Κυριακή, 09 Δεκέμβριος 2018 13:32

Στοίχημα: Στήριγμα οι έδρες σε Ελλάδα και Ιταλία (video)

Γράφτηκε από τον
Στοίχημα: Στήριγμα οι έδρες σε Ελλάδα και Ιταλία (video)

Κυριακή (09/12) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα περιλαμβάνει σπουδαίες και κρίσιμες αναμετρήσεις από όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης κι όχι μόνο, και εμείς έχουμε καταλήξει σε τέσσερις συνολικά επιλογές από ποδόσφαιρο και μπάσκετ, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω.

Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, όπως είναι η Vistabet.

Βγάζει αντίδραση ο Ατρόμητος


Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την ελληνική Superleague και το παιχνίδι Ατρόμητος – Άρης. Ο Ατρόμητος μπορεί να ξεκίνησε εντυπωσιακά τις φετινές του υποχρεώσεις, ωστόσο το τελευταίο χρονικό διάστημα δείχνει να μην “πατάει” το ίδιο καλά, καθώς μετράει μια νίκη, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια του σε επίπεδο πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να υποχωρήσει στην 3η θέση και στο -7 από τον ΠΑΟΚ και την κορυφή. Ο Άρης από την πλευρά του είναι σε “καλό φεγγάρι” έχοντας ρεκόρ 3-1-1 στα πέντε τελευταία παιχνίδια του σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ωστόσο θεωρούμε πως θα συναντήσει πολλές δυσκολίες στο Περιστέρι, εκεί όπου ο Ατρόμητος δείχνει πολύ δυνατός κι αποτελεσματικός. Ανώτερη ομάδα οι γηπεδούχοι, πιστεύουμε πως εύκολα ή δύσκολα θα επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα, έτσι θα πάμε με τον άσσο σε απόδοση 2.10.


Το μομέντουμ δείχνει Έμπολι

Συνεχίζουμε με ιταλική Serie A και την αναμέτρηση Έμπολι – Μπολόνια. Αμφότερες οι ομάδες δείχνουν πως θα χρειαστεί να παλέψουν για την παραμονή τους, καθώς η Έμπολι είναι στη 17η θέση με 13 βαθμούς όντας στο +2 από τη σημερινή της αντίπαλο και την επικίνδυνη ζώνη. Η διαφορά ανάμεσα στις δυο ομάδες είναι πως η Έμπολι μετράει δυο νίκες και μια ισοπαλία στα τρία τελευταία παιχνίδια της, ενώ η Μπολόνια έχει συμπληρώσει επτά παιχνίδια μακριά από τις επιτυχίες, μετρώντας τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Έδρα και μομέντουμ δείχνουν ξεκάθαρα Έμπολι, έτσι, επιλογή μας θα αποτελέσει ο άσσος σε απόδοση 2.00.


Παίρνει την κούπα η Ρίβερ

Περνάμε στον τελικό των... τελικών και την κόντρα της Ρίβερ Πλέιτ με την Μπόκα Τζούνιορς, όπου τελικά θα διεξαχθεί στην Ισπανία και το “Santiago Bernabeu”. Ισόπαλες με σκορ 2-2 αναδείχθηκαν οι δυο ομάδες στο “Bombonera”, εκεί όπου η Μπόκα μπορεί να προηγήθηκε δυο φορές, ωστόσο δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα, ενώ θα λέγαμε πως στάθηκε και αρκετά τυχερή, καθώς η Ρίβερ έχασε αρκετές ευκαιρίες για να “αποδράσει” με τη νίκη. Σαφώς και οι “Μιγιονάριος” έχασαν το προβάδισμα της έδρας μετά την επίθεση των οπαδών τους στο πούλμαν της Μπόκα, ωστόσο και πάλι θεωρούμε πως έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη και την κατάκτηση του τροπαίου. Ο άσσος σε απόδοση 2.60 έχει αξία και θα προστεθεί στις επιλογές μας.

Εύκολα η Μπρίντιζι

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ από την ιταλική λίγκα και το παιχνίδι ανάμεσα σε Μπρίντιζι και Ρέτζιο Εμίλια. Η Μπρίντιζι μπορεί να πετύχει μια εύκολη νίκη με μεγάλο «όπλο» της την άμυνά της που πριν τους 85 πόντους παθητικό από την Βαρέζε, είχε δεχθεί 65 από Μπρέσια, 66 από Τορίνο, 59 από Καντού και 74 από Πιστόια. Άλλωστε, από την επίθεση της Εμίλια θα λείψουν οι 23.5 πόντοι που σκόραρε ανά αγώνα ο Λίντο και από τους υπόλοιπους, μόλις δύο παίκτες είχαν διψήφια μέση επίδοση, ο Μπάτερφιλντ και ο Γκρίφιν με 15.5 και 10 πόντους ανά αγώνα αντίστοιχα. Κορυφαία επιλογή από τον αγώνα η Μπρίντιζι -9.5 σε απόδοση 2.00.

Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων. Σήμερα, μπορείτε να απολαύσετε τα βίντεο για τα παιχνίδια Ξάνθη - Ολυμπιακός, ΟΦΗ - Παναθηναϊκός, Ατρόμητος - Άρης και ΠΑΟΚ – ΑΕΛ.

Το βίντεο του Betarades.gr για τον αγώνα Ξάνθη – Ολυμπιακός



Το βίντεο του Betarades.gr για τον αγώνα ΟΦΗ - Παναθηναϊκός


Το βίντεο του Betarades.gr για τον αγώνα Ατρόμητος - Άρης

Το βίντεο του Betarades.gr για τον αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΕΛ

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!