Τρίτη, 26 Νοέμβριος 2013 17:40

Κρατάει στη Βεστφαλία η Νάπολι

Γράφτηκε από τον

Βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ η σημερινή με σούπερ αναμετρήσεις δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της φάσης των ομίλων. Από το σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζει ο αγώνας Ντόρτμουντ – Νάπολι, ενώ αμφίρροπη αναμέτρηση διεξάγεται στη Γλασκώβη με τον Αλέγκρι της Μίλαν να παίζει το… κεφάλι του κόντρα στη Σέλτικ.

Στο Άμστερνταμ ο Άγιαξ υποδέχεται την Μπαρτσελόνα, η οποία ζει την περίοδο χωρίς Μέσι, καθώς ο Αργεντίνος θα μείνει εκτός δράσης για μεγάλο διάστημα λόγω τραυματισμού. Στο πρόγραμμα σήμερα υπάρχουν αγώνες και για τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας.

Πολλά γκολ σε Ελβετία και Ρουμανία

Αρχίζουμε τις σημερινές μας προτάσεις με τα Προγνωστικά ChampionsLeague και τα δύο πιο δυνατά σημεία της ημέρας που είναι τo Over 2.5 γκολ στις αναμετρήσεις Βασιλεία – Τσέλσι σε απόδοση 2.00 και Στεάουα – Σάλκε σε απόδοση 1.95. Over 2,5 τα τέσσερα φετινά παιχνίδια της Τσέλσι στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Στα 3/4 σημειώθηκαν τρία γκολ ακριβώς, ενώ στα τρία πιο πρόσφατα δε δέχθηκε τέρμα και πέτυχε δέκα συνολικά. Αρκετά γκολ σκοράρει και η Βασιλεία που προέρχεται από το 4-1 κόντρα στην Τουν, ενώ 2-3 γκολ ήταν το σύνολο των τερμάτων στα 3/4 παιχνίδια στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Περνάμε στην αναμέτρηση της Ρουμανία όπου και εκεί πιστεύουμε πως θα δούμε αρκετά γκολ για αυτό κρατάμε το Over 2.5. Η Στεάουα έχει δεχθεί γκολ και στα 12 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ 2 ή 3 γκολ είναι το σύνολο των τερμάτων στα 3/4 παιχνίδια της στη φετινή φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Σάλκε προέρχεται από το 3-3 στην Bundesliga με αντίπαλο την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ενώ αναφορικά με την πρόκριση σήμερα, είναι στα χέρια της καθώς αν κερδίσει σήμερα και ταυτόχρονα η Βασιλεία ηττηθεί από την Τσέλσι, τότε η τελευταία αγωνιστική κόντρα στους Ελβετούς δε θα έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Κρατάει η Νάπολι στη Βεστφαλία

Περνάμε στο σούπερ ντέρμπι της αγωνιστικής που είναι αυτό μεταξύ της Ντόρτμουντ και της Νάπολι. Εμείς θα πάμε με την έκπληξη και το Χ2 των Ιταλών σε απόδοση 2.50 κόντρα στην ομάδα του Κλοπ που περνάει μία παρατεταμένη περίοδο ντεφορμαρίσματος. Η Μπορούσια έχει ηττηθεί και στα δύο τελευταία παιχνίδια που υποδέχθηκε αντιπάλους από την Ιταλία, χωρίς μάλιστα να σκοράρει. Ο πιο πρόσφατος αγώνας είναι αυτός που προαναφέραμε με την Ουντινέζε, όπου ηττήθηκε με 0-2. Η άλλη είναι με τη Μίλαν, στο δεύτερο όμιλο του Champions League, όπου είχε χάσει με 0-1. Η Ντόρτμουντ δεν είναι μόνο το ότι είχε να ανταπεξέλθει στις πολλές απουσίες, αλλά γενικότερα το ότι δεν πάει κάτι καλά φέτος στην ομάδα, ή αν θέλετε δεν πάει καλά όπως τις δύο τελευταίες σαιζόν. Αυτό φαίνεται από μόνο του και από τις τρεις συνεχόμενες ήττες που μετρά η ομάδα του Κλοπ, με τις δύο από Άρσεναλ και Βόλφσμπουργκ πριν τη διακοπή, αλλά και αυτή που προαναφέραμε από την Μπάγερν το Σάββατο. Για να βρούμε τρεις συνεχόμενες ήττες για τη Ντόρτμουντ, θα πρέπει να επιστρέψουμε στις αρχές του 2010, όταν είχε υποστεί τρεις συνεχόμενες ήττες (όλες στο πρωτάθλημα), από Στουτγάρδη, Αϊντραχτ και κατά σύμπτωση από την Μπάγερν. Οδυνηρή ήταν όμως και η ήττα από την Άρσεναλ, μια και η Ντόρτμουντ θα πρέπει μόνο να κερδίσει αν θέλει να προκριθεί στην επόμενη φάση. Κι αυτό, γιατί έχει στους τρεις βαθμούς από πάνω της την αποψινή της αντίπαλο, έχοντας χάσει μεταξύ άλλων και στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ τους στο «Σαν Πάολο». Παρότι στην Ιταλία δεν… πατάει καλά τις δύο τελευταίες αγωνιστικές, στην Ευρώπη μιλάμε για μία εντελώς διαφορετική κατάσταση για τη Νάπολι. Μετά και τη νίκη της επί της Μαρσέιγ την προηγούμενη αγωνιστική του ομίλου, βρέθηκε για τα καλά σε πλεονεκτική θέση και της αρκεί απλά να φύγει αλώβητη από τη Βεστφαλία, για να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ακόμα και με ισοπαλία, η Νάπολι θα διατηρήσει τη διαφορά των τριών βαθμών από τη Ντόρτμουντ, έχοντας και τη μεταξύ τους τη διαφορά από τη νίκη στο ‘’Σαν Πάολο’’ στο πρώτο παιχνίδι. Το μόνο που θα απομένει, θα είναι να δώσει την τελευταία αγωνιστική το ντέρμπι με την Άρσεναλ και για την πρωτιά.

