Σάββατο, 29 Ιούλιος 2017 16:02

Στο... Πι και Φι: Με φιλοδοξίες η Νυρεμβέργη

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Πέντε ακόμα πρωταθλήματα προστίθενται στη στοιχηματική μας παρέα, Βέλγιο, Β’ Γερμανίας, Β’ Γαλλίας, Τσεχία και Χιλή.

Αυτό το διήμερο θα μας απασχολήσουν τα δύο πρώτα. Στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, η Νυρεμβέργη ξεκινά τη σεζόν με φιλοδοξίες που φθάνουν μερι τη... Μπουντεσλίγκα.

Οι γηπεδούχοι ενισχύθηκαν προκειμένου να πάρουν την άνοδο και κόντρα στην Καϊζερσλάουτερν έχουν μόνο νίκες από το 2012 και έπειτα.

Βέβαια πρόκειται για πρεμιέρα, όπου υπάρχει άγχος, αλλά πιστεύουμε ότι έστω και δύσκολα θα τα καταφέρει.

Να μπει με το δεξί θέλει και η Γάνδη, ώστε να διεκδικήσει με την Αντερλεχτ το πρωτάθλημα στο Βέλγιο και το εμπόδιο της Σιντ Τρούιντεν, που προχώρησε σε πολλές αλλαγές αυτό το καλοκαίρι, δεν τρομάζει.

Στην Αυστρία, η Σάλτσμπουργκ ξεκίνησε με νίκη κόντρα στη ΒΑΚ Πέλετς και έχει τον πρώτο λόγο και απέναντι στη Λίντσερ, η οποία προέρχεται όμως από το εντυπωσιακό 3-0 με την Αντμίρα. Οι νεοφώτιστοι χωρίς άγχος μπορούν να σκοράρουν τουλάχιστον μια φορά, με δεδομένο ότι οι πρωταθλητές έχουν στο μυαλό και τη ρεβάνς στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Ριέκα.

Από το εν λόγω πρωτάθλημα θα κρατήσουμε και τον άσο στο Μάτερσμπουργκ – ΒΑΚ Πέλετς. Αφενός λόγω έδρας και αφετέρου διότι οι δύο ομάδες παρουσίασαν διαφορετική εικόνα στο ξεκίνημα.

Πολύ καλή οι γηπεδούχοι στην παλικαρίσια εκτός έδρας ισοπαλία (2-2) με τη Ραπίντ και προβληματική η Πέλετς στην ήττα από τη Σάλτσμπουργκ.

Στην Ελβετία η Ζυρίχη πήρε το ντέρμπι με τη Γκρασχόπερς και με κεκτημένη ταχύτητα μπορεί να ζευγαρώσει τις νίκες κόντρα στην Τουν που φανέρωσε πολλές αδυναμίες στην εντός έδρας ήττα από τη Σιόν.

Στη Δανία η Οντένσε προσφέρεται καθαρό φαβορί με αντίπαλο τη Χόρσενς που μετρά “2 στα 2” με γκολ 6-2 και έχει ψυχολογία και εύκολο γκολ. Αντί για σημείο επιλέγουμε το αμφίσκορο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

928. Σάλτσμπουργκ – Λίντσερ G.G.1.78

931. Οντένσε – Χόρσενς G.G. 1.70

103. Μάτερσμπουργκ – ΒΑΚ Πέλετς 1 1.87

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

1135. Νυρεμβέργη – Καϊζερσλάουτερν 1 2.00

1171. Ζυρίχη – Τουν 1 1.70

1193. Σιντ Τρούιντεν – Γάνδη 2 2.15