Σάββατο, 19 Ιανουάριος 2019 13:09

Στο... Πι και Φι: Επιλογές από τέσσερα πρωταθλήματα

Γράφτηκε από τον

Καλημέρα σας. Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία και Ιταλία έχει το μενού της στήλης αυτό το διήμερο. Οι Γερμανοί επιστρέφουν στο κουπόνι μετά τη χειμερινή διακοπή και οι Ιταλοί από το διάλειμμα του κυπέλλου.

Στη Μπουντεσλίγκα, η Αουγκσμπουργκ ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο με μόλις 3 νίκες και βρίσκεται οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ως εκ τούτου έχει κυκλώσει για νίκη το σημερινό βατό εντός έδρας ματς με τη Φορτούνα.

Ποντάρουμε στην καλύτερη ομάδα του ζευγαριού και στη μεγάλη ανάγκη των γηπεδούχων για επιστροφή στις επιτυχίες.

Από το Καμπιονάτο, όπου η Γιουβέντους είναι για μία ακόμα σεζόν το αφεντικό, θα κρατήσουμε το όβερ 2,5 στη μονομαχία της Νάπολι με τη Λάτσιο. Η Νάπολι αγνοεί την ήττα στο γήπεδό της, αλλά η Λάτσιο σκοράρει εύκολα και η παράδοση τα τελευταία χρόνια στα μεταξύ τους παιχνίδια δείχνει ...γκολ (4-2, 2-4, 5-0, 1-1 4-1).

Στην Ισπανία η 2η της βαθμολογίας Ατλέτικο θα φιλοξενηθεί από την τελευταία Ουέσκα και θέλει μόνο νίκη για να μείνει σε τροχιά τίτλου. Ηδη η Μπαρτσελόνα έχει αποσπαστεί 5 βαθμούς και η ομάδα του Σιμεόνε, αν θέλει να κάνει την υπέρβαση θα πρέπει να καθαρίζει τέτοιου είδους παιχνίδια. Οι μπουκ έχουν προσαρμόσει τις αποδόσεις με βάση τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων και της πίεσης που έχει η Ατλέτικο για το διπλό.

Αντίθετα στο Βαγιεκάνο – Σοσιεδάδ το σετ είναι ισορροπημένο, καθώς έχουμε να κάνουμε με δύο ομάδες που προέρχονται από σερί νικών και χρειάζονται για διαφορετικούς λόγους να διευρύνουν το σερί.

Αμφότερες σκοράρουν με ευκολία το τελευταίο διάστημα και το όβερ είναι καλύτερο από το να ψάξουμε για σημείο.

Στη Γαλλία, η Μονακό έχει σημάδια ανάκαμψης στα δύο ματς με Μαρσέιγ και Νις και ήρθε η ώρα να πάρει και την πρώτη της εντός έδρας, νίκη με αντίπαλο το Στρασβούργο. Η Μονακό ενισχύθηκε αισθητά με Φάμπρεγας, Νάλντο, Τουρέ και είναι θέμα χρόνου να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι φιλοξενούμενοι είναι άνετα βαθμολογικά και πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα επιβεβαιωθεί ο άσος. Μία ακόμα ομάδα που είναι σε κάμψη, αλλά το ρόστερ της δείχνει ότι θα αναρριχηθεί βαθμολογικά είναι η Μαρσέιγ.

Το ματς με την αναιμική Καέν προσφέρεται ώστε να ξεκινήσει η ανάκαμψη. Σύμμαχος και η προϊστορία με πέντε σερί διπλά.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

889. Αουγκσμπουργκ – Φορτούνα 1 1.75

1244. Ουέσκα – Ατλέτικο 2 1.55

1253. Μονακό – Στρασβούργο 1 1.90

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

1329. Καέν – Μαρσέιγ 2 1.80

1342. Βαγιεκάνο – Σοσιεδάδ όβερ 1,77

1349. Νάπολι – Λάτσιο όβερ 1,65