η θέση. Ο Σταματέλος, στον δρόμο των 100 μέτρων κατετάγη 7ος με επίδοση 11’’.94. Οι δύο αθλητές του Μεσσηνιακού στελέχωσαν και την ομάδα σκυταλοδρομίας 4x100 μ. της Περιφερείας Πελοποννήσου, η οποία τερμάτισε 3η με επίδοση 47’’.01.

Σε ανάλογο αγωνιστικό κλίμα, δυο ακόμα αθλητές του Μεσσηνιακού έλαβαν μέρος σε μια αθλητική διοργάνωση που γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Στον 10ο Αγώνα Δρόμου «Δαικλής» που έλαβε χώρα στο Μάνεση Μεσσηνίας, οι αθλητές του Τμήματος Στίβου Γιάννης Χαμόδρακας και Μαρία Καραίσκου είχαν μια εντυπωσιακή παρουσία. Ο Χαμόδρακας έτρεξε την απόσταση των 7,5 χιλιομέτρων σε 26’.43’’:61 και κατέκτησε την 2η θέση επί συνόλου 227 αθλητών. Η νεαρή αθλήτρια (προερχόμενη από τις Ακαδημίες Στίβου του Μεσσηνιακού) Μαρία Καραίσκου, κατέκτησε την 110η θέση στο σύνολο και την 8η στις γυναίκες με επίδοση 40’.07’’:32.

Σε παράλληλο χρόνο, καθ' όλη την διάρκεια της εβδομάδας, το καλοκαιρινό καμπ του τμήματος στίβου του Μεσσηνιακού εξακολουθούσε να παρέχει στους συμμετέχοντες μαθητές και μαθήτριες υψηλού επιπέδου αθλητικές, επιμορφωτικές και ψυχαγωγικές υπηρεσίες. Παρά το γεγονός ότι η λειτουργία του καμπ ήταν προγραμματισμένη να ολοκληρωθεί την τρέχουσα εβδομάδα, μετά από αίτημα γονέων και παιδιών, οι δραστηριότητες του θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται για ακόμα μια περίοδο. Συνεπώς, ως τελευταία εβδομαδιαία περίοδος του καμπ ορίζεται αυτή που ξεκινά σήμερα Δευτέρα 7 Αυγούστου (πληροφορίες 6977291792).

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