Σάββατο, 17 Νοέμβριος 2018 10:07

Στο... Πι και Φι: Εξι όβερ από Αγγλία και εθνικές

Γράφτηκε από τον
Στο... Πι και Φι:  Εξι όβερ από Αγγλία και εθνικές

Καλημέρα σας.  Η διακοπή των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων λόγω Nations League περιορίζει τις επιλογές αυτό το Σαββατοκύριακο και αναγκαστικά στρεφόμαστε στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας και στα ματς των εθνικών ομάδων.

Για την ακρίβεια θα κάνουμε παιχνίδι με τα γκολ, μιας και ειδικά στην Α’ και στη Β’ Αγγλίας οι ισορροπίες είναι λεπτές και τα σημεία εμπεριέχουν μεγάλο ρίσκο. Οσον αφορά τις εθνικές, υπάρχουν οι προϋποθέσεις για ανοιχτά παιχνίδια.
Η Ελλάδα υποδέχεται την Κυριακή στο ΟΑΚΑ την Εσθονία σ’ ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, μιας και χάθηκε ο στόχος της πρωτιάς στον όμιλο. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έδειξε σημάδια βελτίωσης στο πρώτο ματς με τον Αναστασι;aδη στον πάγκο και κόντρα σ’ έναν αδύναμο αντίπαλο και χωρίς άγχος, μπορεί να πάρει μια εμφατική νίκη που θα δώσει ψυχολογία για τα προκριματικά του Euro.
Την ίδια μέρα στη Λουκέρνη η Ελβετία θα υποδεχτεί το Βέλγιο σ’ έναν τελικό για την πρωτιά, με το Βέλγιο να βολεύεται και με την ισοπαλία. Οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο νίκη και αυτό σημαίνει ότι από ένα σημείο και μετά το ματς θα ανοίξει.
Αμφότερες οι ομάδες έχουν ποιότητα από τη μέση και μπροστά και προσμένουμε γκολ, όπως και στο πρώτο παιχνίδι.
Ενα ακόμα ματς με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι το Αγγλία – Κροατία, αφού οι Κροάτες μετά τη μεγάλη νίκη επί της Ισπανίας ελπίζουν στην πρώτη θέση. Η ισοπαλία θα δώσει την πρωτιά στην Ισπανία και έτσι και οι Αγγλοι είναι υποχρεωμένοι να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Περιμένουμε γκολ και από τις δύο πλευρές, αλλά επειδή το 1-1 τις αποκλείσει, θα επιλέξουμε το όβερ 2,5.
Στην πρώτη κατηγορία της Αγγλίας, η Μπάρνσλι είναι από τις ομάδες που διεκδικούν την άνοδο, αλλά το έργο της δεν είναι εύκολο απέναντι στην Ακρινγκτον. Οι γηπεδούχοι έχουν μόλις μια ήττα σε 8 ματς ενώπιον του κοινού του και απέχουν 3 βαθμούς από τη σημερινή αντίπαλό τους. ΟΙ δύο αντίπαλοι βρίσκουν δίχτυα και θα πάμε με το όβερ 2,5. Ιδια επιλογή και στη συνάντηση της δεύτερης στη βαθμολογία Σάντερλαντ με τη 15η Γουίκομ, αφού οι γηπεδούχοι έχουν τη 2η καλύτερη επίθεση στην Α’ Αγγλίας και οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν να χάσουν κάτι σε αυτό το παιχνίδι.  Τέλος στη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας, η Μπέρι βρίσκεται σε ανοδική πορεία και έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στη Στιβενέιτζ, η οποία όμως είναι επικίνδυνη εκτός και σκοράρει.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
1275. Aκρινγκτον – Μπάρσνλι όβερ 2,5 1.70
1290. Μπέρι – Στιβενέιτζ όβερ 2,5 1.77
1340. Σάντερλαντ – Γουίκομ όβερ 2,5 1.65

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
946. Αγγλία – Κροατία όβερ 2,5 1.80
953. Ελλάδα – Εσθονία όβερ 2,5 1.90
955. Ελβετία – Βέλγιο όβερ 2,5 1.80