Πέμπτη, 21 Νοέμβριος 2013 13:03

Over στο Ισραήλ, δυσκολεύεται στη Σερβία η Μπαρτσελόνα

Γράφτηκε από τον

Εν αναμονή ενός «πλούσιου» Σαββατοκύριακου με όλα τα μεγάλα Πρωταθλήματα να επιστρέφουν στη δράση μετά τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων, σήμερα στοιχηματικά θα μας απασχολήσει η Euroleague. Ελληνικό ενδιαφέρον υπάρχει στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Λιέτουβος Ρίτας, ενώ την Παρασκευή (22/11) ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τη Μάλαγα.

 

 

Over στο Μακάμπι-Λαμποράλ – «Ζορίζει» την Μπαρτσελόνα η Παρτιζάν

Ξεκινάμε τα σημερινά μας Προγνωστικά Euroleague από το παιχνίδι ανάμεσα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και τη Λαμποράλ Κούτσα, στο οποίο πάμε με το Over 155 σε απόδοση 1.90. Στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο αποψινών αντιπάλων η Λαμποράλ νίκησε 84-80 σε μία αναμέτρηση που οι άμυνες… απουσίαζαν. Η Μακάμπι με νίκη «κλειδώνει» την πρόκριση και αφήνει τους Βάσκους να κυνηγούν όχι με τις καλύτερες πιθανότητες. Πολλοί φαίνονται οι 9 πόντοι που έχει πλεονέκτημα η Λαμποράλ αλλά δεν υπάρχει καμιά εμπιστοσύνη στον Σκαριόλο και τις επιλογές του. Θα πάμε με το Over 155 όπως στο πρώτο ματς αφού η Μακάμπι μετά το κακό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα θέλει να σκοράρει πολύ μπροστά στο κοινό της. Φυσικά θα έχει την ευκαιρία της απέναντι στην αδύναμη άμυνα της Λαμποράλ η οποία θα αναγκαστεί να ακολουθήσει.

 

Η δεύτερη επιλογή προκύπτει από τον αγώνα Παρτιζάν-Μπαρτσελόνα, όπου επιλέγουμε την Παρτιζάν με χάντικαπ +8.5 πόντους σε απόδοση 1.90. Το παιχνίδι είναι πολύ κρίσιμο ιδιαίτερα για τους Σέρβους οι οποίοι πρέπει να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να προκριθούν. Στο πρώτο ματς μεταξύ τους η Παρτιζάν έμεινε κοντά σε όλο το 40λεπτο στη Βαρκελώνη και σήμερα θα προσπαθήσει να κάνει το ίδιο. Η Μπαρτσελόνα παρουσιάζεται πολύ ασταθής γι’ αυτό και ηττήθηκε μέσα στο Μπιλμπάο. Θα λείψουν βέβαια οι 7 πόντοι και οι 2 ασίστ που προσέφερε μέχρι σήμερα ο Βέστερμαν αλλά οι υπόλοιποι παίκτες του Βουγιόσεβιτς μπορούν να «ζορίσουν» την Μπαρτσελόνα. Αρκεί μόνο να μην πάθουν αυτό που έπαθαν με την Ούλκερ που δεν κατάλαβαν πως ηττήθηκαν με 10 πόντους στο τέλος. Επιλογή, λοιπόν, η Παρτιζάν με +8.5 πόντους.

 

Όσο για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού, οι «πράσινοι» οφείλουν να συνέλθουν γιατί με ήττα απόψε κινδυνεύουν ακόμα και με αποκλεισμό. Δίνουν το πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ για τη Euroleague και πιθανώς να έχουν πολύ κόσμο το γήπεδο. Ο Παναθηναϊκός θα πάρει εκδίκηση για την ήττα στο Βίλνιους αλλά είναι πολύ δύσκολο να προβλεφθεί αν θα γίνει με μεγάλη διαφορά ώστε να καλυφθεί το χάντικαπ των 13.5 πόντων. Η Ρίτας δεν είναι πολύ καλά και οδεύει προς έξοδο από την διοργάνωση. «Ερωτηματικό» η εικόνα της, καθώς απόψε μπορεί από το να δυδκολέψει τον ΠΑΟ, μέχρι να διασυρθεί. Προτιμότερο να ασχοληθούμε στο live με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

 

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων και δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula 1.