Σάββατο, 11 Μάιος 2019 13:11

Στο... Πι και Φι: Πρόβα... τελικού στη Γερμανία

Γράφτηκε από τον
Στο... Πι και Φι: Πρόβα... τελικού στη Γερμανία

 

Καλημέρα σας. Μια ανάσα από την κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου στη Μπουντεσλίγκα βρίσκεται η Μπάγερν, αφού χρειάζεται δύο βαθμούς στις εναπομείναντες δύο αγωνιστικές, με δεδομένο ότι υπερτερεί στο ενδεχόμενο ισοβαθμίας με τη δεύτερη Ντόρτμουντ που είναι στο -4 από την κορυφή.

Η πρωτοπόρος παίζει σήμερα εκτός με τη Λειψία και στο φινάλε υποδέχεται την Αϊντραχτ, ενώ η Ντόρτμουντ έχει Φορτούνα εντός και Γκλάντμπαχ εκτός.

Θα πρέπει να αυτοκτονήσουν οι Βαυαροί για να χάσουν το πρωτάθλημα. Θεωρητικά το πιο δύσκολο εμπόδιο είναι αυτό της Λειψίας, η οποία είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας. Η Λειψία στο γήπεδό της έχει απολογισμό 10 νίκες, 5 ισοπαλίες και 1 ήττα, ενώ έχει κάνει φοβερό δεύτερο γύρο.

Η Μπάγερν δεν κοντράρεται εύκολα, αλλά ακόμα και αν δεν κερδίσει σήμερα, θα έχει την ευκαιρία να πανηγυρίσει στο Μόναχο.

Το σημερινό ματς αποτελεί και την πρόβα... κυπέλλου, μιας και οι δύο ομάδες θα ανταμώσουν ξανά στις 25 Μαΐου για τον τελικό του κυπέλλου και οι γηπεδούχοι θέλουν να δείξουν από σήμερα τις... διαθέσεις τους.

Το σετ των αποδόσεων (4.75-4.25 - 1.65) μας ωθεί στην διπλή ευκαιρία του 1Χ που πληρώνει καλύτερα από το φαβορί και επίφοβο διπλό.

Στη Νορβηγία, η Ρόζενμποργκ πέτυχε την περασμένη αγωνιστική την πρώτη νίκη και με ανεβασμένη ψυχολογία θα ψάξει και το πρώτο διπλό. Η Λίλεστρομ δεν είναι αμελητέα ποσότητα, αλλά οι φιλοξενούμενοι υπερέχουν σε ποιότητα και χρειάζονται σερί νικών για να καλύψουν το χαμένο έδαφος.

Για την πρώτη κατηγορία της Γαλλίας, Νις και Ναντ θα αναμετρηθούν απόψε σ' ένα αδιάφορο βαθμολογικό παιχνίδι, μιας και δεν κυνηγούν τίποτα. Κάτι που ευνοεί το ανοιχτό παιχνίδι και τα πολλά γκολ. Σε τιμές αουτσάιντερ αξίζει το όβερ 2,5. Η 36η αγωνιστική στο Σαμπιονά θα ολοκληρωθεί την Κυριακή με το ματς Μαρσέιγ - Λυών, όπου το κίνητρο είναι μονόπλευρο. Η Λυών θέλει να κρατήσει την 3η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ και εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να επικρατήσει.

Στην Πρέμιερ Λιγκ, θα διεξαχθεί η τελευταία αγωνιστική, όπου το ενδιαφέρον στρέφεται στο ποια ομάδα θα κατακτήσει τον τίτλο, με τη Μάντσεστερ Σίτι να είναι το φαβορί έναντι της Λίβερπουλ.

Στην ουρά τα πάντα έχουν κριθεί, με τη Φούλαμ να είναι μία από τις τρεις ομάδες που έχουν υποβιβαστεί.

Θα προσπαθήσει όμως να αποχαιρετήσει με ψηλά το κεφάλι, έχοντας απέναντι της την Νιούκαστλ, που επίσης δεν έχει βαθμολογικά άγχη. Το όβερ 2,5 θα είναι η επιλογή μας.

Τέλος στην Ισπανία, Μπιλμπάο και Θέλτα χρειάζονται τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Η Αθλέτικ για να βγει στην Ευρώπη και η παρέα του Ασπας για να μείνει στην κατηγορία. Η Μπιλμπάο στο φινάλε παίζει εκτός με τη Σεβίλλη, ενώ η Θέλτα θα παίξει με την υποβιβασμένη Βαγιεκάνο και μπορεί να βρει σε αυτό το ματς τους βαθμούς που απαιτούνται για τη σωτηρία. Πάμε με την έδρα.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

466. Λειψία - Μπάγερν 1ΧΔΕ 2.15

503. Λίλεστρομ - Ρόζενμποργκ 2 2.25

523. Νις - Ναντ όβερ 2,5 2.00

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

703. Φούλαμ - Νιούκαστλ όβερ 2,5 1.60

744. Mπιλμπάο - Θέλτα 1 1.95

766. Μαρσέιγ - Λυών 2 2.15