Πέμπτη, 28 Νοέμβριος 2013 16:52

Στηρίζουμε Γκιμαράες με κάλυψη

Γράφτηκε από τον

Το ChampionsLeague δίνει σήμερα τη σκυτάλη στο Europa League και ο ΠΑΟΚ διαδέχεται στα ευρωπαϊκά παιχνίδια τον Ολυμπιακό που χθες τα… χάλασε στο τέλος χάνοντας την ευκαιρία για ένα σπουδαίο αποτέλεσμα κόντρα στην πανίσχυρη Παρί Σεν Ζερμέν. Ο «δικέφαλος» επιδιώκει σήμερα στην «παγωμένη» Αστάνα του Καζακστάν να πάρει την πρόκριση από την 5η αγωνιστική κόντρα στην αδύναμη αλλά μαχητική Σαχτιόρ Καραγκάντι.

 

 

Δυνατά με το Διπλό της Γκιμαράες με κάλυψη

Αρχίζουμε τα σημερινά Προγνωστικά EuropaLeague με το δυνατό σημείο της ημέρας που είναι το «Διπλό» Draw No Bet της Γκιμαράες με αντίπαλο τη Ριέκα σε απόδοση 1.95. Μετά από πολύ καιρό επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις η Ριέκα, καθώς δεν έδωσε κανένα επίσημο παιχνίδι ύστερα από την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λυών (07/11) για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων (δόθηκαν ορισμένα φιλικά). Ως εκ τούτου, υπάρχει μεγάλο ερωτηματικό σχετικά με την κατάσταση ετοιμότητας, στην οποία θα βρίσκονται οι Κροάτες. Η Γκιμαράες, από την πλευρά της, θα επιδιώξει τη νίκη στο σημερινό ματς, η οποία θα έχει και ψυχολογικά οφέλη (πέρα από τα καθαρά βαθμολογικά). Οι Πορτογάλοι βρίσκονται στην 3η θέση του 9ου ομίλου με 4 βαθμούς (1-1-2), στο -2 από τη 2η Λυών, την οποία υποδέχονται στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής. Ως εκ τούτου, το σημερινό διπλό θα τους κρατήσει «ολοζώντανους» στη... μάχη της πρόκρισης, ενώ ένα ενδεχόμενο ισόπαλο αποτέλεσμα ίσως να αποδειχθεί και καταδικαστικό (αν ταυτόχρονα η Λυών κερδίσει την Μπέτις).

 

Διπλό η Σάλτσμπουργκ, Χ2 η Ζούλτε Βάρεγκεμ

Συνεχίζουμε με Europa League και κρατάμε το «Διπλό» της Σάλτσμπουργκ κόντρα στην Έλφσμποργκ σε απόδοση 1.62 και το Χ2 της Ζούλτε Βάρεγκεμ με αντίπαλο τη Γουίγκαν σε απόδοση 2.08. Η Σάλτσμπουργκ είναι η μια από τις τρεις ομάδες του φετινού Γιουρόπα Λιγκ (Φιορεντίνα και Τότεναμ οι άλλες δύο) που έχουν πραγματοποιήσει το απόλυτο των νικών μέχρι στιγμής. Από την άλλη, η Έλφσμποργκ δεν έχει κερδίσει ποτέ εντός έδρας σε φάση ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Επίσης η Σάλτσμπουργκ μετράει 6/6 νίκες στον φετινό θεσμό, μαζί με τα προκριματικά από τον Αύγουστο. Οι γηπεδούχοι παίζουν χωρίς βαθμολογικό κίνητρο και θεωρούμε πως οι Αυστριακοί είναι μία… κλάση καλύτερη ομάδα και θα πάρουν τη νίκη, συνεχίζοντας το σερί τους. Για τον αγώνα της Γουίγκαν με τη Ζούλτε Βάρεγκεμ θα πάμε με το Χ2 των Βέλγων αναμένοντας ένα απολαυστικό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Αποφασισμένη για την υπέρβαση ταξίδεψε στην Αγγλία η Ζούλτε, που έρχεται από μερικές πολύ καλές εμφανίσεις σε Βέλγιο και Ευρώπη. Οι φιλοξενούμενοι φιλοδοξούν να πάρουν το δεύτερο σερί διπλό για το Γιουρόπα Λιγκ έπειτα από το 1-0 στη Σλοβενία επί της Μάριμπορ, «τρίποντο» που τους κράτησε εντός διεκδίκησης της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

 

