Σάββατο, 04 Μάιος 2019 13:01

Στοίχημα: «Στήριγμα» η Βόλφσμπουργκ!

Γράφτηκε από τον
Στοίχημα: «Στήριγμα» η Βόλφσμπουργκ!

Το Σάββατο (04/05) είναι εδώ και φέρνει μαζί του ένα πλούσιο κουπόνι πάμε στοίχημα!

Το Betarades.gr έχει μελετήσει τους αγώνες και προσφέρει τις δικές του δυνατές προτάσεις στοιχήματος. Στην Bundesliga, η Βόλφσμπουργκ υποδέχεται τη Νυρεμβέργη και το ματς βγάζει στοιχηματική επιλογή. Από εκεί και πέρα, στοιχηματικές ματιές ρίχνουμε σε Πορτογαλία, και στο πρωτάθλημα μπάσκετ Τουρκίας. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε, ότι στο site μας, μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η Bet365. Περνάμε στα προγνωστικά μας!

Ανώτερη η Βόλφσμπουργκ

Ξεκινάμε από την 32η αγωνιστική της Bundesliga, και το Βόλφσμπουργκ - Νυρεμβέργη. Οι γηπεδούχοι πήραν τα πάνω τους και διέλυσαν την προηγούμενη εβδομάδα τη Χοφενχάιμ, με 1-4. Έτσι, μένουν ζωντανοί στο όνειρο της Ευρώπης, όντας στο -2 από την έκτη θέση. Σήμερα λοιπόν, επιβάλλεται να κερδίσει τη Νυρεμβέργη, και να τα παίξει όλα για όλα στις εναπομείνασες αγωνιστικές. Στον πρώτο γύρο, η Βόλφσμπουργκ απέδειξε την ανωτερότητά της περνώντας με 0-2 από την έδρα της σημερινής της αντιπάλου.

Από την άλλη, η Νυρεμβέργη δύσκολα θα αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό. Είναι πέντε πόντους κάτω από τα μπαράζ και η εικόνα της δεν πείθει ότι θα προλάβει να σώσει την παρτίδα. Το χαμένο πέναλτι, στο 1-1 της περασμένης αγωνιστικής με τη Μπάγερν, μοιάζει καθοριστικό για την πορεία της Νυρεμβέργης. Σήμερα, θεωρούμε ότι θα επικρατήσει η καλύτερη ομάδα, που είναι η Βόλφσμπουργκ. Μάλιστα, μπορεί να το κάνει και εύκολα. Επιλογή μας, το Βόλφσμπουργκ -1 (Ασιατικό) σε απόδοση 2.03.

Προσέχει και κερδίζει η Πόρτο

Στην Πορτογαλία, το πρωτάθλημα έφτασε στην 32η αγωνιστική του και η Πόρτο θα φιλοξενήσει σήμερα την Άβες. Οι «Δράκοι» υπέστησαν σοκ την περασμένη αγωνιστική. Αν και κέρδιζαν με 0-2 τη Ρίο Άβε μέχρι το 85’, αναδείχθηκαν τελικά ισόπαλοι 2-2. Έτσι, είναι δύο πόντους πίσω από την Μπενφίκα στη μάχη για τον τίτλο. Η Πόρτο δεν έχει περιθώρια για απώλειες και θα πρέπει να προσέξει πολύ απόψε. Περιμένουμε ένα σχετικά κλειστό παιχνίδι, όπως στο 0-1 του πρώτου γύρου.

Η Άβες είναι βέβαιο ότι θα έχει το μυαλό της στο να κρατήσει το μηδέν. Έχει ξεφύγει με πέντε πόντους από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει. Θα διεκδικήσει να πάρει κάτι θετικό στο «Ντραγκάο», και για να το πετύχει πρέπει να είναι συνεπής αμυντικά. Πιστεύουμε ότι αμφότερες οι ομάδες θα προσέξουν πολύ την άμυνά τους, αλλά η Πόρτο έχει την ποιότητα για να πάρει τη νίκη. Για το λόγο αυτό, καταλήγουμε στο combo 1 & Under 3.5 σε απόδοση 2.05.

Σκορ και θέαμα στην Πόλη

Πάμε τώρα στο μπάσκετ, και στο ματς της Εφές Αναντολού με την Μπουγιουκσεχίρ. Η Εφές παίζει ξανά στην έδρα της, μετά τη μεγάλη νίκη επί της Μπαρτσελόνα στο Game 5, και την πρόκριση στο Final-4 της EuroLeague. Η ομάδα του Αταμάν είναι εξαιρετική φέτος και δικαίως πέρασε στην τετράδα της Ευρωλίγκας. Η Μπουγιουκσεχίρ διαθέτει μία από τις πιο αδύναμες άμυνες του πρωταθλήματος, με 86.5 πόντους παθητικό ανά αγώνα. Αυτό σημαίνει, ότι η ποιοτικότατη Εφές έχει τη δυνατότητα να προσφέρει σκορ και θέαμα στο κοινό της. Μάλιστα, θα επιδιώξει να μείνει αήττητη μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Η Μπουγιουκσεχίρ δεν καίγεται για τη νίκη, και μπορεί να εμφανιστεί… χαλαρή στην Πόλη. Ο υποβιβασμός της Σακάρια είναι πολύ κοντά, και αυτό της λύνει τα χέρια. Σε κάθε περίπτωση, θα προσπαθήσει να βρει ρυθμό στην επίθεση και να ακολουθήσει όσο μπορεί την Εφές. Αμυντικά έχει πολλά προβλήματα. Ενδεικτικά, έχει δεχτεί περισσότερους από 89 πόντους στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

Γενικά, το ματς θα είναι γιορτή για την Εφές που πανηγυρίζει ακόμα την πρόκριση στο Final-4. Έχει τα φόντα να ανεβάσει πολύ ψηλά τον δείκτη του σκορ, απέναντι στην αδύναμη άμυνα της Μπουγιουκσεχίρ. Επιπλέον, οι γηπεδούχοι δεν πρόκειται να… «σκοτωθούν» στη δική τους άμυνα. Περιμένουμε ένα ωραίο παιχνίδι, και πάμε με το Over 165.5 σε απόδοση 1.88.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη.