Τρίτη, 19 Ιούνιος 2018 13:42

Στο... Πι και Φι: Η ώρα του Σαλάχ

Γράφτηκε από τον

 

Καλημέρα σας. Με τα παιχνίδια Κολομβία – Ιαπωνία (3 μ.μ.), Πολωνία – Σενεγάλη (6 μ.μ.) ολοκληρώνεται σήμερα η πρώτη αγωνιστική στη φάση των ομίλων του Μουντιάλ και στις 9 μ.μ. ξεκινά η δεύτερη αγωνιστική. Η “αυλαία” ανοίγει με την αναμέτρηση της οικοδέσποινας Ρωσίας με την Αίγυπτο.

Οι διοργανωτές θριάμβευσαν στην πρεμιέρα με τη Σαουδική Αραβία (5-0) και η Αίγυπτος ηττήθηκε στο φινάλε από την Ουρουγουάη (0-1). Κάτι που σημαίνει ότι η Ρωσία με νέα νίκη απόψε θα σφραγίσει την πρόκριση για τους 16, ενώ οι “Φαραώ” με ήττα θα πρέπει να ετοιμάζουν... βαλίτσες για την επιστροφή. Από τους γηπεδούχους θα απουσιάσει ο Τζαγκόεφ, ενώ στον αντίποδα επιστρέφει ο Σαλάχ και η Αίγυπτος είναι τελείως διαφορετική ομάδα με τον σούπερ σταρ της στην 11άδα. Η απουσία του ήταν ηλίου φαεινότερη στο πρώτο ματς του Μουντιάλ, ενώ όλοι θυμόμαστε και πόσο επηρεάστηκε η Λίβερπουλ μετά τον τραυματισμό του στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Ρεάλ. Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο και μια ενέργειά του ίσως είναι αρκετή να κρίνει το ματς.

Η Ρωσία έχει μεν ψυχολογία και τον κόσμο στο πλευρό της, όμως σε καμία περίπτωση δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά από την Αίγυπτο. Σε τιμές αουτσάιντερ αξίζει το ρίσκο στην παρέα του Σαλάχ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

2303. Ρωσία – Αίγυπτος 2 3.50