Σάββατο, 01 Δεκέμβριος 2018 15:50

Στοίχημα: Επιστρέφει στις επιτυχίες ο Ατρόμητος!

Γράφτηκε από τον
Στοίχημα: Επιστρέφει στις επιτυχίες ο Ατρόμητος!

Σάββατο σήμερα (01/12), και τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα παίρνουν... φωτιά!

Το κουπόνι είναι πλούσιο και προσφέρει πολλές επιλογές. Δράση υπάρχει και στην Ελλάδα, με το παιχνίδι του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Ατρόμητο να ξεχωρίζει, ενώ θα ασχοληθούμε και με αγώνες από τη Γερμανία και τη Γαλλία. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε τις βαθμολογίες από όλα τα πρωταθλήματα που σας ενδιαφέρουν, όπως τη βαθμολογία Γερμανίας. Τώρα όμως, ας περάσουμε στις προβλέψεις μας!


Καλύτερος ο Ατρόμητος

Για το ελληνικό πρωτάθλημα, ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τον Ατρόμητο. Οι γηπεδούχοι είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και αποτελούν μάλλον την πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας. Προέρχονται από το βαρύ 5-1 από τον Παναθηναϊκό και φαίνεται ότι δύσκολα θα καταφέρουν να παραμείνουν στην κατηγορία. Μάλιστα, άλλαξαν ξανά προπονητή, με τον Μπάμπη Τεννέ να αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας ώστε να σώσει... ό,τι σώζεται. Από την άλλη, ο Ατρόμητος θα παίξει στη Ριζούπολη μετά την ήττα με 1-2 από τον Ολυμπιακό. Οι Περιστεριώτες παραμένουν δεύτεροι στην κατάταξη, πίσω από τον ΠΑΟΚ, και επιθυμούν να επσιτρέψουν στις επιτυχίες. Ο βασικός στόχος του Ατρομήτου τη φετινή σεζόν είναι η πρώτη πεντάδα, και ο ανταγωνισμός έιναι μεγάλος. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι έχουν αποδείξει ότι μπορούν να τα βγάλουν πέρα σε δύσκολες περιστάσεις και διαθέτουν την ποιότητα για να πάρουν τις νίεκς που τους αναλογούν. Στο σημερινό παιχνίδι, ο Ατρόμητος είναι το φαβορί, καθώς η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι εμφανής. Αν οι φιλοξενούμενοι πιάσουν τα συνηθισμένα στάνταρ απόδοσής τους, λογικά δεν θα αντιμετωπίσουν προβλήματα για να φύγουν με το «διπλό» από την έδρα του Απόλλωνα. Οι γηπεδούχοι μοιάζουν να έχουν παραδοθεί και η κατάσταση δύσκολα αναστρέφεται. Έτσι, θεωρούμε ότι ο Ατρόμητος θα κερδίσει και με σχετική άνεση. Επιλογή μας ο Ατρόμητος -1 ασιατικό χάντικαπ (το ποντάρισμα επιστρέφεται αν ο Ατρόμητος κερδίσει με ένα γκολ διαφορά), σε απόδοση 2.50.


Το μομέντουμ η Μονακό

Το πρωτάθλημα Γαλλίας έφτασε στην 15η αγωνιστική του, και σε αυτό το πλαίσιο η Μονακό φιλοξενεί τη Μονπελιέ. Οι Μονεγάσκοι μετά από καιρό γεύτηκαν τη χαρά της νίκης, αφού πέρασαν με 0-1 από την έδρα της Καέν χάρη στο γκολ του Φαλκάο και έφτασαν τους δέκα βαθμούς. Ήταν μόλις η δεύτερη νίκη της ομάδας του Τιερί Ανρί στη διοργάνωση, και πλέον βρίσκεται στο -2 από τη σωτηρία. Η Μονπελιέ παρουσιάζει μια πτώση στην απόδοσή της, αλλά παραμένει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Την περασμένη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Ρεν, και είναι φανερό ότι έχει θέματα στην άμυνα τελευταία. Το παιχνίδι είναι σαφώς πιο κρίσιμο για τους γηπεδούχους, που παλεύουν για να σωθούν και θα έχουν απόψε και τη βοήθεια του κόσμου τους. Η Μονακό αρχίσει να αποδίδει κάπως καλύτερα, ενώ στο μεσοβδόμαδο ματς με την Ατλέτικο για το Τσάμπιονς Λιγκ δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία. Επομένως, οι παίκτες της είναι ξεκούραστοι και στοχεύουν ξεκάθαρα στη νίκη στη σημερινή αναμέτρηση. Η παράδοση είναι συντριπτικά υπέρ της Μονακό, που θέλει να συνεχίσει τις επιτυχίες κόντρα στη Μονπελιά. Έχουν την τύχη οι γηπεδούχοι να παίζουν με τη Μονπελιέ τώρα, που δεν είναι στην καλύτερη κατάστασή της, και οφείλουν να τα εκμεταλλευτούν, για να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο στις ασφαλείς θέσεις. Η χρονική στιγμή της συνάντησης φαίνεται να ευνοεί τη Μονακό, και αυτό μας οδηγεί στον 1 DNB (το ποντάρισμα επσιτρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας) σε απόδοση 1.95.


Δεν χάνει η Ντιναμό Δρέσδης

Κρίσιμη αναμέτρηση διεξάγεται απόψε για τη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, μεταξύ της Σαν Πάουλι και της Ντιναμό Δρέσδης. Οι γηπεδούχοι, έχουν γνωρίσει μόλις μία ήττα στα εννιά τελευταία παιχνίδια τους για το πρωτάθλημα, αλλά πανηγύρισαν τη νίκη μόνο μία φορά στις τέσσερις πιο πρόσφατες αγωνιστικές. Φιγουράρουν στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά φαίνεται ότι δεν μπορούν να βρουν τον τρόπο να κερδίσουν τον τελευταίο καιρό. Οι αντίπαλες ομάδες έχουν αντιληφθεί την τακτική της Σαν Πάουλι και καταφέρνουν να την εξουδετερώνουν. Η Ντιναμό Δρέσδης, κέρδισε εύκολα την περασμένη αγωνιστική την Ίνγκολσταντ, με 2-0, και έδειξε να συνέρχεται μετά τη βαριά ήττα από την Κολωνία. Έτσι, οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στη δέκατη θέση και ευελπιστούν να συνεχίσουν την ανοδική πορεία. Τα εκτός έδρας παιχνίδια δεν τρομάζουν τη Ντιναμό, που έχασε σε ένα από τα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της μακριά από το σπίτι της. Η Σαν Πάουλι δεν είναι σε πολύ καλή φόρμα και μοιάζει να έχει προβλήματα τόσο δημιουργικά, όσο και αμυντικά. Η Ντιναμό Δρέσδης είναι σκληροτράχηλο σύνολο, που μάχεται με όλες του τις δυνάμεις και ειδικά στα εκτός. Και σήμερα, έχει τη δυνατότητα να δυσκολέψει τη Σαν Πάουλι και να μην της επιτρέψει να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι, έχουν τα φόντα να σταθούν απέναντι στους γηπεδούχους, και γιατί όχι, αν το επιτρέχουν οι συγκυρίες, να πάρουν και το «διπλό». Για το λόγο αυτό, ποντάρουμε στο Χ2 σε απόδοση 1.85.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!