Παρασκευή, 15 Ιούνιος 2018 13:54

Στο... Πι και Φι: Με το δεξί η Ουρουγουάη

Γράφτηκε από τον

 

Καλημέρα σας. Με το ματς Αίγυπτος – Ουρουγουάη ξεκινά σήμερα στις 3 μ.μ. η δράση στα γήπεδα της Ρωσίας, ενώ ακολουθεί στις 6 μ.μ. η αναμέτρηση Μαρόκο – Ιράν και στις 9 μ.μ. το Ισπανία – Πορτογαλία.

Στοιχηματικά θα ασχοληθούμε με το πρώτο χρονικά ματς της ημέρας, που εντάσσεται στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου. Στον εν λόγω όμιλο μετέχουν και η Ρωσία με τη Σαουδική Αραβία. Η Ουρουγουάη θεωρείται το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο, αλλά και για τη νίκη στο σημερινό ματς. Κάθε πρεμιέρα βέβαια κρύβει παγίδες και το άγχος θα είναι με τη μεριά της παρέας του Σουάρες και του Καβάνι. Η Ουρουγουάη υπερέχει όμως σε ποιότητα και εμπειρία και αν εμφανιστεί σοβαρή, θα μπει με το δεξί στο Μουντιάλ. Η Αίγυπτος στηρίζεται αποκλειστικά στον Σαλάχ, ο οποίος ακόμα και αν παίξει δεν θα είναι στην ίδια κατάσταση που ήταν πριν από τον τραυματισμό του στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Αίγυπτος αναμένεται να δώσει χώρο στον αντίπαλο και να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις, δύσκολα όμως η αμυντική της γραμμή θα κρατήσει άσφαιρο ένα από τα πιο ποιοτικά δίδυμα στη διοργάνωση. Οι Σουάρες και Καβάνι αποτελούν την αιχμή του δόρατος για τους τυπικά φιλοξενούμενους και προσμένουμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα νικήσει η καλύτερη ομάδα του ζευγαριού.

ΠΡΟΤΑΣΗ

2518. Αίγυπτος – Ουρουγουάη 2 1.55