Κυριακή, 28 Ιούλιος 2019 14:50

Στοίχημα: “Διπλά” για Γιουνγκ Μπόις και Αντβέρπ!

Γράφτηκε από τον
Στοίχημα: “Διπλά” για Γιουνγκ Μπόις και Αντβέρπ!

Το πρόγραμμα της Κυριακής (28/07) περιλαμβάνει αναμετρήσεις για τα ευρωπαϊκά και όχι μόνο πρωταθλήματα, με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς.

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα Βελγίου, δεύτερη αγωνιστική στην Ελβετία, έφτασαν στη 12η αγωνιστική αισίως οι Βραζιλιάνοι. Ας δούμε τώρα τα προγνωστικά μας!

Επιστρέφουν στις νίκες οι Γιουνγκ Μπόις

Στις 17:00 οι πρωταθλητές Ελβετίας Γιουνγκ Μπόις δοκιμάζονται στην έδρα της Ξαμάξ. Στην πρεμιέρα οι Γιουνγκ Μπόις έμειναν στο 1-1 εντός έδρας απέναντι στη Σερβέτ, παρότι προηγήθηκαν μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης. Ισοφαρίστηκαν στο 31’ και στη συνέχεια παρά τις πολλές τελικές προσπάθειες που δημιούργησαν δεν κατάφεραν να μπουν με το δεξί στη καινούργια σεζόν. Σήμερα οφείλουν να επιστρέψουν στις νίκες για να μη μείνουν πίσω από νωρίς στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Η Ξαμάξ επανήλθε στη μεγάλη κατηγορία της Ελβετίας μετά από χρόνια και στην πρεμιέρα έδειξε πως ήρθε για να μείνει. Στην έδρα της ισχυρής Τουν κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία 2-2 και αν ήταν πιο τυχερή θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη. Προηγήθηκε 0-2 στο 52ο λεπτό με δύο τέρματα του Νουτζόλο, αλλά στη συνέχεια δέχθηκε δύο αποβολές στο 73’ και στο 79’ και μοιραία ισοφαρίστηκε.

Μπορεί η Ξαμάξ να είχε μία θετική εικόνα στην πρεμιέρα, όμως δεν έχει τη δυναμική να κοντράρει στα ίσια τους πρωταθλητές. Οι Γιουνγκ Μπόις θα είναι πεισμωμένοι από την γκέλα της πρεμιέρας και αναμένεται να πάρουν μία επιβλητική νίκη. Επιλογή μας το διπλό με ασιατικό χάντικαπ (-1) στην απόδοση 1.97. Σε περίπτωση που οι φιλοξενούμενοι επικρατήσουν με ένα γκολ διαφορά παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

Ανώτερη η Αντβέρπ

Πρεμιέρα στο Βέλγιο, απόψε στις 21:00, η Έουπεν υποδέχεται την Αντβέρπ για την 1η αγωνιστική της σεζόν. Πέρσι η Έουπεν εξασφάλισε σχετικά εύκολα την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία και ο στόχος παραμένει ο ίδιος και τη φετινή σεζόν. Θετική η εικόνα της στα τελευταία φιλικά προετοιμασίας, επικράτησε του ΟΦΗ με 3-1 στο πιο πρόσφατο. Η Αντβέρπ την περασμένη σεζόν τερμάτισε στην 4η θέση μετά και την ολοκλήρωση των playoffs, εξασφαλίζοντας έτσι την έξοδό της στο Europa League, όπου είναι και πιθανός αντίπαλος του Ολυμπιακού. Παρέμεινε στον πάγκο της ο πολύπειρος τεχνικός Λάζλο Μπόλονι, ενώ ενισχύθηκε και μεταγραφικά. Στόχος της να επιστρέψει στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και γιατί όχι να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Ποιοτικότερη η Αντβέρπ, είναι δεμένη ομάδα από πέρσι και φιλοδοξεί να ξεκινήσει με το δεξί τη σεζόν. Θα την εμπιστευτούμε σε απόδοση 2.00.

Σε αντίθετες τροχιές!

Στις 19:00, για τη δεύτερη κατηγορία της Νορβηγίας, η Χαμ Καμ υποδέχεται τη Σάντεφιορντ. Εκ διαμέτρου αντίθετες οι πορείες των δύο ομάδων, από τέσσερις σερί ήττες προέρχονται οι γηπεδούχοι, τρεις σερί νίκες μετρούν οι φιλοξενούμενοι, που έχουν και 20 βαθμούς παραπάνω. Στη 2η θέση της βαθμολογίας η Σάντεφιορντ, θέλει να κάνει ένα ακόμη βήμα για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Επιλογή μας το διπλό σε απόδοση 2.12

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.