Τετάρτη, 27 Ιούνιος 2018 13:39

Στο... Πι και Φι: Το απόλυτο το Μεξικό, νίκη με όβερ η Βραζιλία

Γράφτηκε από τον

 

Καλημέρα σας. Δύο νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές στο Μουντιάλ μετρά το Μεξικό, αλλά ακόμα δεν έχει προκριθεί! Χρειάζεται ένα βαθμό στο σημερινό ματς με τη Σουηδία (5 μ.μ) για να σφραγίσει το εισιτήριο για τους “16”, αλλά και την πρωτιά.

Με ήττα και αν την ίδια ώρα κερδίσει η Γερμανία τη Ν. Κορέα, που είναι και το λογικό, τότε θα προκύψει τριπλή ισοβαθμία στους 6 βαθμούς και θα κριθούν τα πάντα στα γκολ και τη διαφορά τερμάτων.

Στον αντίποδα η Σουηδία χρειάζεται καλύτερο αποτέλεσμα από τη Γερμανία (αν φέρουν το ίδιο), η πρόκριση θα κριθεί ξανά στα γκολ και τη διαφορά τερμάτων. Οπως και να ‘χει είναι ένα ματς τελικός για τους Σουηδούς που θα αναγκαστούν να πάρουν ρίσκα στο παιχνίδι τους. Περιμένουμε λοιπόν από το Μεξικό να εκμεταλλευτεί τους κενούς χώρους και να χτυπήσει στην κόντρα, όπως έκανε και με τη Γερμανία. Υπερτερεί σε ταλέντο από τους Σουηδούς, αλλά και σε ταχύτητα. Στο 2.20 ο άσος.

Για τον 5ο όμιλο θα παίξουν στις 9 μ.μ. η Ελβετία με την Κόστα Ρίκα και η Σερβία με τη Βραζιλία. Βραζιλία και Ελβετία με 4 βαθμούς έχουν τον πρώτο λόγο για τους “16”, η Σερβία είναι στην τρίτη θέση με 3 βαθμούς, ενώ η Κόστα Ρίκα με 0 βαθμούς έχει αποκλειστεί. Η Ελβετία είναι αγκαλιά με την πρόκριση, την οποία υπό προϋποθέσεις παίρνει και με ήττα. “Ολα τα λεφτά” σε αυτό το γκρουπ είναι η αναμέτρηση των Σέρβων με τους Βραζιλιάνους.

Η Σερβία θέλει μόνο νίκη για να προκριθεί, καθώς με ισοπαλία θα χρειαστεί συνδυασμό αποτελεσμάτων (ήττα της Ελβετίας με σκορ) για περάσει. Η Βραζιλία μόνο αν χάσει θα μπλέξει σε σενάρια.

Η πρώτη νίκη στο Μουντιάλ επί της Κόστα Ρίκα έχει ανεβάσει τη ψυχολογία της “Σελεσάο”, ενώ αντίθετα η Σερβία προέρχεται από ήττα - “μαχαιριά” από την Ελβετία και μάλιστα με ανατροπή στις καθυστερήσεις.

Αν στην πίεση και τη διαφορετική ψυχολογία που έχουν οι δύο ομάδες, προσθέσουμε και τη διαφορά δυναμικότητας, τότε η πλάστιγγα γέρνει προς τα δεξιά. Προσμένουμε από τη Βραζιλία να νικήσει και να πετύχει και το πρώτο το της όβερ στα γήπεδα της Ρωσίας.

Το συνδυαστικό στοίχημα ανεβάζει την απόδοση από το 1.40, στο 1.98.

ΠΡΟΤΑΣΗ

2746. Μεξικό – Σουηδία 1 2.20

2748. Σερβία – Βραζιλία 2 και όβερ 2,5 1.98