 

Τα δίνει όλα η Ζενίτ κόντρα στην Ατλέτικο

Πιο νωρίς από τα άλλα παιχνίδια είναι αυτό που γίνεται στη Ρωσία κόντρα στη Ζενίτ και την Ατλέτικο Μαδρίτης. Εμείς θα πάμε με τον «Άσσο» της Ζενίτ σε απόδοση 2.25. Ο σύλλογος από τη Ρωσία όταν υποδέχεται ισπανικές ομάδες «μεταμορφώνεται» καθώς σε 7 παιχνίδια στο «Πετρόφσκι» μετρά μόλις μία ήττα. Σήμερα για τους Ρώσους δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα, την ώρα που η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση.

 

Άσσος με κάλυψη η Σέλτικ

Κλείνουμε με την αμφίρροπη αναμέτρηση της Σέλτικ κόντρα στη Μίλαν. Θα πάμε με τον «Άσσο» Draw No Bet των γηπεδούχων σε απόδοση 2.05. Για πέμπτη φορά θα υποδεχθεί σήμερα η Σέλτικ τη Μίλαν σε επίπεδο ευρωπαϊκών Κυπέλλων, με τους πρωταθλητές Σκωτίας να στοχεύουν στο νικηφόρο αποτέλεσμα, χωρίς ταυτόχρονα να χαρακτηρίζονται από την πίεση, η οποία συνοδεύει τους «ροσονέρι». Ο προπονητής της ομάδας, Νιλ Λένον, έδωσε χθες το στίγμα ενόψει του σημερινού ματς: «Αγωνιζόμαστε κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα, παρά την πρόσφατη φόρμα της στο πρωτάθλημα. Οι παίκτες μου ξέρουν τι διακυβεύεται και ανυπομονούν για αυτό το ματς. Δε θεωρώ, όμως, ότι νιώθουμε πίεση. Ίσως υπάρχει ένταση, όμως μία... ωραία ένταση. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, μόνο να κερδίσουμε… και αυτό το στοιχείο είναι πολύ θετικό». Κανονικά διαθέσιμοι ο εξτρέμ Φόρεστ και ο επιθετικός Στόουκς, οι οποίοι έχασαν το σαββατιάτικο ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Αμπερντίν λόγω τραυματισμού. Μάλιστα, αμφότεροι αναμένεται να πάρουν φανέλα βασικού. Σε επίπεδο σκωτσέζικου πρωταθλήματος, η πρωτοπόρος Σέλτικ είναι αήττητη στις πρώτες 13 αγωνιστικές, με 10 νίκες και 3 ισοπαλίες. Σημαντικό στατιστικό είναι πως η Σέλτικ μετρά μόνο 2 ήττες στα τελευταία 12 εντός έδρας παιχνίδια της για το Τσάμπιονς Λιγκ (9-1-2). Μπορεί η Σέλτικ να αγωνίζεται σήμερα χωρίς άγχος, όμως δεν ισχύει το ίδιο για τη Μίλαν. Οι «ροσονέρι» παραπαίουν στο ιταλικό πρωτάθλημα, με τους φίλους της ομάδας να έχουν και πάλι στο στόχαστρο τον προπονητή, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, θεωρώντας τον ως τον κύριο υπεύθυνο για την άσχημη εικόνα της ομάδας. Η Μίλαν βρίσκεται στη 13η θέση της Serie A με συγκομιδή μόλις 14 βαθμών στις 13 πρώτες αγωνιστικές, ενώ ταυτόχρονα αγνοεί τη νίκη στα 5 τελευταία ματς πρωταθλήματος, με 2 ήττες και 3 ισοπαλίες. Έτσι θα πάμε με το… μομέντουμ, ωστόσο θα καλύψουμε με Draw No Bet, καθώς αν κάποιος ξέρει να παίζει καλά το «κατενάτσιο» αυτή είναι η Μίλαν. Ως εκ τούτου αν το παιχνίδι έρθει ισόπαλο, μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας.

 

Επισκεφτείτε το Betarades.gr , διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων που βρίσκονται στο Κουπόνι Στοιχήματος και δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula1και επωφεληθείτε από τα αποκλειστικά BonusΕγγραφής.