Τετάρτη, 12 Δεκέμβριος 2018 18:42

Στοίχημα: Αντέχει και παλεύει για την κορυφή ο Άγιαξ! (vid)

Γράφτηκε από τον
Στοίχημα: Αντέχει και παλεύει για την κορυφή ο Άγιαξ! (vid)

Τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League, πράξη δεύτερη απόψε, με πολλά να έχουν κριθεί αλλά και αρκετές... ανοιχτές υποθέσεις.

Σήμερα, είναι και το τελευταίο παιχνίδι της ΑΕΚ στη διοργάνωση, με αντίπαλο την Μπενφίκα, το οποίο μας απασχολεί και στοιχηματικά, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με το άλλο ματς του ομίλου, μεταξύ το Άγιαξ και της Μπάγερν. Εκτός από το Champions League του ποδοσφαίρου, επιλογές προσφέρει και το Champions League του... μπάσκετ, και ειδικά το ΠΑΟΚ - Βενέτσια. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας, όπως η Goalbet. Πάμε τώρα στα προγνωστικά μας!


Μάχη για την πρωτιά στο Άμστερνταμ

Στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα», ο Άγιαξ υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου για την έκτη αγωνιστική του πέμπτου ομίλου του Champions League. Πρόκειται για το ματς που θα κρίνει την πρώτη θέση στο γκρουπ. Στον πρώτο γύρο, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο Μόναχο. Ο Άγιαξ, θέλει μόνο τη νίκη για να τερματίσει πρώτος, ενώ η Μπάγερν βολεύεται και με την ισοπαλία. Οι γηπεδούχοι είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και μετράνε εννιά συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Την περασμένη αγωνιστική της διοργάνωσης έφυγαν με το «διπλό» από το ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ. Η Μπάγερν έχει «σκοντάψει» μόνο με αντίπαλο τον Άγιαξ, αλλά παίζει για δύο αποτελέσματα απόψε. Οι «Βαυαροί» έχουν μείνει πίσω στη μάχη του πρωταθλήματος, αλλά κανείς δεν μπορεί να τους ξεγράψει από τώρα. Στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις πάντως, είναι συνεπείς. Θέλουν φυσικά την πρώτη θέση για να εξασφαλίσουν μια πιθανή καλύτερη κλήρωση στη φάση των «16». Ο Άγιαξ ψάχνει μόνο το «τρίποντο», και αυτό θα τον αναγκάσει να ανοιχτεί. Οι φιλοξενούμενοι είναι ασταθείς στην άμυνα φέτος, και δεν θα είναι περίεργο να υποκύψουν στον επιθετικό οίστρο του «Αίαντα». Αναμένουμε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι και την κορυφή να κρίνεται στο... όριο. Πιστεύουμε και στις δυνατότητες του Άγιαξ, και πάμε με το 1Χ σε απόδοση 1.94.


Για το γόητρο στη Λισαβόνα

Τι ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τη φετινή σεζόν αποχαιρετά σήμερα η ΑΕΚ, που κοντράρεται στο «Ντα Λουζ» με την Μπενφίκα. Βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει για καμία από τις δύο ομάδες, αφού οι γηπεδούχοι είναι σίγουρα τρίτοι και οι φιλοξενούμενοι σίγουρα τέταρτοι. Η Μπενφίκα αρχίζει και συνέρχεται τον τελευταίο καιρό, κάτι που φαίνεται από τις τρεις σερί νίκες της στο πρωτάθλημα. Ειδικά εντός έδρας, οι Πορτογάλοι έχουν βρει ρυθμό επιθετικά, και επιθυμούν να συνεχίσουν στο ίδιο τέμπο και σήμερα. Η ΑΕΚ από την άλλη είναι η μοναδική ομάδα των ομίλων του Champions League χωρίς βαθμό, και θέλει για το γόητρο να φύγει αλώβητη από τη Λισαβόνα. Βέβαια, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν μπορεί να υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του Λιβάγια, που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Άγιαξ, με τις λύσεις του Έλληνα προπονητή να είναι γενικά περιορισμένες. Στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ, η Μπενφίκα ήταν ανώτερη όσο αγωνιζόταν με έντεκα πάικτες, και τελικά πήρε τη νίκη έστω και με αριθμητικό μειονέκτημα. Η παράδοση στην Πορτογαλία δεν είναι θετική για την ΑΕΚ, που γενικά προβληματίζει στις εκτός έδρας εμφανίσεις της στο Champions League. Η Μπενφίκα υπερέχει σε ποιότητα, είναι φορμαρισμένη και μπορεί να δώσει μια χαρά στον κόσμο της σε αυτήν την τελευταία αγωνιστική. Η ΑΕΚ δεν θα κλειστεί, αφού και αυτή πρέπει να διεκδικήσει πράγματα, αλλά είναι αμφίβολο το αν έχει τις δυνατότητες. Επιλογή μας, είναι το combo 1 & Over 2.5 σε απόδοση 2.12.


Αξίζει το ποντάρισμα στον ΠΑΟΚ

Περνάμε τώρα στο Champions League του μπάσκετ, όπου υπάρχει επίσης ελληνικό ενδιαφέρον. Και αυτό, γιατί ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί στο «Παλατάκι» τη Βενέτσια. Οι Θεσσαλονικείς έχουν κάνει ολική επαναφορά στο θεσμό και με τέσσερις συνεχόμενες νίκες έφτασαν το ρεκόρ τους στο 4-3. Μάλιστα, ο «Δικέφαλος» κατάφερε να πάρει σπουδαίο αποτέλεσμα στην έδρα της Τενερίφης, με 65-66! Πλέον, η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου είναι απολύτως μέσα στο κόλπο της πρόκρισης και έχει τα φόντα απόψε να επεκτείνει το σερί της. Η Βενέτσια είναι καλή ομάδα, είναι πάνω από τον ΠΑΟΚ στη βαθμολογία, ωστόσο έχει μέτρια απόδοση το τελευταίο διάστημα και μόνο έκπληξη δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί μια ήττα στη Θεσσαλονίκη. Ο ΠΑΟΚ με νίκη «πιάνει» τους Ιταλούς στην κατάταξη και η φόρμα στην οποία βρίσκονται οι γηπεδούχοι φαίνεται ότι τους δίνει το προβάδισμα για το ροζ φύλλο αγώνα. Οι «ασπρόμαυροι» μετράνε οκτώ νίκες στα εννιά τελευταία παιχνίδια τους για όλες τις διοργανώσεις και δείχνουν ικανοί για μια σημαντική επικράτηση απόψε. Η απόδοση στον «άσο» κρίνεται ιδιαίτερα ικανοποιητική, και οι συνθήκες ευνοούν αυτό το αποτέλεσμα. Επομένως, στηρίζουμε τη νίκη του ΠΑΟΚ που παίζεται στο 1.97.

Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων. Σήμερα, μπορείτε να απολαύσετε το βίντεο για το παιχνίδι της Μπενφίκα με την ΑΕΚ!

Το βίντεο του Betarades.gr για τον αγώνα Μπενφίκα – ΑΕΚ

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!