Σάββατο, 13 Οκτώβριος 2018 14:06

Στο... Πι και Φι: Με Αγγλία και εθνικές

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Με τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας και το Nations League θα κάνουμε παιχνίδι αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχουν διακοπεί λόγω των εθνικών ομάδων.

Στην πρώτη κατηγορία της Αγγλίας, οι πρωτοπόροι έχουν εκτός έδρας αποστολές. Η Πόρτσμουθ που φιγουράρει στην κορυφή, θα φιλοξενηθεί από τη Γουίμπλεντον και η Πιτέρμπορο από τη Σκάνθορπ.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 20η και στην 12η θέση αντίστοιχα, αλλά σε αυτό το πρωτάθλημα ο τελευταίος μπορεί να κερδίσει τον πρώτο. Γι’ αυτό και οι υψηλές αποδόσεις στα διπλά των “μνηστήρων” της ανόδου. Οι φιλοξενούμενοι όμως, υπερέχουν σε ποιότητα και θα τους εμπιστευτούμε.

Το ίδιο ισχύει και για το ματς της Κέμπριτζ με τη ΜΚ Ντονς.. Η ΜΚ είναι σε απόσταση μιας νίκης από την τριάδα που οδηγεί στην άνοδο και η Κέμπριτζ στην προτελευταία θέση με μόλις 2 νίκες σε 12 αναμετρήσεις, την ώρα που η ΜΚ μετρά μόλις μια ήττα. Πιστεύουμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα επιβεβαιωθεί το διπλό.

Στο Nations League για τον 4ο όμιλο στο Γ’ γκρουπ θα παίξουν στο Βουκουρέστι η Ρουμανία με τη Σερβία, που αγνοούν την ήττα μετά από τρεις αγωνιστικές και το μεταξύ τους ματς είναι ντέρμπι κορυφής. Η Ρουμανία έχει 5 βαθμούς και η Σερβία 7 σ’ ένα ματς που αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Αποφεύγουμε το σημείο και ποντάρουμε στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Για τον ίδιο όμιλο η Λιθουανία θα υποδεχτεί το Μαυροβούνιο (4 β.), που θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει για την πρώτη θέση. Αντίθετα η Λιθουανία δεν έχει βαθμό και έχει συμβιβαστεί με την τέταρτη και τελευταία θέση.

Τέλος για το β’ γκρουπ στον πρώτο όμιλο, η Ρωσία θα αναμετρηθεί με την Τουρκία σ’ ένα σημαντικό ματς για την πρώτη θέση.

Η Ρωσία έχει 4 βαθμούς και η Τουρκία 3 και θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της ώστε να βγάλει νοκ – άουτ τους Τούρκους, καθώς τους έχει κερδίσει εκτός έδρας. Η Τουρκία όμως με το διπλό στη Σουηδία, έδειξε αποφασισμένη για την πρώτη θέση. Επιθετικά έχει τους παίκτες να απειλήσει, αλλά αμυντικά δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, όπως επίσης και η Ρωσία. Αρα καταλήγουμε στο αμφίσκορο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

1195. Γουίμπλεντον - Πόρτσμουθ 2 2.20

1200. Κέμπριτζ - ΜΚ Ντονς 2 2.05

1235. Σκάνθορπ - Πιτέρμπορο 2 2.40

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

1313. Ρουμανία – Σερβία G.G. 1.80

1325. Ρωσία – Τουρκία G.G. 1.80

1339. Λιθουανία – Μαυροβούνιο 2 1.90