Σάββατο, 05 Αύγουστος 2017 15:16

Στο... Πι και Φι: Αλλη Λιλ με Μπιέλσα

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Χειμωνιάτικο μοιάζει πλέον το κουπόνι, καθώς ξεκινούν και οι μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, όπως επίσης και η Γαλλία, η Σκωτία και η Πορτογαλία.

Στην Τσάμπιονσιπ η Αστον Βίλα είναι από τα φαβορί για την άνοδο, προχωρώντας σε εντυπωσιακές μεταγραφές αυτό το καλοκαίρι, όπως ο Τζον Τέρι. Κάθε πρεμιέρα βέβαια κρύβει δυσκολίες, αλλά η Χαλ είναι υποδεέστερη και αντίπαλος των γηπεδούχων είναι μόνο ο κακός τους εαυτός και το άγχος της πρώτης αγωνιστικής.

Στο Σαμπιονά, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην Παρί λόγω της απόκτησης του Νεϊμάρ, αλλά μια ομάδα που μπορεί να “κλέψει την παράσταση” στο γαλλικό πρωτάθλημα είναι η Λιλ. Η διοίκηση έδωσε τα ηνία στον Μπιέλσα και ξόδεψε πολλά χρήματα στις μεταγραφές. Οι ομάδες του Μπιέλσα έχουν ταχύτητα και προσφέρουν θέαμα. Νέα συνταγή στον πάγκο έχει βέβαια και η Ναντ με τον γνωστό μας Ρανιέρι να παίρνει τη σκυτάλη από έναν επίσης γνώριμο των Ελλήνων φιλάθλων, τον Κονσεϊσάο. Ποντάρουμε όμως στην έδρα και στην αλλαγή ψυχολογίας στους γηπεδούχους.

Στη Β’ Γερμανίας, η Νυρεμβέργη ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν με το 3-0 επί της Καϊζερσλάουτερν και μπορεί να ζευγαρώσει τις επιτυχίες κόντρα στην νεοφώτιστη και άπειρη Ρέγκενσμπουργκ. Δεν θα έχει εύκολο απόγευμα, αλλά στο 2.15 αξίζει το ρίσκο.

Στην Ελβετία η Βασιλεία βρίσκει τον τρόπο να φεύγει με θετικό αποτέλεσμα τα τελευταία χρόνια από την έδρα της Τουν, η οποία έχει ξεκινήσει με 2 ήττες το πρωτάθλημα. Οι πρωταθλητές έχοντας ήδη μια ήττα στην πρεμιέρα από τη Γ. Μπόις, δεν έχουν περιθώρια για στραβοπάτημα. Στην Αυστρία η Λίντσερ πήρε παλικαρίσιο βαθμό στην έδρα της Σάλτσμπουργκ και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη κόντρα στην Πόλτεν, η οποία έχει δεχτεί 7 γκολ στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Από την άλλη όμως έχει το εύκολο γκολ και από τον άσο θα προτιμήσουμε το όβερ.

Τέλος στη Νορβηγία, η Τρόμσο άλλαξε προπονητή στο διάστημα της διακοπής, όμως η Μόλντε υπερέχει ποιοτικά και θα της δώσουμε τον πρώτο λόγο. Η Τρόμσο βρίσκεται στην προτελευταία θέση και με μόλις μια νίκη στην έδρα της και η Μόλντε στην τρίτη.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

1726. Λίντσερ – Στ. Πόλτεν όβερ 1.80

1909. Αστον Βίλα – Χαλ 1 1.85

1922. Tουν – Βασιλεία 2 1.81

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

2034. Ρέγκενσμπουργκ – Νυρεμβέργη 2 2.15

2062. Λιλ – Ναντ 1 2.15

2127. Τρόμσο – Μόλντε 2 2.05