Τετάρτη, 21 Μάρτιος 2018 15:06

Η "ανάγκη" του Άρη και η άμυνα της Μπασκόνια

Γράφτηκε από τον
Η "ανάγκη" του Άρη και η άμυνα της Μπασκόνια

Για μία ακόμη ημέρα οι επιλογές στο κουπόνι πάμε στοίχημα είναι περιορισμένες, ωστόσο το Betarades.gr έχει καταλήξει σε τρεις προτάσεις.

Πιο συγκεκριμένα, θα μας απασχολήσει το ντέρμπι της Α1 Μπάσκετ, Άρης - ΠΑΟΚ, ο αγώνας Μπασκόνια - Μπάμπεργκ για την Euroleague και η αναμέτρηση Κρόουλι - Γουίκομ για το πρωτάθλημα της Β' Αγγλίας. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν πλήρη οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας.

Παίρνει το ντέρμπι ο Άρης

Ξεκινάμε από το ντέρμπι Άρης - ΠΑΟΚ. Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκονται οι "κίτρινοι", οι οποίοι μετρούν έξι ήττες στα επτά τελευταία παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα και με συνολικό ρεκόρ 6-12 κινδυνεύουν ακόμη και με υποβιβασμό. Το σημερινό ματς έχει χαρακτήρα "τελικού" για αυτούς, καθώς χρειάζονται οπωσδήποτε το ροζ φύλλο για να μην... μπλέξουν ακόμη περισσότερο. Ο κόσμος τους αναμένεται να γεμίσει το γήπεδο και να τους δώσει ώθηση, την ίδια στιγμή που ο "δικέφαλος" κάθε άλλο παρά αποτελεσματικός παρουσιάζεται μακριά από το γήπεδό του, έχοντας υποστεί τέσσερις ήττες στις ισάριθμες τελευταίες "εξόδους" του για την Α1. Αναζητά μία σπουδαία νίκη ο Άρης ενόψει της δύσκολης συνέχειας, αγωνίζεται εντός έδρας και μπορεί να την πάρει απέναντι στον μεγάλο του αντίπαλο. Θα πάμε, επομένως, με τον απλό "άσσο" σε απόδοση 1.80.

Βελτιωμένη αμυντικά η Μπασκόνια

Περνάμε στην Euroleague και την αναμέτρηση Μπασκόνια - Μπάμπεργκ. Οι γηπεδούχοι συνεχίζουν την προσπάθεια για να μπουν στα πλέι οφ της διοργάνωσης και έχουν μεγαλύτερο κίνητρο από τους αδιάφορους εδώ και καιρό βαθμολογικά Γερμανούς. Η Μπασκόνια το τελευταίο διάστημα έχει "σφίξει" την άμυνά της, μετρά έξι σερί νίκες σε Ισπανία και Ευρώπη, κρατώντας αρκετά χαμηλά τις αντιπάλους της (87-77 την Κίμκι, 74-98 τη Σαραγόσα, 71-81 την Βαλένθια, 61-75 την Μπανταλόνα, 84-64 την Ζαλγκίρις και 91-66 την Γκραν Κανάρια). Απόλυτα προσηλωμένη στα αμυντικά της καθήκοντα αναμένεται να παρουσιαστεί και σήμερα, έχει απέναντί της τη δεύτερη χειρότερη άμυνα της Euroleague, με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν 75.8 πόντους ανά αγώνα και η επιλογή μας για το παιχνίδι είναι το Under 76.5 πόντοι της Μπάμπεργκ, ενδεχόμενο το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1.85.

Με τα γκολ στην Αγγλία

Ολοκληρώνουμε με την ποδοσφαιρική μας πρόταση, η οποία προκύπτει από τον αγώνα Κρόουλι - Γουίκομ, στο πλαίσιο της Β' κατηγορίας της Αγγλίας. Δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση οι γηπεδούχοι, στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους έχουν πανηγυρίσει μόλις μία νίκη, ενώ αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στα μετόπισθεν, καθώς δέχονται εύκολα γκολ και στα 8/10 πιο πρόσφατα ματς τους έχει επιβεβαιωθεί το Over. Η Γουίκομ, από την πλευρά της, με νίκη σήμερα έχει την ευκαιρία να περάσει μόνη της στην 3η θέση, η οποία δίνει απευθείας άνοδο. Διαθέτει μία από τις παραγωγικότερες επιθέσεις στην κατηγορία και σήμερα περιμένουμε ένα ματς με καλό ρυθμό και αρκετές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Επιλογή θα αποτελέσει, επομένως, το Over 2.5 γκολ, το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 2.04.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.