Σάββατο, 08 Ιούνιος 2019 13:05

Στο... Πι και Φι: Με εθνικές και Β’ Ισπανίας

Γράφτηκε από τον

 

Καλημέρα σας. Οι μάχες των εθνικών ομάδων για την πρόκριση στο Euro ξεχωρίζουν στο κουπόνι του Σαββατοκύριακου, το οποίο είναι αλήθεια ότι δεν έχει πολλές επιλογές.

Τα περισσότερα πρωταθλήματα άλλωστε έχουν κατεβάσει “αυλαία” και το ίδιο θα κάνει αυτό το διήμερο και η δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας.

Ξεκινώντας από τα προκριματικά, θα σταθούμε πρώτα στο Ρέικιαβικ, εκεί όπου η Ισλανδία θα υποδεχτεί την Αλβανία για την 3η αγωνιστική του 8ου ομίλου. Οι γηπεδούχοι νίκησαν στην πρεμιέρα την Ανδόρα και στη συνέχεια ηττήθηκαν από τη Γαλλία. Η Αλβανία μετρά επίσης μια νίκη με την Ανδόρα και μια ήττα από την Τουρκία. Οι Ισλανδοί έχουν τον πρώτο λόγο, αλλά το 1.60 δεν αντικατοπτρίζει τις δυσκολίες του παιχνιδιού. Η Αλβανία μπορεί να κάνει τη ζημιά στην αντεπίθεση και με δεδομένο ότι η Ισλανδία θα ανοιχτεί για να πάρει τη νίκη, θα ποντάρουμε στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Ιδια επιλογή και στο ντέρμπι κορυφής του ίδιου ομίλου Τουρκία – Γαλλία. Η Τουρκία βρίσκεται σε καλή κατάσταση και ένα τουλάχιστον γκολ, μπορεί να το πετύχει απέναντι στην πρωταθλήτρια κόσμου. Το αμφίσκορο προσφέρεται σε υψηλές τιμές (2.00) από το φαβορί διπλό (1.45).

Στο ΟΑΚΑ, η Ελλάδα θα υποδεχτεί απόψε στις 9.45 την Ιταλία, που οδηγεί την κούρσα στον 10ο όμιλο. Ο Αγγελος Αναστασιάδης θα δώσει έμφαση στην αμυντική γραμμή ώστε να περιορίσει τους κινδύνους για την εστία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Η λογική λέει ότι πάμε σ’ ένα κλειστό ματς, με την Ιταλία να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και την Ελλάδα να προσπαθεί να χτυπήσει στην κόντρα ή από κάποια στημένη φάση. Επιλέγουμε τα 2-3 γκολ, ένα σύνολο τερμάτων που καλύπτει αρκετά σκορ.

Την Κυριακή και τα τρία ματς για το πρωτάθλημα της Β’ Ισπανίας δεν έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Κάτι που προμηνύει ματς χωρίς σκοπιμότητες και με πολλά γκολ. Στο Νουμάνθια – Λας Πάλμας θα ποντάρουμε όμως στη νίκη των γηπεδούχων, οι οποίοι έδιωξαν το άγχος της παραμονής και θα προσπαθήσουν να ευχαριστήσουν τον κόσμο τους στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν. Η Λας Πάλμας αναμένεται να παρουσιαστεί με πολλές αλλαγές στην 11άδα. Στο Ταραγόνα – Λούγο και Τενερίφη – Σαραγόσα θα ποντάρουμε στο όβερ 2,5.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

422. Ισλανδία – Αλβανία G.G. 1.95

452. Ελλάδα – Ιταλία 2-3 γκολ 1.95

455. Τουρκία – Γαλλία G.G. 2.00

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

499. Νουμάνθια – Λας Πάλμας 1 2.15

500. Ταραγόνα – Λούγο όβερ 2,5 2.05

501. Τενερίφη – Σαραγόσα όβερ 2,5 1.90