Σάββατο, 07 Απρίλιος 2018 13:27

Στο... Πι και Φι: Σούβλισμα και... Live score

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Λίγες ώρες έμειναν για την Ανάσταση του Θεανθρώπου, που ελπίζουμε να φέρει και την ανάσταση στις καρδιές μας. Το στοίχημα πάντως δεν τελειώνει ποτέ και το Πάσχα θα συνδυάσουμε το σούβλισμα του παραδοσιακού οβελία με το live score. Με την προσδοκία να βγουν τα πασχαλιάτικα... έξοδα.

Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία και Γαλλία δίνουν επιλογές αυτό το διήμερο τόσο σε σημεία, όσο και σε γκολ.

Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Λέστερ φιλοξενεί τη Νιούκαστλ και θέλει τη νίκη για να ελπίζει σε ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Οι φιλοξενούμενοι με τους 35 βαθμούς είναι πολύ κοντά στην παραμονή και δεν θα έχουν πρόβλημα να βρουν 4-5 βαθμούς σε έξι αγωνιστικές για να τελειώσουν και μαθηματικά με τη σωτηρία. Η έδρα, η φόρμα και το κίνητρο μας ωθούν στη Λέστερ, που εντός έδρας δίνει γρήγορο ρυθμό στα παιχνίδια της, και η Νιούκαστλ δύσκολα μπορεί να ακολουθήσει.

Από την Αγγλία θα κρατήσουμε και το αμφίσκορο στο ντέρμπι του Λονδίνου Τσέλσι – Γουέστ Χαμ. Η πρώτη προέρχεται από εντός έδρας ήττα από την Τότεναμ και βγήκε εκτός διεκδίκησης της 4ης θέσης, που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Γουέστ Χαμ προέρχεται από το θρίαμβο κόντρα στη Σαουθάμπτον και απομακρύνθηκε 5 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού. Με τη ψυχολογία στα ύψη μπορεί να βάλει δύσκολα στην απογοητευμένη Τσέλσι, την οποία είχε κερδίσει στον πρώτο γύρο. Το G.G. προσφέρεται στο 1.90 και πληρώνει καλύτερα από το φαβορί – και επίφοβο άσο (1.20), αλλά και το όβερ (1.45).

Στην Πρμιέρα, η Μπέτις μετρά 3 σερί τρίποντα και έχει σκαρφαλώσει στην 6η θέση, που ισοδυναμεί με έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ. Για να παραμείνει σε αυτή πρέπει να νικήσει απόψε την Εϊμπάρ, η οποία έχει απομακρυνθεί από τις θέσεις της Ευρώπης και θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες στην επίθεση. Ευκαιρία λοιπόν για τους γηπεδούχους να πανηγυρίσουν μία ακόμα νίκη μπροστά στο κοινό τους.

Την επομένη η Βαλένθια φιλοξενεί την Εσπανιόλ σ’ ένα ματς χωρίς σκοπιμότητες, μιας και η πρώτη έχει κλειδώσει την πρώτη τετράδα και η δεύτερη δεν προλαβαίνει την Ευρώπη και ούτε κινδυνεύει με υποβιβασμό. Το όβερ δείχνει αρκετά πιθανό.

Στη Γερμανία, η Γκλάντμπαχ θα αντιμετωπίσει τη Χέρτα και αν δεν επικρατήσει, θα χάσει και τις τελευταίες ελπίδες για να προλάβει την Ευρώπη. Ποντάρουμε στην καλύτερη ομάδα του ζευγαριού.

Τέλος στη Γαλλία το ματς της Νις με τη Ρέν είναι πολύ σημαντικό στη μάχη της πεντάδας. Η Ρεν είναι από τις πιο επικίνδυνες εκτός έδρας ομάδες της κατηγορίας, όμως οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε περίοδο φόρμας και διαθέτουν πιο ποιοτικές λύσεις στη γραμμή κρούσης.

ΠΡΟΤΑΣΗ Μ. ΣΑΒΒΑΤΟΥ

1268. Γκλάντμπαχ – Χέρτα 1 1.95

1318. Λέστερ – Νιούκαστλ 1 1.85

1381. Μπέτις – Εϊμπάρ 1 2.20

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (ΠΑΣΧΑ)

1442. Νις – Ρεν 1 1.85

1470. Τσέλσι – Γουέστ Χαμ G.G. 1.90

1502. Βαλένθια – Εσπανιόλ όβερ 1.70