Τρίτη, 20 Μάρτιος 2018 14:18

Στοίχημα: Το κίνητρο στη Μακάμπι

Γράφτηκε από τον
Στοίχημα: Το κίνητρο στη Μακάμπι

Ιδιαίτερα χαμηλοί οι ρυθμοί στο σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, όπου η προσοχή επικεντρώνεται σε Αγγλία και Σκωτία. Ενδιαφέρουσες προτάσεις προκύπτουν στην Ευρωλίγκα, όπου έχουμε εβδομάδα διπλής αγωνιστικής, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Winmasters, οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας.

Κερδίζει η Ζαλγκίρις

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Ζαλγκίρις – Αρμάνι Μιλάνο στην οποία θα πάμε με το Ζαλγκίρις -7.5 σε απόδοση 1.93. Από δύο σερί ήττες έρχεται η Ζαλγκίρις στο πλαίσιο της Ευρωλίγκα, καθώς μετά το εντός έδρας 78-85 απ’ τη Φενέρμπαχτσε, ακολούθησε το εκτός έδρας 84-64 απ’ την Μπασκόνια. Με δεδομένο ότι η ομάδα της Λιθουανίας τελειώνει την κανονική διάρκεια της διοργάνωσης με Ρεάλ (εκτός), ΤΣΣΚΑ Μόσχας (εντός) και Ολυμπιακό (εκτός), είναι πιθανό να τερματίσει με τρεις διαδοχικές ήττες, συνεπώς σήμερα οφείλει να κερδίσει την αποκλεισμένη και αδιάφορη Αρμάνι. Η Ζαλγκίρις έχει πολύ καλύτερη ομάδα, παίζει εντός και θα κάνει έντονη προσπάθεια σε όλο το ματς για να μην κινδυνεύσει από την Αρμάνι και μπορεί να καλύψει το χάντικαπ των 7.5 πόντων.


Το παλεύει η Μακάμπι

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Φενέρμπαχτσε – Μακάμπι Τελ Αβίβ, όπου επιλέγουμε Μακάμπι +10.5 σε απόδοση 1.91. Η τουρκική ομάδα «έτρεχε» σερί τεσσάρων νικών, μέχρι να χάσει εντός έδρας 79-81 απ’ την ΤΣΣΚΑ Μόσχας την περασμένη εβδομάδα. Θα τερματίσει σίγουρα στην τριάδα, παλεύει για τη δεύτερη θέση. Στον αντίποδα, η Μακάμπι ηττήθηκε στον εντός έδρας «τελικό» με τη Χίμκι (91-94) και πλέον τα παίζει όλα για όλα στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν, προκειμένου να κερδίσει την παρουσία της στα πλέι οφ. Η αστάθεια της Φενέρ και το κίνητρο της Μακάμπι επιτρέπει ποντάρισμα στην φιλοξενούμενη, όχι νίκη αλλά με το πλεονέκτημα των 10.5 πόντων.


Χαμηλό σκορ στο Κουμπάν

Πάμε στο Γιούροκαπ και την αναμέτρηση Λοκομοτίβ Κουμπάν – Ρέτζιο Εμίλια με την επιλογή μας να είναι το Under 148.5 σε απόδοση 1.87. Είναι το πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών της διοργάνωσης, με τη σειρά να κρίνεται στις δύο νίκες. Σε τέτοιες σειρές πλέι οφ, το πρώτο παιχνίδι είναι πάντα το κρισιμότερο, καθώς ο φιλοξενούμενος θέλει να αιφνιδιάσει και να «σπάσει» την έδρα. Αναμένουμε τις δύο ομάδες πολύ σοβαρές από την εκκίνηση και αφοσιωμένες στις άμυνες όπως έχουν παίξει καθ’ όλη την διάρκεια της διοργάνωσης. Η Κουμπάν διαθέτει την κορυφαία άμυνα του Eurocup δεχόμενη 68.8 πόντους ανά αγώνα και η Εμίλια διαθέτει την τρίτη κορυφαία, δεχόμενη 75 πόντους. Περιμένουμε αργό ρυθμό και η καλύτερη επιλογή είναι το Under.


Διπλό για Σριούσμπερι

Ολοκληρώνουμε με την Α’ Αγγλίας και την αναμέτρηση Νορθάμπτον – Σριούσμπερι, όπου επιλέγουμε το διπλό σε απόδοση 2.10. Είναι αναμέτρηση στο πλαίσιο της 42ης αγωνιστικής, ανάμεσα σε δύο ομάδες με παντελώς διαφορετικές φιλοδοξίες και επιδιώξεις. Η Σριούσμπερι βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 74 πόντους και παλεύει για την απευθείας άνοδο, ενώ η Νορθάμπτον καταλαμβάνει την 21η θέση με 39 πόντους και δίνει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Το μομέντουμ είναι ξεκάθαρα με τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έρχονται από τέσσερις σερί νίκες, τη στιγμή που οι γηπεδούχοι δεν έχουν «τρίποντο» στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Λογική επιλογή το διπλό.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.