Τετάρτη, 20 Ιούνιος 2018 13:27

Στο... Πι και Φι: Ημέρα των φαβορί

Γράφτηκε από τον
Στο... Πι και Φι: Ημέρα των φαβορί

 

Καλημέρα σας. Η πρώτη αγωνιστική των ομίλων ολοκληρώθηκε στο Μουντιάλ της Ρωσίας και πλέον τα περιθώρια στενεύουν για όσες ομάδες δεν ξεκίνησαν με το δεξί στη διοργάνωση.

Στο 2ο όμιλο, πρωτοπόρος είναι το Ιράν μετά τη νίκη του στις καθυστερήσεις με το Μαρόκο και την ισοπαλία στο ντέρμπι της Ισπανίας με την Πορτογαλία. Η Πορτογαλία θα αναμετρηθεί στις 3 μ.μ. με το Μαρόκο και στις 9 μ.μ. η Ισπανία με το Ιράν, ενώ για τη δεύτερη αγωνιστική του 1ου ομίλου θα παίξουν στις 6 μ.μ. η Ουρουγουάη με τη Σαουδική Αραβία. Με άλλα λόγια είναι η μέρα των φαβορί, καθώς η νίκη της παρέας του Σουάρες, πληρώνει 1.05, της Ισπανίας 1.10 και της πρωταθλήτριας Ευρώπης 1.50. Σε τέτοιες τιμές δεν μπορεί να γίνει παιχνίδι, όταν μιλάμε για Παγκόσμιο Κύπελλο. Η Πορτογαλία είναι το φαβορί για τη νίκη, αλλά το Μαρόκο θα παίξει τα... ρέστα του και θα ρισκάρει. Βούτυρο στο ψωμί δηλαδή του Κριστιάνο Ρονάλντο που έδειξε στην πρεμιέρα ότι βρίσκεται σε σούπερ κατάσταση και θα βρει και σήμερα χώρους. Από την άλλη η άμυνα δεν εμπνέει εμπιστοσύνη και το Μαρόκο έχει παίκτες για να απειλήσει. Προσμένουμε παιχνίδι με γκολ.

Το όβερ θα είναι η επιλογή και στην αναμέτρηση του Ιράν με την Ισπανία, η οποία πέτυχε 3 γκολ κόντρα σε ομάδα του Σάντος. Το Ιράν θα παίξει φουλ άμυνα, αλλά δεν μπορεί να αντέξει στο ρυθμό που θα επιβάλλουν οι Ισπανοί. Το ματς της Ουρουγουάης με τη Σαουδική Αραβία, δεν θα μας απασχολήσει στοιχηματικά.

ΠΡΟΤΑΣΗ

2319. Πορτογαλία – Μαρόκο όβερ 2.00

2320. Ιράν – Ισπανία όβερ 1.65