Μπορούν το «Διπλό» Σταντάρ και Άιντραχτ

Δύο ακόμα προτάσεις έχουμε ξεχωρίσει από τις σημερινές ευρωπαϊκές αναμετρήσεις.. Ο λόγος το «Διπλό» Draw No bet της Σταντάρ Λιέγης κόντρα στην Έσμπιεργκ σε απόδοση 2.10 και το «Διπλό» Draw No Bet της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με αντίπαλο την Μπορντό. Με 12 χιλ. οπαδούς στο πλευρό της θα αγωνιστεί απόψε η Άιντραχτ! Ορισμένοι μάλιστα εξ αυτών πήγαν και με... ποδήλατα στη Γαλλία (μέσω τρένου)! Η ευρωπαϊκή παρουσία των Γερμανών είναι εξαιρετική έως τώρα, παρ' ό,τι τα... χάλασαν κάπως στο τελευταίο τους ματς, φεύγοντας με άδεια χέρια από το Ισραήλ και το ματς με τη Μακάμπι. Αυτή ήταν και η πρώτη τους βαθμολογική απώλεια, αλλά απόψε ακόμα και η ισοπαλία τους αρκεί για να εξασφαλίσουν την πρωτιά του ομίλου. Πάντως εμείς θα πάμε με το «Διπλό» καλύπτοντας σε περίπτωση «Χ» με Draw No bet, που σημαίνει πως αν το αποτέλεσμα είναι ισόπαλο θα μας επιστραφεί το ποντάρισμά μας.

 

Για το 17/17 ο Ολυμπιακός, μιλάνε οι έδρες για Ρίτας και Αστέρα

Περνάμε στο Μπάσκετ και στη Euroleague όπου σήμερα είναι η μέρα του Ολυμπιακού, ο οποίος υποδέχεται τη Γαλατασαράι με στόχο να διευρύνει το αήττητο σερί που κρατά από την αρχή της σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός θα κυνηγήσει το ιστορικό ρεκόρ για εκείνον των 17 συνεχόμενων νικών. Αι οι συνθήκες είναι ευνοϊκές αφού υποδέχεται τη λαβωμένη από τραυματισμούς Γαλατασαράι. Το αν είναι σε θέση να ανοίξει πολύ την διαφορά θα φανεί μέσα στο παρκέ ανάλογα τις ορέξεις του Σπανούλη και των μικρών που πιθανότατα θα προσπαθήσουν να τρέξουν σε αιφνιδιασμούς. Προτιμότερο είναι να επιλέξουμε κάτι στο live αν βολέψει όπως μια ανατροπή του Ολυμπιακού που έχει γίνει η αγαπημένη συνήθεια φέτος των πρωταθλητών Ευρώπης. Στοιχηματικά θα μας απασχολήσουν οι αναμετρήσεις Λιέτουβος Ρίτας – Λοκομοτίβ Κούμπαν και Ερυθρός Αστέρας – Μακάμπι Τελ Αβίβ. Στο πρώτο ματς κρατάμε τη νίκη της Λιέτουβος σε απόδοση 2.15. Ελάχιστες οι πιθανότητες πρόκρισης για τη Λιέτουβος Ρίτας αλλά για να υφίστανται και αυτές οι ελάχιστες πρέπει να νικήσουν σήμερα. Υποδέχονται μια πολύ πιο άνετη Κουμπάν η οποία με 5-1 λογικά δεν χάνει την πρόκριση. Ο κόουτς Πασούτιν άφησε στη Ρωσία του Μπίκοφ και Σιμόν για αυτόν ακριβώς το λόγο, ότι δεν καίγεται για τη νίκη. Θα εμπιστευθούμε τους γηπεδούχους οι οποίοι άξιζαν τη νίκη στο ΟΑΚΑ και με νίκη σήμερα θα συνεχίσουν να κυνηγούν το θαύμα μέσα στις έδρες των ασταθών Λαμποράλ Κούτσα και Μακάμπι. Επιλογή η νίκη της Λιέτουβος Ρίτας σε απόδοση 2.15 Για το παιχνίδι στη Σερβία θα πάμε με το +3 του Ερυθρού Αστέρα. Απόψε στην πολύ δυνατή έδρα του ο Ερυθρός Αστέρας θα προσπαθήσει να πάρει μια νίκη που θα του δώσει ώθηση για τη συνέχεια. Οι δυο ομάδες δεν έχουν μεγάλες διαφορές και απόψε η έδρα έχει τον πρώτο λόγο. Η Μακάμπι παρουσιάζει διαφορετικό πρόσωπο από παιχνίδι σε παιχνίδι και είναι πολύ επικίνδυνη για προβλέψεις. Θα εμπιστευθούμε την έδρα και το κίνητρο του Ερυθρού Αστέρα με το μαξιλαράκι των τριών πόντων χάντικαπ που του προσφέρονται. Ερυθρός Αστέρας +3 λοιπόν.

 

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων που βρίσκονται στο Κουπόνι Στοιχήματος, δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula1 και συμβουλευτείτε τις Βαθμολογίες EuropaLeague.