Σάββατο, 01 Δεκεμβρίου 2018 11:30

Στο... Πι και Φι: Εμπιστοσύνη στους γηπεδούχους

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Από την Ισπανία θα ξεκινήσουμε σήμερα και το ματς της Θέλτα με την Ουέσκα.

Οι γηπεδούχοι μετά τη νέα ήττα από τη Σοσιεδάδ είναι μόλις 3 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και δεν έχουν περιθώρια στο θεωρητικά πιο εύκολα ματς της σεζόν. Η Ουέσκα είναι ουραγός στη βαθμολογία  με μία μόλις νίκη σε 7 εκτός έδρας ματς και θα είναι έκπληξη αν πάρει αποτέλεσμα.
Στην Αγγλία, η Νιούκαστλ πήρε τα πάνω της με τρεις σερί νίκες και βάση φόρμας είναι το φαβορί στο σημερινό ματς με τη Γουέστ Χαμ, αλλά θα αποφύγουμε το σημείο και θα επιλέξουμε το αμφίσκορο.
 Οι δύο ομάδες βρίσκουν δίχτυα, αλλά δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη στην άμυνα και το γκολ – γκολ πληρώνει ικανοποιητικά.
Από την Πρέμιερ Λιγκ θα κρατήσουμε και  τον άσο στο ντέρμπι του Λονδίνου ανάμεσα στην Αρσεναλ και την Τότεναμ, η οποία έχει να κερδίσει στην έδρα των “κανονιέρηδων” από το 2011. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο το έργο της Αρσεναλ, αλλά αν θέλει να μην απομακρυνθεί από τις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ, οφείλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της.  Την επόμενη αγωνιστική έχει άλλωστε νέο ντέρμπι εκτός με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Στη Γαλλία, η Λιλ δείχνει σε πτωτική πορεία το τελευταίο διάστημα και η πιο ποιοτική Λυών μπορεί να πάρει το διπλό και να εδραιωθεί στη 2η θέση.
Αν επαναλάβει την εμφάνιση που έκανε στο Τσάμπιονς Λιγκ ,με τη Σίτι, θα κερδίσει και μάλιστα εύκολα.
Στη Γερμανία, η Αϊντραχτ είναι μαζί με την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ οι πιο φορμαρισμένες ομάδες αυτή την εποχή στη χώρα. Η ομάδα της Φρανκφούρτης μετρά τρία σερί άνετα τρίποντα και 5 στα τελευταία 6 ματς. Me κεκτημένη ταχύτητα μπορεί να κάνει το 4 στα 4 με τη Βόλφσμπουργκ. Η τελευταία θα παραταχθεί με καθαρά αμυντικές βλέψεις, αλλά δύσκολα να σταματήσει την επίθεση “φωτιά” των γηπεδούχων.
Τέλος στη Β’ Ισπανίας, η Λας Πάλμας παρά την αλλαγή προπονητή ηττήθηκε εκτός από την Κάδιδ, αλλά  στο γήπεδό της είναι φέτος αήττητη και κόντρα στην Οβιέδο μπορεί να επιστρέψει στις νίκες. Η Οβιέδο δεν είναι το ίδιο ανταγωνιστική μακριά από την έδρα της και η ανάγκη των γηπεδούχων για νίκη,  μας ωθεί στον άσο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
1831. Θέλτα – Ουέσκα 1 1.55
559. Νιούκαστλ – Γουέστ Χαμ G.G. 1.75
567. Λιλ – Λυών 2 2.35


ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
545. Αϊντραχτ – Βόλφσμπουργκ 1 1.85
564. Αρσεναλ – Τότεναμ 1 2.45
1850. Λας Πάλμας – Οβιέδο 1 1.80