Παρασκευή, 18 Ιανουάριος 2019 13:05

Στοίχημα: Δύσκολο «εμπόδιο» για τη Νόριτς!

Γράφτηκε από τον
Στοίχημα: Δύσκολο «εμπόδιο» για τη Νόριτς!

Ένα καλό... ζέσταμα για το Σαββατοκύριακο, μπορεί να θεωρηθεί το κουπόνι της Παρασκευής (18/01).

Η δράση είναι έντονη κυρίως στις μικρές κατηγορίες, και εμείς εστιάζουμε στην Τσάμπιονσιπ και τη Β' Γαλλίας. Ωστόσο, τα βλέμματα μας στρέφονται και στο μπάσκετ, λόγω EuroLeague. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες όπως ο Stoiximan που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Ας δούμε τα παιχνίδια μας!

Αντιστέκεται η Μπέρμιγχαμ

Η αρχή στις προτάσεις μας γίνεται από το παιχνίδι της Νόριτς με τη Μπέρμιγχαμ για την 28η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ. Πρόκειται για ένα άκρως σημαντικό ματς, από βαθμολικής άποψης. Οι γηπεδούχοι ισοβαθμούν με τη δεύτερη Σέφιλντ και βρίσκονται στο -4 από την πρωτοπόρο Λιντς. Παρόλα αυτά, αγνοούν τη νίκη εδώ και πέντε αγώνες, και δείχνουν ότι βρίσκονται σε μέτρια αγωνιστική κατάσταση. Μάλιστα, την περασμένη αγωνιστική, κόντρα στη Γουέστ Μπρομ, έσωσαν τον βαθμό στο 90'. Απόψε, θα βρουν απέναντί τους τη Μπέρμιγχαμ, που απέχει τέσσερις πόντους από την έκτη Ντέρμπι. Οι φιλοξενούμενοι παλεύουν για την είσοδο στα πλέι-οφ ανόδου και τα περιθώρια στενεύουν. Αν δεν θέλουν να χάσουν το «τρένο», οφείλουν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα στο γήπεδο της Νόριτς. Εξάλλου, τα «καναρίνια» δυσκολεύονται πολύ στο δημιουργικό κομμάτι, τον τελευταίο καιρό, ενώ εμφανίζουν και αμυντικές αδυναμίες. Αυτά τα προβλήματα πρέπει να εκμεταλλευτεί η Μπέρμιγχαμ, προκειμένου να φέρει σε δύσκολη θέση τη Νόριτς και να αποδράσει με βαθμό ή βαθμούς από το «Κάροου Ρόουντ». Το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν είναι για τους γηπεδούχους, που στραβοπάτησαν απέναντι και σε πιο εύκολους αντιπάλους. Το κίνητρο είναι ακόμα πιο ισχυρό για την Μπέρμιγχαμ, που είναι σε οριακή θέση όσον αφορά την εξάδα. Επομένως, ζυγίζοντας τα δεδομένα, καταλήγουμε στο Χ2 σε απόδοση 2.05.

Ανώτερη η Λοριάν

Το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Γαλλίας έφτασε στην 21η «στροφή» του και η Λοριάν υποδέχεται τη Γκαζελέκ Αζαξιό, σήμερα στις 21:00. Στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας βρίσκονται οι γηπεδούχοι, εντός των θέσεων που οδηγούν στα πλέι-οφ ανόδου, και παλεύουν για το απευθείας εισιτήριο. Πέντε βαθμοί τους χωρίζουν από τη δεύτερη Μπρεστ, ωστόσο με την εικόνα που έχει η Λοριάν όλα είναι πιθανά. Η ομάδα του Λαντρό είναι φορμαρισμένη, κέρδισε τη Σατορού με 2-1 και επιθυμεί να συνεχίσει νικηφόρα και απόψε. Άλλωστε, η Γκαζελέκ Αζαξιό δεν αποτελεί φόβητρο. Οι φιλοξενούμενοι εντοπίζονται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, δεν έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους και οι εμφανίσεις τους κάνουν τους φίλους της ομάδας να ανησυχούν. Προέρχονται από το βαρύ 4-0 από την Οσέρ και γενικά, φαίνεται ότι είναι εκτός φόρμας. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η Λοριάν επικράτησε εύκολα με 1-3. Σήμερα, με τη βοήθεια του κόσμου της, θα επιδιώξει να καθαρίσει από νωρίς την υπόθεση-νίκη, αφού θέλει να κοιτάξει ακόμα πιο ψηλά στην κατάταξη. Είναι σαφώς ανώτερο σύνολο από τη Γκαζελέκ Αζαξιό, και αν αγωνιστεί με τη δέουσα σοβαρότητα, μπορεί να πάρει και εύκολα τους τρεις βαθμούς. Εμπιστευόμαστε τους γηπεδούχους, και πάμε με το Λοριάν -1 (Ασιατικό) (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας), σε απόδοση 2.05.

Μπορεί και τη διαφορά η Μπασκόνια

Η EuroLeague είναι συναρπαστική και σήμερα ολοκληρώνεται αισίως η 19η αγωνιστική της. Έτσι, έχουμε ντέρμπι, ανάμεσα στη Μπασκόνια και την Αρμάνι Μιλάνο. Αμφότερες οι ομάδες έχουν ρεκόρ 8-10 και μεγάλος τους στόχος είναι η συμμετοχή στα πλέι-οφ της διοργάνωσης. Η αποστολή τους είναι δύσκολη, αφού ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος, ωστόσο έχουν το ταλέντο για να τα καταφέρουν. Ως εκ τούτου, η μεταξύ τους αναμέτρηση θα παίξει σημαντικό ρόλο για τη συνέχεια. Στο ματς του πρώτου γύρου, η Αρμάνι είχε κερδίσει με 93-90. Τώρα όμως, βρίσκεται σε χειρότερη κατάσταση και απογοητεύει με τις εμφανίσεις της τους οπαδούς της. Οι παίκτες του Πιανιτζάνι μοιάζουν να έχουν... κολλήσει και δυσκολεύονται πολύ να πάρουν αποτελέσματα. Η Μπασκόνια θα έχει μαζί της τον κόσμο της, που δημιουργεί όμορφη ατμόσφαιρα και μπορεί να την σπρώξει στη νίκη. Οι απουσίες των Γκρέιντζερ και Σενγκέλια είναι καίριες, αλλά η ομάδα του Περάσοβιτς παρουσιάζεται πιο συσπειρωμένη από ποτέ. Οι Βάσκοι, εκτός από τη νίκη, θα κυνηγήσουν και τη διαφορά, και έχουν τα φόντα για να πετύχουν και στα δύο. Θεωρούμε ότι οι δυσκολίες θα πεισμώσουν τους γηπεδούχους, και θα τους δώσουν την ορμή για να υποτάξουν την προβληματική Αρμάνι. Έτσι, επιλέγουμε το Μπασκόνια -4.5 σε απόδοση 1.91.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!