Τετάρτη, 27 Ιούνιος 2018 13:08

Στοίχημα: Δίνει απαντήσεις η Βραζιλία

Γράφτηκε από τον
Στοίχημα: Δίνει απαντήσεις η Βραζιλία

Τα τέσσερα από τα οκτώ ζευγάρια της φάσης των “16” του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι ήδη γνωστά, έχει προκύψει μάλιστα και η πρώτη “τιτανομαχία” ανάμεσα στη Γαλλία και την Αργεντινή, σήμερα η τελευταία αγωνιστική των ομίλων συνεχίζεται με τέσσερις αναμετρήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, στις 17:00 για το 6ο γκρουπ η Γερμανία κοντράρεται με τη Νότιο Κορέα και το Μεξικό με τη Σουηδία, ενώ στις 21:00 για τον 5ο όμιλο διεξάγονται οι αγώνες Σερβία – Βραζιλία και Ελβετία – Κόστα Ρίκα.

“Καθαρίζει” η Βραζιλία

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος από το κουπόνι ΟΠΑΠ με την αναμέτρηση Σερβία – Βραζιλία. Δύσκολα τα πράγματα για τους Σέρβους, χρειάζονται νίκη σήμερα για να πάρουν την πρόκριση, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας θα θέλουν ήττα με όσο το δυνατόν περισσότερα τέρματα των Ελβετών από την αδιάφορη Κόστα Ρίκα. Στο προηγούμενο ματς είχαν την ευκαιρία να “κλειδώσουν” την παρουσία τους στα νοκ άουτ παιχνίδια, προηγήθηκαν στο ημίχρονο κόντρα στην Ελβετία, ωστόσο υπέστησαν την ανατροπή στο β’ μέρος και πλέον βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο. Η Σελεσάο, από την πλευρά της, τα βρήκε “σκούρα” απέναντι στην Κόστα Ρίκα, πέτυχε, όμως, δύο τέρματα στις καθυστερήσεις του αγώνα, μετά και την ισοπαλία της πρεμιέρας της αρκεί σήμερα ένας βαθμός για να περάσει στους “16”. Θεωρούμε, βέβαια, ότι δεν θα περιοριστεί σε αυτόν, κάποιο στιγμή δεδομένα οι Σέρβοι θα “ανοιχτούν”, η Βραζιλία θα βρει χώρους και μπορεί να τους εκμεταλλευτεί. Είναι το φαβορί, θα τη στηρίξουμε επιλέγοντας το Βραζιλία -1 σε απόδοση 1.95 (-1 Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Βραζιλίας με δύο ή περισσότερα γκολ διαφορά. Αν κερδίσει με διαφορά ενός τέρματος, το ποντάρισμα επιστρέφεται).

Under στο Ελβετία – Κόστα Ρίκα

Συνεχίζουμε με το έτερο παιχνίδι του ίδιου ομίλου, Ελβετία – Κόστα Ρίκα. Τέσσερις βαθμούς έχουν συγκεντρώσει μέχρι στιγμής οι Ελβετοί, κέρδισαν την προηγούμενη αγωνιστική 2-1 τη Σερβία, ενώ στην πρεμιέρα κράτησαν στο 1-1 τη Βραζιλία. Είναι μία σοβαρή ομάδα η Ελβετία, γνωρίζει ότι αν κερδίσει σήμερα θα βρεθεί στην επόμενη φάση σίγουρα, απέναντί της έχει μία Κόστα Ρίκα η οποία δεν έχει σκοράρει ακόμη και απογοητεύει με τις εμφανίσεις της. Θεωρούμε ότι οι Ελβετοί δε θα πάρουν μεγάλα ρίσκα, θα ψάξουν το γκολ που θα τους δώσει την πρόκριση, ενώ οι Κοσταρικανοί δείχνουν ανήμποροι επιθετικά. Θα πάμε με το Under 2 γκολ, σε απόδοση 2.20 (Πρόκειται για ασιατικό σύνολο γκολ. Το στοίχημα επιβεβαιώνεται αν σημειωθούν λιγότερα από δύο τέρματα. Αν επιτευχθούν δύο ακριβώς, τότε το ποντάρισμα επιστρέφεται).

Μεξικό με κάλυψη

Περνάμε στον 6ο όμιλο και τον αγώνα Μεξικό – Σουηδία. Οι Μεξικανοί στην πρεμιέρα έκαναν την έκπληξη, επικράτησαν 1-0 της Γερμανίας, στη συνέχεια απέναντι στη Νότιο Κορέα ήταν αποτελεσματικοί, πήραν τη νίκη με 2-1 και πλέον χρειάζονται έναν πόντο για να “κλειδώσουν” την πρόκριση και την 1η θέση του γκρουπ τους. Η Σουηδία, από την άλλη, μετά τη νίκη στη πρεμιέρα επί της Κορέας (1-0), αντιμετώπισε τη Γερμανία. Προηγήθηκε κόντρα στη ροή του ματς, ισοφαρίστηκε στο ξεκίνημα του β’ μέρους και δέχθηκε γκολ – μαχαιριά στις καθυστερήσεις για να φύγει άπραγη από το γήπεδο. Συνεχίζει, βέβαια, να κρατά την τύχη στα χέρια της, το “τρίποντο” σήμερα την στέλνει στους “16”. Ωστόσο, το Μεξικό έχει δείξει καλύτερο πρόσωπο μέχρι στιγμής, “βολεύεται” με δύο αποτελέσματα, αξίζει να το στηρίξουμε και θα πάμε με τον 1 DNB σε απόδοση 1.77 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

No Goal για Γερμανία

Ολοκληρώνουμε με την αναμέτρηση Νότια Κορέα – Γερμανία. Ένα γκολ του Τόνι Κρόος στις καθυστερήσεις του αγώνα με τη Σουηδία χρειάστηκαν τα “πάντσερ” για να πάρουν τους πρώτους τρεις βαθμούς τους στη διοργάνωση, ψάχνουν σήμερα μία νίκη με όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ για να υπερτερήσουν σε ενδεχόμενο ισοβαθμίας με Σουηδία και Μεξικό. Η Κορέα, από την πλευρά της, είναι μία από τις χειρότερες επιθετικά ομάδες του τουρνουά, δημιουργεί με δυσκολία επικίνδυνες καταστάσεις στα αντίπαλα καρέ, δύσκολα θα απειλήσει την σοβαρή Γερμανία και το No Goal σε απόδοση 1.80 θα αποτελέσει την επιλογή μας.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Δείτε παρακάτω τα βίντεο με τις αναλύσεις και τις στοιχηματικές εκτιμήσεις για τα σημερινά παιχνίδια του Μουντιάλ

Μεξικό – Σουηδία

Νότια Κορέα – Γερμανία

Σερβία – Βραζιλία

Ελβετία – Κόστα Ρίκα