Σάββατο, 16 Ιούνιος 2018 13:19

Στο... Πι και Φι: Από ημίχρονο Αργεντινή και Βραζιλία

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Εφτά παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Τέσσερα θα γίνουν σήμερα και τρία αύριο. Η “αυλαία” το Σάββατο ανοίγει με το Γαλλία – Αυστραλία (1 μ.μ.). Ακολουθεί το Αργεντινή – Ισλανδία (4 μ.μ.), Περού – Δανία (6 μ.μ.) και Κροατία – Νιγηρία (10 μ.μ.).

Την Κυριακή θα παίξουν Κόστά Ρίκα - Σερβία (3 μ.μ.), Γερμανία – Μεξικό (6 μ.μ.) και Βραζιλία – Ελβετία (10 μ.μ.).

Γαλλία, Αργεντινή, Γερμανία και Βραζιλία είναι τα αδιαφιλονίκητα φαβορί σύμφωνα με τους μπουκ, ενώ προβάδισμα νίκης έχουν Κροατία και Σερβία. Το πιο αμφίρροπο ζευγάρι είναι το Περού – Δανία.

Για όλες τις παραπάνω ομάδες είναι το πρώτο τους παιχνίδι στη διοργάνωση, κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρχει και άγχος και οι εκπλήξεις... παραμονεύουν. Η Αργεντινή και η Βραζιλία θεωρώ όμως ότι θα ξεκινήσουν με νίκη. Περιμένω από το Μέσι και την παρέα του να μπουν δυνατά από το ξεκίνημα και να κόψουν τον ενθουσιασμό των Ισλανδών για τη παρθενική τους παρουσία στο Μουντιάλ. Ο άσος από ημίχρονο ανεβάζει την απόδοση. Το ίδιο ισχύει και για τη Βραζιλία, που δείχνει σοβαρό πρόσωπο και είναι - σύμφωνα με τις αποδόσεις - το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Η Ελβετία έχει εμπειρία από μεγάλες διοργανώσεις, όμως δύσκολα θα αντέξει στην πίεση.

Στο Κροατία – Νιγηρία, οι Κροάτες θα μπουν με την ετικέτα του φαβορί και οι Νιγηριανοί με σύμμαχο την έλλειψη άγχους είναι ικανοί να κάνουν τη ζημιά. Αμφότερες οι ομάδες έχουν ποιότητα στην επίθεση και το αμφίσκορο σε τιμές αουτσάιντερ αξίζει το ρίσκο. Περιμένουμε ματς με ρυθμό και γκολ και από τις δύο ομάδες.

Αντίθετα στο Κόστα Ρίκα – Σερβία, η λογική λέει ότι το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Η Κόστα Ρίκα δίνει έμφαση στην άμυνα και θα χτυπήσει με αντεπιθέσεις, ενώ οι Σέρβοι δεν είναι βέβαιο ότι θα διαχειριστούν τον τίτλο του φαβορί. Είναι ικανοί για το καλύτερο και το χειρότερο. Θα ποντάρουμε στη μεγαλύτερη απόδοση του ζευγαριού, την ισοπαλία στο 3.15.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

2522. Αργεντινή – Ισλανδία 1ημ. - 1 τελ. 1.65

2524. Κροατία – Νιγηρία G.G. 2.00

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

2525. Κόστα Ρίκα – Σερβία Χ 3.15

2527. Βραζιλία – Ελβετία 1 ημ. - 1 τελ 1.75